Makeat vedet ovat yhä suositumpia terveydenhuollon asiantuntijoiden keskuudessa. Chlorella herättää erityistä huomiota. Tämä yksisoluiset makean veden organismi pystyy tarjoamaan kehollemme useita arvokkaita ravintoaineita, kuten vitamiineja ja mineraaleja.
Chlorella ei ole lääke, vaan ravintolisä. Sitä pidetään detoksifioivana aineena, joten se edistää kehon uudistumista ja puhdistamista. Sitä käytetään maksan puhdistamiseen yrttilääketieteessä. Chlorella-tabletit ja -jauhe pystyvät tarjoamaan kehollemme joukon välttämättömiä ravintoaineita. Siksi valinta yllä mainittujen lisämuotojen välillä riippuu täysin kuluttajan henkilökohtaisista mieltymyksistä.
Magnesiumsulfaatti, jota kutsutaan myös Epsom-suolaksi, englantilaiseksi tai karvaaksi suolaksi, on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka sisältää runsaasti kahta elementtiä: magnesiumia ja rikkiä. Epsom-suola on saanut nimensä Englannin Epsom-nimisestä kaupungista, jossa 1600-luvulla tätä yhdistettä alettiin saada paikallisista lähteistä haihduttamalla mineraalivettä. Epsom-liuos liukenee erittäin hyvin veteen ja sen maku on karvas. Sitä käytetään laajasti lääketieteessä, farmakologiassa, eläinlääketieteessä ja kosmetologiassa. Magnesium on välttämätöntä lihasten ja hermoston oikealle toiminnalle. Se säätelee sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Riittävä magnesiumtaso vähentää sydänkohtauksen ja verisuonisairauksien riskiä. Raastin varmistaa antiseptiset ja sienitautien vastaiset vaikutukset. Se nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Se auttaa poistamaan haitallisia aineita kehostamme, mukaan lukien raskasmetallit. Se vaikuttaa positiivisesti ihonväriin, ja kosmetiikka, johon on lisätty magnesiumia, on erityisesti suositeltavaa akneiholle.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan valkoisen tołpygan nahasta - makean veden kalasta, joka ruokkii planktonilla ja hienolla kasviperäisellä ruoalla. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialueista eläinlääkärin valvonnassa. Varmistamme jatkuvasti, että veden saastuminen raskasmetalleilla on minimaalista. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja runsain proteiini ihmisen kehossa. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelimistön, kuten jänteiden, vaivoissa. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavojen paranemiseen ja vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käytä </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) runsaasti vettä juoden. Suositeltu käyttöaika on 3 kuukautta. Tuotetta eivät saa käyttää henkilöt, jotka ovat allergisia jollekin sen ainesosalle. Muista, että vain terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen ruokavalio varmistavat kehon oikean toiminnan ja hyvän terveyden.
Mustariisi, kypsennettäessä, saa purppuran sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös purppuraksi. Kuten täysjyväriisi, sitä ei tarjoilla, joten se on runsasta kuitua, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia, ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi kookosmaidolla valmistettuun riisijälkiruokaan. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498kJ/354kcal - 18%RV*rasva 3.2g - 5% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 72 g - 28% mukaan lukien sokerit 0.7g & Lt; 1%proteiini 7.7g - 15%kuitu 3.1g & lt; 1%*RV - Viitearvojen mukainen ravintoarvo <strong> Käyttö </strong> Huuhtele kylmällä vedellä ja co
Avokadoöljy on peräisin parenkymistä, ei kivistä, kuten useimpien rasvojen kohdalla. Sen pääainesosat ovat rasvahappoja; ensinnäkin kertatyydyttymättömiä rasvoja ja monityydyttymättömiä happoja - Omega-3 ja Omega-6. Avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja. Vitamiinit B, C, E, A ja K, lisäksi kalsiumia, kaliumia ja fosforia. Se sopii erinomaisesti ihonhoitoon: se on kosteuttavaa, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se silottaa ihoa ja sitä suositellaan akneiholle. Sitä voidaan käyttää kasvojen puhdistamiseen. Avokadoöljy hidastaa ihon ikääntymisprosessia antioksidanttisisältönsä ansiosta. Se toimii myös orgaanisena ja tehokkaana aurinkosuojana, joka suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi se on täydellinen ihon, kehon ja hiusten hoitoon. Meikin poistamiseen; Kehävoiteena - lisää muutama tippa öljyä suosikkikehävoiteeseesi tehostaaksesi sen vaikutusta; Hiuksille - seerumina.
