Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Pitkänomainen kinkku, jossa on tumma ja kulunut kaviot pitkien kävelyjen jälkeen maaseudulla. Sen rasvainen osa on helmiäisen sävyinen, ja tämän osan suhde palassa antaa meille mahdollisuuden nauttia pehmeästä ja miellyttävästä aromista. Vähintään 36 kuukauden kypsytysajan ja huolellisesti valittujen luonnollisten viljojen, heinän ja tammenterhojen ansiosta se on aina maku- ja laatutakuu.
Portfolio (55)
Saksa, Bad Bentheim
... merimigraation ansiosta austronesialaiset laajensivat alueitaan 1500 eKr Madagaskarista Hawaiihin. Ja näiden migraatioiden aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr inkivääri saapui ensimmäistä kertaa Intian kautta Eurooppaan. Nykyään suurin osa maailman inkiväärin tuotannosta tapahtuu myös Intiassa. Tuotantoprosessi Inkivääri Kasvi korjataan syksyllä, kun lehdet ovat kuihtuneet. Juuret kaivetaan ylös ja kuivataan varjossa. Nuorempia juuria korjataan käytettäväksi tuoreena tai säilöttäväksi. Vanhempia juurakoita käytetään...
Portfolio (549)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia 3 ruokalusikallista tomaattiketsuppia 1 teelusikallinen kermaviiliä 1 teelusikallinen Worcestershire-kastiketta Cayennepippuria Limemehua Suolaa Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja siivilöi ne kermasifoniin. Lataa N2O kermakapselit ja ravista voimakkaasti. Poista kermasifoni ja laita kansi tiukasti päälle. Anna olla jääkaapissa 15 minuuttia. Samaan aikaan pilko suurin osa katkaravuista pieniksi, jättäen vain 45 esillepanoa varten.
Portfolio (241)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Tunisia, Hammam Sousse
...Tunisian Table Olives -oliivit valmistetaan luomuprosessoiduista oliiveista. Nämä ovat erittäin korkealaatuisia pöytäoliiveja, jotka ovat nauttineet lähes 12 kuukautta runsasta Välimeren aurinkoa. Kaikki pöytäoliivimme kerätään käsin, mikä on ystävällistä sekä oliivipuulle että oliiville itselleen. Suurin osa muuntamisprosessistamme tehdään käsin, noudattaen monimiljoonavuotista tunisialaista...
Portfolio (43)
...Hänen on ”uhraattava” sian arvokkain osa. Itse asiassa Culatello di Zibello DOP, kaikkien makkaratuotteiden kiistaton prinssi, ”valmistetaan” sian reiden keskimmäisistä lihaksista. Tuoretta raskasta italialaista sianlihaa käsitellään huolellisesti ja muotoillaan tyypilliseen päärynän muotoon. Suolaa ja pippuria, 15 päivää viileässä tilassa leväten, sitten se sidotaan käsin luonnolliseen rakkoon...
Portfolio (10)