Sultanin rusinat ekologisista viljelyistä ovat mehukkaita ja makeita. Erittäin makeita, ne sisältävät vain luonnollisia sokereita. Osastoilla, eli kuivatuilla viinirypäleillä, on lukuisia parantavia ominaisuuksia ja ravintoarvoja, joiden ansiosta ne ovat yksi terveellisimmistä välipaloista. Rusinat parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, vähentävät kolesterolia ja ehkäisevät osteoporoosia. Rusinat sisältävät myös jodia - mineraalia, joka vaikuttaa positiivisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi kuivattujen hedelmien ja pähkinöiden joukossa ne erottuvat boorin sisällöllään - elementillä, joka tukee harmaiden solujen toimintaa ja parantaa keskittymiskykyä. Ne - kuten viinirypäleet - sisältävät resveratrolia, eli antioksidanttia, joka suojaa soluja vaurioilta. Sultanin rusinat ovat erinomainen kuitulähde, ja ne ovat rikkaita C- ja E-vitamiineista sekä sinkistä, kaliumista ja raudasta. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> 99,5 % bio Sultanin rusinoita, 0.
Extra Neitsyt kookosöljy on korkealaatuisin öljy, joka saadaan ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristamalla ja arvaamattomasti. Se saadaan puristamalla kookospalmun hedelmän lihaa. Öljyllä on pysyvä koostumus ja valkoinen väri lämpötilassa, joka on noin 26 °C asti. Alle 26 °C:ssa se saa puoliksi nestemäisen koostumuksen. Se kestää korkeita lämpötiloja, minkä vuoksi se on ihanteellinen paistamiseen. Öljyn koostumuksesta 93 % on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä niitä varastoida rasvana tai talletuksina. Loput 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (omega-9 öljyhappo ja omega-6 linolihappo). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta. Lauriinihappo, joka on öljyn pääkomponentti (50 %), omaa antibakteerisia, antiviraalisia ja sienitautien vastaisia ominaisuuksia.
Hummus on tahna, joka valmistetaan alkuperämaissaan pääasiassa kikherneistä tai muista palkokasveista, usein paprikoista. Ilmeisesti se on peräisin Egyptistä, ja nyt se on suosituin Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Hummusta voidaan valmistaa monilla eri tavoilla, ja siihen on monia erilaisia lisäyksiä, jotka tekevät tästä herkullisesta ja terveellisestä tahnasta entistäkin maukkaamman. Hummus on terveellinen välipala ja herkullinen lisä ruokiin. Se sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän kaveriksi. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja sillä on miellyttävä maku. Se sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. Mausteet: jauhettu pippuri, curry, pippuri, inkivääri <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 578KJ/138 kcal, hiilihydraatit 7,4 g, tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g, kuitu 11,1 g, sokerit 1,9 g, proteiini 1,8 g, suola 0,9 g <strong> Käyttö </strong> leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen.
Paistettujen vihannesten pateeta on valmistettu parhaista vihanneksista ja mausteista. Se on valmistettu kikherneistä, ja siihen on lisätty selleriä, porkkanaa, sipulia ja persiljanjuurta. Se maistuu suurimmille leivän levitteiden tuntijoille.
Pateessa on runsaasti täysipainoisia hiilihydraatteja, proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Vihannekset, joista se on valmistettu, ovat täynnä antioksidantteja, jotka poistavat vapaita radikaaleja kehosta. Kikherne, joka on pateen perusta, tunnetaan myös nimellä kikerherne tai italialainen herne, on todellinen proteiinin aarreaitta, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös runsaasti B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaliraaka-aineita, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneessä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät ulostamisrytmiä sekä alentavat verenpainetta ja kolesterolitasoa.
