Ranska, Luitré-Dompierre
Perustettu intohimolla erinomaisuuteen ja sitoutumisella laatuun, CBViandes-Distri on lihakauppayritys, joka tunnetaan ensiluokkaisista tuotteistaan ja poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Erotumme sitoutumisellamme tarjota laaja valikoima huolellisesti valittuja lihoja, jotka vastaavat asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin. CBViandes-Distri:ssä tehtävämme on tarjota teille korkealaatuisia tu...
Portfolio (37)
Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Portugali, Santarém
...Suolattu pekoni, tai suolattu sianvatsa, on perinteinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt. Tämä tuote on valmistettu parhaista kotimaisista lihoista, ja se on huolellisesti suolattu ja kypsytetty luonnollisten makujen korostamiseksi. Tuloksena on rikas ja suolainen maku, joka on sekä tyydyttävä että monipuolinen, mikä tekee siitä suositun valinnan erilaisiin ruokiin. Monte...
Portfolio (14)
...Meidän naudanlihamme on peräisin parhaista karjoista, ja leikkuemme on asiantuntevasti kypsytetty poikkeuksellisen maun ja mureuden varmistamiseksi. Jokainen leikkuu käsitellään huolellisesti luonnollisen maun, mureuden ja ravintoarvon säilyttämiseksi. Etsitpä mehukkaita pihvejä, runsaita paistilihoja tai monikäyttöistä jauhelihaa, valikoimamme tarjoaa jotakin jokaiselle makuun. Perinteeseen ja...
Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (29)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wiener-makkarat Frankfurt pekonilla Frankfurt voileipä Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt irtotavarana Pienet Frankfurtit Erikois Frankfurt Krakauer Bockwurst Wiener-makkarat Kypsytetyt chorizot Grillatut frikadellit Mini grillatut frikadellit Burgerliha Grobe Mettwurst Moorish-vartaat Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolilainen BBQ Kypsytetty kinkku Mortadella Pekoni Prahan kinkku Kassler Mallorca Cocktail-makkarat...
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja...
Portfolio (43)
Italia, MILANO
..."Develey" tomaattiketsuppi, sen klassinen täyteläinen ja hienostunut maku, on täydellinen lisä liha-annoksille, hampurilaisille, ranskalaisille perunoille ja hot dogeille. Mausteisin kastike, joka on tehty ensiluokkaisista tomaateista, jotka on kypsytetty auringossa. Entä loput? Respti on salaisuus. Ainesosat: Tomaattikonsentraatti (69 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, viinietikka, muunneltu...
Portfolio (229)
Ranska, Le Plessis Robinson
...Tuhansien vuosien kokemuksellaan kasvatuksesta, vihreillä ja laajoilla niityillään sekä lempeällä ja kohtuullisella ilmastollaan, Grand Caractère on valinnut Irlannin, jossa kypsytetty lihan valmistus on erittäin kehittynyttä. Tämä poikkeuksellinen liha vapauttaa puumaisen ja karamellisoituneen aromin, joka muistuttaa tähtikokkien keittiöissä leijuvia herkullisia tuoksuja. Elegantti liha, jonka...
Portfolio (9)
Ruusun prosciutto ja culatello Rosa dell'Angelo -tuotanto on erityistä jo alkuperästään lähtien. Lihoilla on erilaisia laatuja, johtuen ulkona tapahtuvasta kasvatuksesta ja vanhasta käsityömenetelmästä, jossa käytetään vain suolaa ja pitkä kypsymisaika. Mustat sianrotumme, jotka ovat lähes täysin hävinneet, saavat vapaasti laiduntaa metsissä. Vapaana auringossa, tuulessa ja sateessa. Vapaana ilmai...
Portfolio (10)
Italia, Mugnano Del Cardinale
Alun perin toiminta oli kausiluonteista, osuen pääsiäis- ja jouluhäihin, ja markkinat olivat pääasiassa paikalliset. Käytettiin tuoreita ja ensiluokkaisia lihoja, valmistamalla salamia valtavalla taidolla ja huolella, käyttäen parhaita mausteita, parhaita suolia ja kuivattaen sitä maksimaalisella huolella, jotta maku, aromit ja aitous pysyisivät aina suojattuina ja taattuna ajassa ja tilassa. Nyky...
Portfolio (9)
Itävalta, Klagenfurt Am Wörthersee
...Tuoteluettelo DAB – 1400/700 Kypsytetty liha on mureampaa, aromikkaampaa ja paremmin sulavaa kuin tuore liha. Siinä on suurempi kyky sitoa vettä, se kypsyy nopeammin ja pysyy mehukkaana. Biokemialliset prosessit Eläimen kuoleman jälkeen ensiksi tapahtuu rigor mortis, biokemiallisesti aiheutettu lihaskouristus, joka johtuu maitohappokäymisestä, siihen liittyvästä maitohapon muodostumisesta sekä...
Portfolio (10)
Italia, Mesoraca
...Capocollo Calabrese valmistetaan sian niskan yläosasta ja osasta olkapäätä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 90 päivän ajan kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabrialaiselle reseptille, mukaan lukien välttämätön jauhettu chili...
