Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Ranska, Luitré-Dompierre
Perustettu intohimolla erinomaisuuteen ja sitoutumisella laatuun, CBViandes-Distri on lihakauppayritys, joka tunnetaan ensiluokkaisista tuotteistaan ja poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Erotumme sitoutumisellamme tarjota laaja valikoima huolellisesti valittuja lihoja, jotka vastaavat asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin. CBViandes-Distri:ssä tehtävämme on tarjota teille ensiluokkaisia tuo...
Portfolio (37)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wiener-makkarat Frankfurt pekonilla Frankfurt voileipä Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt irtotavarana Pienet Frankfurtit Erikois Frankfurt Krakauer Bockwurst Wiener-makkarat Kypsytetyt chorizot Grillatut frikadellit Mini grillatut frikadellit Burgerliha Grobe Mettwurst Moorish-vartaat Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolilainen BBQ Kypsytetty kinkku Mortadella Pekoni Prahan kinkku Kassler Mallorca Cocktail-makkarat...
Portfolio (28)
Ranska, Le Plessis Robinson
...Tuhansien vuosien kokemuksellaan kasvatuksesta, vihreillä ja laajoilla niityillään sekä lempeällä ja kohtuullisella ilmastollaan, Grand Caractère on valinnut Irlannin, jossa kypsytetty lihan valmistus on erittäin kehittynyttä. Tämä poikkeuksellinen liha vapauttaa puumaisen ja karamellisoituneen aromin, joka muistuttaa tähtikokkien keittiöissä leijuvia herkullisia tuoksuja. Elegantti liha, jonka...
Portfolio (9)
Italia, Mugnano Del Cardinale
Alun perin toiminta oli kausiluonteista, osuen pääsiäis- ja jouluhäihin, ja markkinat olivat pääasiassa paikalliset. Käytettiin tuoreita ja ensiluokkaisia lihoja, valmistamalla salamia valtavalla taidolla ja huolella, käyttäen parhaita mausteita, parhaita suolia ja kuivattaen sitä maksimaalisella huolella, jotta maku, aromit ja aitous pysyisivät aina suojattuina ja taattuna ajassa ja tilassa. Nyky...
Portfolio (9)
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
Italia, Mesoraca
...Capocollo Calabrese valmistetaan sian niskan yläosasta ja osasta olkapäätä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 90 päivän ajan kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabrialaiselle reseptille, mukaan lukien välttämätön jauhettu chili...
Portfolio (19)
Yhdistynyt kuningaskunta, Chesham
...Herkkulliset Droeworsit, jotka on valmistettu 100 % brittiläisestä naudanlihasta ja kypsytetty omalla ainutlaatuisella reseptillämme aidoista eteläafrikkalaisista yrteistä ja mausteista.
Portfolio (5)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
Itävalta, Klagenfurt Am Wörthersee
...Tuoteluettelo DAB – 1400/700 Kypsytetty liha on mureampaa, aromikkaampaa ja paremmin sulavaa kuin tuore liha. Siinä on suurempi kyky sitoa vettä, se kypsyy nopeammin ja pysyy mehukkaana. Biokemialliset prosessit Eläimen kuoleman jälkeen ensiksi tapahtuu rigor mortis, biokemiallisesti aiheutettu lihaskouristus, joka johtuu maitohappokäymisestä, siihen liittyvästä maitohapon muodostumisesta sekä...
Portfolio (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
... lihassa. Käyttöalueet: Koska tuoreliha altistuu tietynlaisille raaka-ainevaihteluille, säilytysaineet on sovitettu vastaaviin olosuhteisiin, joten seuraavat - tuoreliha - kypsytetty liha - keittoliha - F.I.A.-FRISCHE POWER Spezial (0588) - F.I.A.-FRISCHE POWER PLUS (0594) - F.I.A.-FRISCHE POWER WS (0567)...
Portfolio (10)
Ranska, Pantin
...joita korostaa hieman alkoholinen tunne. Cuvée, joka on sekä erittäin elegantti että herkullinen. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Erittäin kaunis purppurainen väri. Monimutkainen tuoksu ilmentää hillottujen punamarjojen, mausteiden, kookoksen ja vaniljan nuotteja. Tammi on sulautunut ja viehättävä. Suussa tämä vuosikerta paljastaa hienot tanniinit, pitkän ja herkän rakenteen, jättäen jälkeensä monimutkaisia hedelmäisiä nuotteja kirsikasta, vaniljasta ja kaakaosta. Kuvassa ei ole sopimusta - Pakkauskulut voivat olla voimassa - ota yhteyttä Ruoka-viini-yhdistelmät: -Aperitiivi -Ankanrinta -Liha...