Teniendo en cuenta las necesidades de nuestros clientes, teniendo en cuenta los fanáticos más jóvenes de las cremas de pan dulce, Vivio en cooperación con el popular influencer de fitness Anka Dziedzic, desarrollaron una fórmula de excelente crema basada en nueces de coco. La crema no solo es sabrosa, sino que sobre todo contiene cero azúcar refinada. Los ingredientes contenidos en la crema son de la más alta calidad, y los introducen a una dieta sostenible y un estilo de vida activo es propicio para elevar nuestro pozo diario. El aceite de karité y la leche. El azúcar blanco ha sido reemplazado por Maltol, que no es solo con un valor calórico más bajo, sino también un índice glucémico más bajo. Esta es la crema de coco de coco de otras cremas de sándwiches no solo es su composición extremadamente nutritiva, sino sobre todo la alta calidad de los ingredientes. Coconut Mousse merece atención especial aquí.
Banaanilastut, jotka on valmistettu banaaneista ja jotka sisältävät runsaasti kaliumia, ovat erinomainen välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Ne korvaavat täydellisesti makeiset, ovat maukkaita ja rapeita. Kuten niiden raakat vastaavat, banaanilastut ovat rikkaita vitamiinien, kuten A, B, D, E ja K, lähteitä. Tällaisen koostumuksen ansiosta banaanilastuilla on myönteinen vaikutus verenpaineeseen, ne auttavat torjumaan häiritseviä kramppia ja parantavat mielialaa ja hyvinvointia. Kuivatuissa banaaneissa on myös serotoniinia, ainetta, joka vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja takaa hyvän olon. Serotoniini vaikuttaa myös hermostoon, auttaa taistelemaan stressiä vastaan ja helpottaa unta. Siksi on syytä suositella banaanilastuja henkilöille, jotka kärsivät unettomuudesta ja käsittelevät yleensä huonosti stressiä.
Vivio yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa on luonut erinomaisen keksi-kerman - herkun, joka vie kielen mennessään. Kermassa on käytetty pähkinäkermaa (maapähkinä) ja vehnäkeksejä. Maapähkinöissä olevat ravinteet, jotka sisältyvät keksi-kermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuidusta. Lisäksi se on myös terveellisten rasvojen lähde, joissa hallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappo (omega-6) ja kertatyydyttymätön rasvahappo (oleiinihappo). Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa omega-3-perheestä. Ne sisältävät suuria määriä mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Kermassa käytetty kyaste on valmistettu vehnäpoppereista ja kookosrasvasta. Vehnäjauho on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. Tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti kasvisruokavaliota noudattaessa. Vehnäjauho voi olla monien vitamiinien, erityisesti B-ryhmän vitamiinien, lähde.
Extra-neitsyt kookosöljy on korkealaatuista öljyä, joka saadaan ensimmäisestä kylmäpuristuksesta kookospähkinän hedelmälihasta. Se on kestävässä koostumuksessa ja valkoisessa värissä jopa 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C se on puoliksi nestemäisessä koostumuksessa. Se kestää korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä ihanteellisen paistamiseen. Toisin kuin eläinrasvat, tämä on keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä niitä varastoida rasvana tai kerrostumina. Jäljelle jäävät 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-9-öljy ja linolihappo Omega-6). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta. Lauriinihappo, joka on öljyn pääkomponentti (50 %), omaa antibakteerisia, antiviraalisia ja sienitautien vastaisia ominaisuuksia. Kookosöljy ei ole vain hyödyllinen keittiössä.
Kuivattu karpalo on täysin kuiva luonnollisista hedelmistä, joissa on hienostunut makea maku. Hedelmä muistuttaa kuivattuja rusinoita, mutta ne ovat suurempia, ja niille on ominaista mehukas väri ja joustava koostumus. Karpaloita käytetään laajalti keittiöissä ympäri maailmaa. Karpalo on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, kuituhappojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähde. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistetuista tuotteista, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot. Karpalo toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteereja tappaviin olosuhteisiin, jotka löytyvät rakosta.