Tuote on tarkoitettu kasvojen ja hiusten hoitoon. Se on paksu, väritön geeli; ainutlaatuinen ainesosayhdistelmä takaa kokonaisvaltaisen ja täydentävän vaikutuksen. Se ei ärsytä ihoa. 3 % hyaluronihappoa geelin muodossa on aktiivinen nuorentava seerumi, joka tutkii ja uudistaa kasvoja ja hiuksia. Kolmen erilaisen molekyylityypin ainutlaatuinen yhdistelmä osoittaa kykyä tunkeutua syvälle ihoon, minkä ansiosta hoito on perusteellista ja pitkäkestoista. <ul> <li> Pehmentää ihoa keskimäärin 27 %</li> <li> Kiinteyttää ihoa keskimäärin 5 %</li> <li> Tuote vähentää ryppyjen pituutta keskimäärin 5 % ja syvyyttä keskimäärin 4 %</li> </ul> Teho on vahvistettu dermatologisesti. <strong> Koostumus: </strong> tislatut vedet 96 %, korkeamolekyylinen hyaluronihappo 1.
Figy Oil on edistysaskel anti-wrinkle -hoidossa. Luonnollinen kasvoefekti pienessä pullossa. Öljy puristetaan aikavievällä ja kalliilla prosessilla viikunoista. Yksi litra öljyä saadaan noin miljoonasta siemenestä, jotka ovat peräisin lähes 500 kg hedelmästä. Tämä, mikä erottaa viikunaöljyn muista, on sen ainutlaatuinen koostumus: korkea (90%) rasvahappojen (EFA) pitoisuus, mukaan lukien yli 60% omega-6 -happoa, sekä aktiivisin muoto E-vitamiinista (gamma-tokoferoli). Arvokkaiden happojen ja vitamiinien (A, E, F, K) lisäksi se sisältää myös mineraaleja (kalsium, kalium, fosfori, magnesium, rauta ja sinkki). Dolella on: - pehmentävä - raudan ja sinkin läsnäolo vaikuttaa positiivisesti kollageenin aineenvaihduntaan. Öljy vähentää jo olemassa olevia ryppyjä; - antioksidanttinen - korkea karotenoidien ja klorofyllin pitoisuus hidastaa merkittävästi ihon ikääntymisprosessia; - regenerointi - vahvistaa ja uudistaa.
<strong>Bulgur</strong> on terveellinen viljatuote, joka on täynnä ravintoaineita. Se tarjoaa energiaa toimintaan, sillä se on monimutkaisten hiilihydraattien lähde, joka vapautuu hitaasti verenkiertoon. Se sisältää erityisen paljon kasviproteiineja ja vain vähän rasvaa. Raaka-annos bulguria sisältää jopa 12 grammaa proteiinia, 76 grammaa hiilihydraatteja, joista 10-18 grammaa on ravintokuitua, sekä vähäisen määrän rasvaa. Keitetyn bulgurin glykeeminen indeksi on alhainen, vain 46. Bulgur sisältää monia terveydelle hyödyllisiä mineraaleja. Suurimmissa määrissä esiintyy: kaliumia, magnesiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä, mangaania ja kuparia. Bulgur on arvokas B-vitamiinien lähde, jotka ovat tärkeitä hermoston normaalille toiminnalle ja energian saamiselle ruoasta. B-vitamiinien lisäksi bulgur tarjoaa myös annoksen E- ja K-vitamiineja. Bulgur sopii diabeetikoille, koska sen glykeeminen indeksi on alhainen.
