...Puuvillansiemenöljy on monipuolinen kasviöljy, joka saadaan puuvillansiemenistä. Sen mieto maku ja korkea savupiste tekevät siitä laajalti käytetyn öljyn ruoanlaitossa, paistamisessa ja leivonnassa. Rikas antioksidanteista ja E-vitamiinista, se edistää sydämen terveyttä ja voi auttaa kolesterolitasojen alentamisessa. Lisäksi puuvillansiemenöljyä käytetään kosmetiikassa, lääketeollisuudessa ja teollisissa tuotteissa sen vakaiden ominaisuuksien vuoksi.
...Manteliöljy puristetaan kylmäpuristamalla makeista manteleista Marbachissa. Se on mietoöljy, jota käytetään ruoanlaitossa ja erityisesti kosmetiikassa sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
... saavutetulla korkealla öljyhappopitoisuudella ja on siksi hieman vakaampi kuin linolihappopitoisempi laatu.
BioPorkkanansiemenöljymme on vaaleankeltainen tai keltainen väri ja siinä on mieto aromi.
(Kosmeettinen)porkkanansiemen on öljyn tuotantoon käytettävä siemen.
...Kylmäpuristettu öljy valmistetaan valikoiduista ruokahampun lajikkeista ja se on välttämätön täydelliseen kylmään keittiöön. Maku on miellyttävän mieto ja pähkinäinen.
Lisäksi luomu-hampunsiemenöljy erottuu tyydyttymättömistä rasvahapoista, kuten öljyhappo-, linoli- ja linoleenihaposta sekä gamma-linoleenihaposta, joita se sisältää ainutlaatuisessa kasviöljyjen optimaalissa koostumuksessa: Nämä...
... ansiosta arvokkaat ainesosat - glukosidit, mineraalit, vitamiinit A, B1, B2, B6 ja proteiinit - säilyvät luonnollisessa koostumuksessaan.
Manteliöljy on ihanteellinen ihonhoitoöljy kaikille ihotyypeille. Se on erittäin mieto ja antaa kauniin, pehmeän tunteen iholla. Tämän vuoksi sitä suositellaan erityisesti herkälle, herkkäihoiselle iholle ja vauvojen hoidossa. Se tekee ihosta samettisen pehmeän ja joustavan. Se tarjoaa myös erinomaiset liukumisominaisuudet ja imeytyy iholle vain hitaasti. Tämän vuoksi se on suosittu perusöljy hieronta- ja aurinkosuojatuotteissa.
...Soijaöljy on soijapavuista valmistettu öljy. Raaka soijaöljy jalostetaan edelleen – se puhdistetaan, raffinoidaan, valkaistaan ja desodorisoidaan – ja muodostaa näin raffinoidun soijaöljyn. Soijaöljy on yhdessä palmuöljyn kanssa johtava kasviöljy, jota kaupataan kansainvälisillä markkinoilla. Sen osuus on 24 % kaikesta kasviöljyn kulutuksesta. Soijaöljy muodostaa lähes 75 % Yhdysvaltojen koko kasviöljyn saannista. Soijaöljy on kolesterolivapaa ja runsas monityydyttymättömien rasvahappojen lähde. Soijaöljyllä on mieto maku ja lähes ei lainkaan hajua.
...kuten esimerkiksi ihoöljyihin ja voiteisiin. Saatavilla eri laatuisina Välimeren keittiöön.
Lisätietoja:
Oliiviöljy saadaan puristamalla kokonaisia ja kypsiä oliivipuun hedelmiä. Öljy saadaan lämpötiloissa, jotka vaihtelevat 20-25 celsiusasteen välillä. Öljy on lähes väritöntä tai kellertävää. Oliiviöljyn maku on mieto tai makeahko. Oliiviöljyä käytetään leivonnassa, ruoanlaitossa ja ruokien maustamisessa. Kosmetiikkateollisuudessa sitä käytetään ihoöljyissä, hiustenhoitotuotteissa, voiteissa ja saippuoissa. Lääketieteessä öljyä käytetään...