Portfolio (102)
...Kone tyhjennetään ensin, sekoitetaan kaasut ja täytetään kaasuseos, sitten tiivistetään. Näin saavutetaan korkea tyhjöaste. Kaasuseoksen suhde voidaan asettaa eri ruokien mukaan. Muunnellulla kaasulla pakattuna se pidentää säilyvyyttä samalla säilyttäen alkuperäisen maun, raikkaan värin ja hyvän ravintoarvon. Sovellus: Kaikenlaiset lihat, tuore liha, kypsytetty liha, makkarat, merenelävät ja...
Ranska, Lyon
...Demi Bayonnen kinkku, puhdasta porsasta Lounais-Ranskasta IGP, joka tunnistetaan sen mureasta ja hienosta lihasta, jonka se saa 12 kuukauden kypsytyksestä. Kinkku, joka nauttii IGP (suojattu maantieteellinen merkintä) -statuksesta laadustaan. Kypsytetty perinteisen käsityön mukaan. Sen liha on mureaa ja mehevää, vähemmän suolaista kuin useimmat kuivatut kinkut.
Portfolio (40)
Ranska, Chemy
... korkealaatuisten lihatuotteiden myyntiin ja tuotevalikoimaan B to B -markkinoilla. Huipputuotteitamme ovat: kypsytetty liha, Galician naudanliha, Angus, Kobe-naudanliha ja muita. Pääasiakkaamme ovat pihviravintolat, ravintolat, jotka haluavat tarjota "prestige"-lihoja, sekä perinteiset lihapuodit.
Espanja, Tudela (navarra)
Leframa on perheyritys, joka on kasvanut vähitellen kahden selkeän periaatteen ansiosta: kova työ ja maksimaalinen laatu tarjotakseen asiakkaillemme parasta tuotetta. Nautimme työstämmämme ja yritämme välittää sen kaikissa tuotteissamme. Tuotteemme: TUORET KOLBASSA, CHISTORRA, KUIVA JA TUORE CHORIZO, LONGANIZA, KYPSYTETTY PANCETA, PEKONI, MARINOITU LOMO, VALKOINEN CHORIZO, CULARES. Kaikki tuotteemme on valmistettu luonnollisista suolistosta. Meillä on Navarra Artisan -sertifikaatti ja Reino Gourmet -sertifikaatti, ja nyt meillä on myös valikoima luomutuotteita.
Espanja, Cumbres Mayores
Balkis Gourmet on yritys, joka on suunniteltu ja kypsytetty yli kymmenen vuoden ajan. Tämä projekti sai alkunsa 15 vuotta sitten matkalla Sierra Nevadassa, Granadassa, Espanjassa. Olemme tietoisesti valinneet tuottaa luksusluokan gourmet-raakaa. Tämä tuotanto on luonnollista ja orgaanista. Kaikki tuotteemme ovat peräisin eläimen arvokkaimmista osista ja ensiluokkaisista mausteista. Työskentelemme...
Espanja, Huelva
Luonnollisesti kypsytetty iberialainen liha Andalusian Sierra de Aracena -alueelta.
Espanja, La Roda
... rosmariinihunaja, timjamihunaja ja appelsiinikukkahunaja. Gazpachoille tarkoitetut Cenceñas-leivät, Gazpacho-leivät, käsityöleivät, Gazpacho Manchegolle tarkoitetut leivät, Gazpacho Manchegon pääraaka-aineet. Parhaat kypsytetyt, keitetyt ja tuoreet makkarat Albaceten vuorilta. Pippurimakkara, Chorizo la Mancha, helvetin chorizot, sipulimakkara, valkoinen butifarra, chistorra, kypsytetty chorizo. Lopuksi...
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Espanja, Irun
Yritys, joka on erikoistunut Leonin vuoristosta (Espanja) peräisin olevien artesaanimakkaroiden vientiin, jakeluun ja myyntiin. Artesaanimakkarat, luonnolliset, ilman väriaineita tai säilöntäaineita, savustettu tammipuulla ja kypsytetty vuoriston kylmässä. Ainutlaatuisia ja eksklusiivisia tuotteita, erilaisia, herkullisia........ Commercial PpLu on nuori ja dynaaminen yritys, joka on...
Verkkokauppa Espanjan tyypillisistä tuotteista, parhaat tuotteet Espanjasta, löydät täältä korkealaatuisia tuotteita. Serrano-kinkusta chorizon, longanizan ja salchichonin ostamiseen, Espanjan parhaat juustot löytyvät täältä uskomattomiin hintoihin. Kinkut ovat esimerkillisesti kypsytettyjä, kypsytetty yli 1200 metrin korkeudessa, nämä kinkut ovat korkealaatuisia ja uskomattoman laadukkaita.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play