Brasilianpähkinät ovat puupähkinöitä, jotka ovat peräisin Brasilian, Bolivian ja Perun Amazonin sademetsistä. Niillä on sileä, voimainen koostumus ja pähkinäinen maku. Ne nautitaan raakana tai blanshattuna, ja ne ovat erittäin energiapitoisia ja ravitsevia. Brasilianpähkinät ovat yksi tiheimmin mineraaliseleniumia sisältävistä ruokavalion lähteistä. Yksi pähkinä voi sisältää jopa 175 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Seleeni on hivenaine, joka on välttämätön immuunijärjestelmälle, kilpirauhaselle ja solujen kasvulle. Brasilianpähkinöiden syömisellä voi olla monia terveyshyötyjä, kuten kilpirauhasen toiminnan säätely, tulehdusten vähentäminen sekä sydämen, aivojen ja immuunijärjestelmän tukeminen. Lisäksi brasilianpähkinät ovat rikkaita terveellisistä rasvoista, magnesiumista, kuparista, fosforista, mangaanista, tiamiinista ja E-vitamiinista. Brasilianpähkinät sisältävät antioksidantteja, kuten seleeniä, E-vitamiinia ja fenoleja. Vain yksi pähkinä päivässä voi johtaa tulehduksen vähenemiseen.
Cashew-pähkinöillä on laaja käyttömahdollisuus, ei vain vegaanisessa tai kasvissyöjäruokavaliossa. Voimme nauttia niistä suolaisina, paahdettuina tai suklaassa. Ne erottuvat hienostuneella, hieman makealla maullaan. Siksi voimme vaivatta käyttää niitä sekä makeiden jälkiruokien valmistuksessa (esimerkiksi vegaanisten kakkujen pohjana, herkullisissa viljakekseissä tai suosituissa cashew-pähkinäherkuissa) että suolaisissa ruoissa, kuten maukkaissa levitteissä tai vegaanisen juuston valmistuksessa. Cashew-pähkinät ovat suosittu ainesosa aasialaisessa keittiössä, kuten erilaisissa curryissä tai biryanissa (intialainen riisiruoan muoto). On myös hyvä tietää, että cashew-pähkinät ovat erinomainen lisä kaikenlaisiin salaatteihin, mysliin tai ravitsevaan kaurapuuroon.
AINEKSET: cashew-pähkinät
Erytritoli on yhä tunnetumpi ja käytetympi makeutusaine. Se kuuluu sokerialkoholeihin - polyoleihin, ja sillä on nolla kaloria ja glykeeminen indeksi. Sitä suositellaan kaikille, myös diabeetikoille tai vähäkalorisella dieetillä oleville. Ulkonäöltään se muistuttaa hämmästyttävän paljon tavallista valkoista sokeria - se on kiteistä, hajutonta ja maultaan samankaltaista.
Erytritolia esiintyy luonnossa kukkien siitepölyssä, hedelmissä (päärynöissä, meloneissa, viinirypäleissä), sieniä, äyriäisiä, fermentoiduissa juomissa kuten viinissä, sekä jäkälissä ja merilevässä. Kaupoista saatava erytritoli saadaan useimmiten glukoosin fermentoinnilla eri hiivakantojen avulla tai synteettisesti hiivojen avulla jäännös glyserolista. Se on täysin turvallista käyttää keittiössä ja muualla. Maailman terveysjärjestö (WHO) on tunnustanut erytritolin täysin turvalliseksi elintarvikelisäaineeksi. Etiketeissä voit löytää sen merkinnällä E968.