Portfolio (19)
Yhdistynyt kuningaskunta, Chesham
...Herkkulliset Droeworsit, jotka on valmistettu 100 % brittiläisestä naudanlihasta ja kypsytetty omalla ainutlaatuisella reseptillämme aidoista eteläafrikkalaisista yrteistä ja mausteista.
Portfolio (5)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
... lihassa. Käyttöalueet: Koska tuoreliha altistuu tietynlaisille raaka-ainevaihteluille, säilytysaineet on sovitettu vastaaviin olosuhteisiin, joten seuraavat - tuoreliha - kypsytetty liha - keittoliha - F.I.A.-FRISCHE POWER Spezial (0588) - F.I.A.-FRISCHE POWER PLUS (0594) - F.I.A.-FRISCHE POWER WS (0567)...
Portfolio (10)
Ranska, Pantin
...joita korostaa hieman alkoholinen tunne. Cuvée, joka on sekä erittäin elegantti että herkullinen. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Erittäin kaunis purppurainen väri. Monimutkainen tuoksu ilmentää hillottujen punamarjojen, mausteiden, kookoksen ja vaniljan nuotteja. Tammi on sulautunut ja viehättävä. Suussa tämä vuosikerta paljastaa hienot tanniinit, pitkän ja herkän rakenteen, jättäen jälkeensä monimutkaisia hedelmäisiä nuotteja kirsikasta, vaniljasta ja kaakaosta. Kuvassa ei ole sopimusta - Pakkauskulut voivat olla voimassa - ota yhteyttä Ruoka-viini-yhdistelmät: -Aperitiivi -Ankanrinta -Liha...
Portfolio (102)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Ranska, Lyon
...Demi Bayonnen kinkku, puhdasta porsasta Lounais-Ranskasta IGP, joka tunnistetaan sen mureasta ja hienosta lihasta, jonka se saa 12 kuukauden kypsytyksestä. Kinkku, joka nauttii IGP (suojattu maantieteellinen merkintä) -statuksesta laadustaan. Kypsytetty perinteisen käsityön mukaan. Sen liha on mureaa ja mehevää, vähemmän suolaista kuin useimmat kuivatut kinkut.
Portfolio (40)
...Kone tyhjennetään ensin, sekoitetaan kaasut ja täytetään kaasuseos, sitten tiivistetään. Näin saavutetaan korkea tyhjöaste. Kaasuseoksen suhde voidaan asettaa eri ruokien mukaan. Muunnellulla kaasulla pakattuna se pidentää säilyvyyttä samalla säilyttäen alkuperäisen maun, raikkaan värin ja hyvän ravintoarvon. Sovellus: Kaikenlaiset lihat, tuore liha, kypsytetty liha, makkarat, merenelävät ja...
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Espanja, Tudela (navarra)
Leframa on perheyritys, joka on kasvanut vähitellen kahden selkeän periaatteen ansiosta: kova työ ja maksimaalinen laatu tarjotakseen asiakkaillemme parasta tuotetta. Nautimme työstämmämme ja yritämme välittää sen kaikissa tuotteissamme. Tuotteemme: TUORET KOLBASSA, CHISTORRA, KUIVA JA TUORE CHORIZO, LONGANIZA, KYPSYTETTY PANCETA, PEKONI, MARINOITU LOMO, VALKOINEN CHORIZO, CULARES. Kaikki tuotteemme on valmistettu luonnollisista suolistosta. Meillä on Navarra Artisan -sertifikaatti ja Reino Gourmet -sertifikaatti, ja nyt meillä on myös valikoima luomutuotteita.
Espanja, Cumbres Mayores
Balkis Gourmet on yritys, joka on suunniteltu ja kypsytetty yli kymmenen vuoden ajan. Tämä projekti sai alkunsa 15 vuotta sitten matkalla Sierra Nevadassa, Granadassa, Espanjassa. Olemme tietoisesti valinneet tuottaa luksusluokan gourmet-raakaa. Tämä tuotanto on luonnollista ja orgaanista. Kaikki tuotteemme ovat peräisin eläimen arvokkaimmista osista ja ensiluokkaisista mausteista. Työskentelemme...
Ranska, Chemy
... korkealaatuisten lihatuotteiden myyntiin ja tuotevalikoimaan B to B -markkinoilla. Huipputuotteitamme ovat: kypsytetty liha, Galician naudanliha, Angus, Kobe-naudanliha ja muita. Pääasiakkaamme ovat pihviravintolat, ravintolat, jotka haluavat tarjota "prestige"-lihoja, sekä perinteiset lihapuodit.
Espanja, La Roda
... rosmariinihunaja, timjamihunaja ja appelsiinikukkahunaja. Gazpachoille tarkoitetut Cenceñas-leivät, Gazpacho-leivät, käsityöleivät, Gazpacho Manchegolle tarkoitetut leivät, Gazpacho Manchegon pääraaka-aineet. Parhaat kypsytetyt, keitetyt ja tuoreet makkarat Albaceten vuorilta. Pippurimakkara, Chorizo la Mancha, helvetin chorizot, sipulimakkara, valkoinen butifarra, chistorra, kypsytetty chorizo. Lopuksi...
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play