Arborio Rice est une variété italienne de riz, qui est la principale composante du risotto. L'Italie est le plus grand producteur de riz européen. Chaque année, il est collecté en un montant jusqu'à 1,5 million de tonnes, bien que ce ne soit que 1% de ce que les agriculteurs collectent en Inde. L'avantage du riz italien à ce sujet est le fait que l'ensemble du processus de croissance, de récolte et de traitement est soumis aux normes européennes brutes. Avec du riz importé, par exemple, nous ne savons pas quels produits chimiques ont été utilisés pendant sa culture. Le plat italien le plus célèbre avec du riz arborio est le risotto, un plat caractéristique du nord de l'Italie. Le riz arborio peut également être un composant des desserts de riz sucré à base de lait ou de riz. Vous pouvez également espérer que les légumes. Arborio après la cuisson est légèrement collant (grâce à l'amopophectine), humide, il est parfait pour préparer des creux, des desserts, et surtout, c'est le meilleur
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät Intiassa keräävät. Italialaisen riisin etu tässä tuonnissa on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa eurooppalaisia standardeja. Tuodun riisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös toivoa vihanneksia. Keitetty Arborio-riisi on hieman tahmeaa (kiitos amylaasille), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa herkkuja, jälkiruokia ja ennen kaikkea parasta riisiä risoton valmistamiseen.
Öljy erottuu ainutlaatuisella tuoksullaan. Se luokitellaan eteerisiksi öljyiksi ja sitä käytetään laajasti kosmetiikassa. Tuoreet sitruunankuoret saadaan puristamalla sitruunan kuoria. Sitruunalla on desinfioivia ja stimuloivia ominaisuuksia liiallisen uneliaisuuden aikana. Se parantaa myös mielialaa. Sitä käytetään kosmetiikassa värimuutosten poistamiseen. Se palauttaa ihon kimmoisuuden, lievittää kurkun ja suun tulehdusta. Sitä lisätään voiteisiin, balsameihin, puhdistustonikkeihin ja hierontavoiteisiin, laimennettuna perusöljyllä. & Nbsp; <strong> Kommentit </strong> Vältä öljyn kosketusta silmien kanssa ja älä käytä sitä vaurioituneella ja ärtyneellä iholla.
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä. Rikki kehossa: • on proteiinien, hormonien ja orgaanisten happojen komponentti • Parantaa hermoston ja aivojen toimintaa • On vastuussa ihon, hiusten ja kynsien kunnosta • Edistää rikin puutteen regeneroitumista. • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Krooninen väsymyksen tunne • Nivelten kimmoisuuden menetys
Tiesitkö, että vehnä-, ohra- ja muiden viljojen allergiset ihmiset eivät lähes koskaan reagoi näiden viljojen vihreään ruohoon? Nuori ohra, joka tunnetaan myös nimellä ohran ruoho tai vihreä veri, on luonnollinen tapa tarjota keholle tarvittava annos proteiineja, mineraaleja, vitamiineja ja entsyymejä. Rikkaan ravintosisältönsä ansiosta nuori ohra auttaa nauttimaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Ohran ruoho on luonnollinen vitamiinien, proteiinien ja mineraalien lähde. Se on B6-, C-vitamiinien, foolihapon, kalsiumin, raudan, magnesiumin, kaliumin ja sinkin lähde. Se sisältää runsaasti kuitua. Useimpien viljojen ruoho sisältää myös pieniä määriä B12-vitamiinia. Kertymä edistää hyvää veren hyytymistä, auttaa lihasten normaalia toimintaa ja on tarpeen terveiden luiden ja hampaiden ylläpitämiseksi.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta - Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten valtameren kuivumisen seurauksena, ja sen kerrostumat sijaitsevat 400–600 metrin syvyydessä maan pinnan alla. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota olemme käyttäneet päivittäin. Se sisältää makro- ja mikroelementtejä. Himalajan suola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Himalajan suolaa käytetään keittiössä useimmiten rakeisena ruoan maustamiseen. Rakeinen suola on yhtä käyttökelpoista, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa per 1 litra vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg Macy orgaanisesti viljeltyjä kasveja. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät Macaa kasvina, joka parantaa muistia ja lisää energiaa. Maca on rikas korkealaatuisista hiilihydraateista, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti sulavaa proteiinia, joka on tärkeää erityisesti urheilua harrastaville, sekä kuitua - joka on vastuussa muun muassa suoliston oikeasta toiminnasta. Macaa suositellaan: • aktiivista elämäntapaa eläville ihmisille • kroonisen väsymyksen tiloissa • ihmisille, jotka altistuvat lisääntyneelle fyysiselle ja henkiselle rasitukselle • vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa. Ota 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia.
<strong>Bulgur</strong> on ravinteita täynnä oleva viljatuote, joka on täynnä terveyshyötyjä. Se tarjoaa energiaa toimintaan, sillä se on monimutkaisten hiilihydraattien lähde, joka vapautuu hitaasti verenkiertoon. Se sisältää poikkeuksellisen paljon kasviproteiinia ja vähän rasvaa. Annos kypsentämätöntä puuroa sisältää jopa 12 grammaa proteiinia, 76 grammaa hiilihydraatteja, joista 10-18 grammaa on ravintokuitua, ja vähäisen määrän rasvaa. Kypsennetyillä bulgur-rouheilla on alhainen glykeeminen indeksi, joka on 46. Kasha Bulgur sisältää monia arvokkaita mineraaleja terveydelle. Suurimmat annokset ovat: kalium, magnesium, fosfori, rauta, sinkki, mangaani, copulgur on arvokas B-vitamiinien lähde, jotka ovat tärkeitä hermoston oikealle toiminnalle ja energian saamiselle kulutetusta ruoasta. B-vitamiinien lisäksi Bulgur tarjoaa myös annoksen E- ja K-vitamiineja. Kasza Bulgur sopii diabeetikoille, koska sillä on alhainen glykeeminen indeksi.
Sitronellaöljy saadaan sitruunaruohosta, joka tunnetaan myös nimellä sitruunaruoko. Luonnollisella sitronellaöljyllä on stimuloivia ja virkistäviä ominaisuuksia, ja tämä johtuu suurelta osin sen sitrushedelmäisestä tuoksusta. Se on saanut suosiota tehokkaana hyönteiskarkotteena, erityisesti hyttysiä ja punkkeja vastaan. Öljyä voidaan käyttää hyttysenpiston jälkeen (hieromalla ihoon) kutinan lievittämiseksi. Sitronellaöljyn käyttöön kuuluu myös kuumeen, kuukautisongelmien ja ruoansulatusvaivojen hoito, erityisesti loisten aiheuttamien (se sisältää rosoisuutta). Sitronellaöljy. Tulehdusta ehkäisevä. Iho, haavaumat, haavat, dermatoosit, ekseema. Sillä on stimuloiva ja puhdistava vaikutus. Iholla on aknea ehkäisevä, sienitautia torjuva ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Suositellaan laajentuneina aikoina, maaperältään löysille ja saastuneille iholle sekä öljynä selluliittihieronnassa, se lievittää reumaattisia kipuja.
Etsitkö tyylikästä ja toiminnallista hyllyä viljatuotteiden esittelyyn? Meillä on täydellinen ratkaisu sinulle! Vanerinäyttö on erinomainen valinta luontaistuotekauppoihin, herkkukauppoihin, mutta myös leipomoihin ja supermarketteihin.
Luonnollinen ja ekologinen vanerimateriaali on kestävä ja sopii täydellisesti erilaisiin järjestelyihin. Näyttö on suunniteltu optimaaliselle valaistukselle viljatuotteille. Siinä on leveät hyllyt, jotka tarjoavat tilaa erilaisille tuotteille, kuten puuroille, pastalle, jauhoille, muroille ja muille. Hylly on saatavana petsattuna tai painettuna versiona. Petsattu vaneri antaa sisustukselle lämpimän ja luonnollisen ilmeen, kun taas painettu vaneri voi olla tunnelmallinen koriste-elementti. Voimme valmistaa minkä tahansa koon tilauksesta, mukauttaen koon ja ulkonäön yksilöllisiin tarpeisiisi.
Mitat: 600x400x1800 mm
Materiaali: Maalattu, painettu ja petsattu vaneri
Kohde: Elintarvikkeet, ekologinen
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Se on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, jotka on valmistettu jauhetusta vehnästä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa taikinalle joustavuutta ja estää sen romahtamisen.
<strong> Koostumus: </strong> Vehnä
<strong> ravintoarvo 100 g:ssa </strong> energiasisältö 1450 kJ / 342 kcal - 17 % RV * rasva 1,8 g - 2,6 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,7 g - 3,5 % hiilihydraatteja 68 g - 26 % joista sokereita 0,5 g - 0,6 % kuitua 2,9 g - 12 g - 24 % suolaa 0,01 g - 0,2 % * Viitearvo
<strong> käyttö </strong> Tyyppi 750 vehnäjauho on täydellinen leipomiseen ja kaikkiin suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Erinomainen lettujen, vohveleiden valmistamiseen tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> huomautukset </strong> säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibion luomupähkinät erottuvat korkealla laadullaan, tuoreudellaan ja erinomaisella maullaan. Ne tulevat ekologisista viljelmistä Vietnamista. </ Span> Vapaapähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan lännen pähkinäksi tai lännen vapaapähkinäksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä kasvatetaan useimmissa trooppisen alueen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Vapaapähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja - K1, E ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-ryhmän vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumin määrä tarkoittaa, että vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus oikean veden ja elektrolyyttien hallinnan ylläpitämiseen ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliittiä jne.).
Sheavoi on öljy, joka syntyy voipähkinöiden käsittelyprosessissa. Masłosz Parka kasvaa Afrikassa, ja sheavoi on ollut käytössä siellä vuosisatojen ajan. & Nbsp; se on äärimmäisen rikas tyydyttymättömistä rasvahapoista. Ne ovat avainaineosia ihon nuorentamisessa ja kosteuttamisessa. Sheavoi tarjoaa myös kaikki tärkeimmät vitamiinit, joita tarvitaan, jotta iho näyttää nuorelta ja sileältä, ja mikä tärkeintä, terveeltä. Nämä vitamiinit tukevat ihon suojaa tuulelta, kylmältä, voimakkaalta auringolta ja tukevat haavoja ja palovammoja. Lisäksi voissa olevat ainesosat tukevat solutoimintaa, taistelevat niiden ikääntymisen vaikutuksia vastaan ja parantavat näkyvästi ihon kuntoa. Se öljyttää ja kosteuttaa epidermiksen, regeneroi ihoa, sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se ravitsee ja regeneroi ihoa täydellisesti, rauhoittaa ikääntymistä, tukee taistelua selluliittia ja venymäarpia vastaan, rauhoittaa turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se regeneroi ja ravitsee kuivaa ja kovettunutta epidermiksen kantapäissä, jaloissa, polvissa ja kyynärpäissä.
Mustakuminaöljy tai -hunaja on hieman katkeraa ja sillä on voimakas ja mausteinen tuoksu. Se on kylmäpuristettua mustasta kumina (Nigella sativa). Linoleenihappoa, jota on mustassa kuminaöljyssä jopa 55 %, on omega-6-ryhmän tyydyttymätön rasvahappo, jolla on myönteinen vaikutus ihoon. Oleiinihappo on tyydyttymätön rasvahappo ja yleisin omega-9-happo. EFA ei kuulu EFA:han: ihmisen keho voi tuottaa tätä happoa muista rasvahapoista. Oleiinihappo näyttelee suojaavaa roolia ateroskleroosin ja sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyssä. Mustat kumina siemenet ovat rikkaita monista arvokkaista aineista ja vitamiineista. Koostumus sisältää pääasiassa: tymokiinia; E-vitamiinia ja beetakaroteenia, sekä B-vitamiineja; biotiinia: korvaamaton iholle ja hiuksille sekä hermoston asianmukaiselle toiminnalle; arvokkaita flavonoideja ja steroleja sekä harvinaisia alkaloideja luonnossa; Lukuisia
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimestä voi päätellä, puristamalla vadelmien siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon hieman kosteutetuksi ja joustavaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hieronnassa sekä hiusten hoidossa. Öljyn koostumuksesta 80 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja (EFA) - Omega-3 ja Omega-6. Nämä rasvahapot ovat erityisen hyviä kaikentyyppiselle iholle, erityisesti rasvaiselle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoa ja estämään mustapäiden muodostumista. Ne myös auttavat tasoittamaan ihon väriä, kirkastamaan värimuutoksia ja helpottamaan ainesosien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja, sillä on antioksidanttisia vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin tuotantoa sekä hidastaa ikääntymisprosessia.
Basmati-riisi on hoikkakyntinen ja sillä on tietty pähkinäinen aromi. Kypsennyksen aikana sen jyvät pitenevät ja erottuvat. Basmati on riisilaji, jota pidetään maailman hienoimpana. Se on yksi suosituimmista intialaisessa keittiössä. Sen koostumuksessa on myös monia mineraaleja, kuten rautaa, seleeniä, sinkkiä, mangaania, kuparia ja fosforia, sekä merkittäviä määriä B-ryhmän vitamiineja. Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 1555 kJ/367 kcal hiilihydraatit 1,03 g, tyydyttyneet rasvahapot 0,29 g, kuitu 0,29 g, sokeri 0,33 g, proteiini 7,51 g, suola < 0,01 g <strong> Käyttö </strong> Käyttö </strong> Keitä riisi vedessä suhteessa 1:2. Olennaista ainesosaa intialaisessa keittiössä valmistettavassa Pilau-riisissä. Se voi olla lisä pääruokiin tai niiden ainesosa. Se sekoittuu hyvin vihannesten ja lihan tai kalan kanssa. Komponentti makeissa ja riisijälkiruoissa.
Tämä vanerinen lattianäyttöteline on suunniteltu ja valmistettu elintarviketuotetta varten.
Materiaali on vaneria, joka on kestävästi hankittu hyvin tunnetulta tuottajalta.
Näyttötelineessä on laserkaiverrettu logo ja mukautetut leikkaukset, toimitetaan litteänä pakattuna mihin tahansa kohteeseen.
Ei tarvita nauloja, helppo koota ja ympäristöystävällinen.
Mäntyruoho (piniolit) ovat syötäviä siemeniä useista mäntylajeista. Kuten muutkin pähkinät, mäntyruohoilla on lukuisia ravintoarvoja. Maapähkinät saadaan valituista mäntylajikkeista. Lämpötilan vaikutuksesta ne avautuvat, vapauttaen kovia siemeniä jäykistä suomuksista. Suomusten poistamisen jälkeen saadaan makeita ja happamia pähkinöitä, joilla on hienostunut maku ja ominainen metsäinen aromi. Mikä erottaa ne muista pähkinöistä, on suuri sinkkipitoisuus. Ne ovat myös runsas K-vitamiinin lähde, joka vastaa veren hyytymisen oikeasta prosessista ja vähentää myös liiallista kuukautisvuotoa, luun hydemaa, joka suojaa osteoporoosilta. Ne sisältävät myös vitamiineja A, C, E ja B-ryhmää, runsaasti fosforia ja kaliumia, magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja natriumia. Mäntyruoho on öljyisiä siemeniä, minkä vuoksi niistä valmistetaan aromikasta mäntyöljyä. Mäntykaura on aromikkainta, kun se on aiemmin paahdettu kuivassa paistinpannussa.