Pate, jossa on paahdettuja vihanneksia, on valmistettu parhaista laadukkaista vihanneksista ja mausteista. Se valmistetaan kikherneistä, joihin on lisätty selleriä, porkkanoita, sipulia ja persiljanjuurta. Se maistuu suurimpien leivänlevitteiden tuntijoiden mielestä. Pakkaus on rikas täysipainoisista hiilihydraateista, proteiinista, kuidusta, vitamiineista ja mineraaleista. Vihannekset, joista se on valmistettu, ovat täynnä antioksidantteja, jotka poistavat vapaita radikaaleja kehosta. Pateen perusraaka-aine, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen proteiinin aarre, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja nuoremmat fanit makeista leivonnaisista, Vivio yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehitti erinomaisen pähkinävoin, jossa on suolaisen karamellin maku. Tämä voi ei ole vain herkullista, vaan ennen kaikkea se sisältää nollaa jalostettua sokeria. Voissa käytetyt ainesosat ovat korkeinta laatua, ja niiden sisällyttäminen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Suolaisen karamellin koostumukseen kuuluivat muun muassa maapähkinät, hasselpähkinät, öljykastike ja maito. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ole vain alhaisemman kaloripitoisuuden omaava, vaan myös alhaisemman glykeemisen indeksin omaava. Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Pähkinät ovat erinomainen aarre arvokkaita elementtejä terveytemme hyväksi.
Himalajan suola on maan puhtain ja terveellisin suola. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja nuorimmat makean leivän kermafanit, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen kermareseptin, joka perustuu maapähkinöihin ja suolaiseen karamellimakuun. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös ennen kaikkea nolla jalostettua sokeria. Kerman sisältämät ainesosat ovat korkeinta laatua, ja niiden sisällyttäminen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäisen hyvinvointimme parantamista, niin vanhemmilla kuin nuoremmillakin. Suolaisen karamellikerman koostumuksessa on muun muassa maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kalorimäärän, vaan myös alhaisemman glykeemisen indeksin. Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Pähkinät ovat erinomainen aarreaitta arvokkaita elementtejä terveydellemme. Pähkinät sisältävät paitsi suuria määriä E-vitamiinia, myös koko joukon B-vitamiineja (mukaan lukien foolihappo).
Aprikoosit ovat erinomainen lähde monille antioksidanteille, mukaan lukien beetakaroteeni sekä vitamiinit A, C ja E ja kalium. Antioksidantit, erityisesti flavonoidit, auttavat suojaamaan kehoasi oksidatiiviselta stressiltä, joka liittyy moniin kroonisiin sairauksiin, kuten diabetekseen, sydänsairauksiin ja liikalihavuuteen. Aprikoosit ovat erinomainen beetakaroteenin, luteiinin, zeaksantiinin sekä vitamiinien C ja E lähde. Beetakaroteeni - joka antaa aprikooseille niiden kelta-oranssin värin - toimii A-vitamiinin esiasteena, mikä tarkoittaa, että kehosi voi muuntaa sen tähän vitamiiniin. Nämä kaikki ravintoaineet suojaavat silmiä vaurioilta. Aprikoosit ovat hyvä lähde liukenevalle kuidulle, joka ravitsee terveitä suolistobakteereita ja voi parantaa ruoansulatusjärjestelmän terveyttä. Kalium tukee hermosignaaleja, lihassupistuksia ja nesteiden tasapainoa. Kaliumia, kuten aprikooseja, sisältävien ruokien syöminen voi auttaa ehkäisemään korkeaa verenpainetta ja vähentämään aivohalvauksen riskiä.
Mantelivoi, joka tunnetaan myös mantelipastana, on valmistettu 100 % paahdetuista manteleista ilman mitään muita tarpeettomia lisäaineita. Mantelit sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää "huonon" kolesterolin muodostumisen riskiä veressä. Lisäksi niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien aineiden, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia.
<strong>Koostumus:</strong> mantelit
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong> Energiarvo 2612kJ/630kcal - 31 % VRN* Rasva 52g - 74 % josta tyydyttyneet rasvahapot 4,74g - 24 % Hiilihydraatit 20,5g - 8
Taateleilla on erittäin terveellinen ravitsemusvalinta. Ne ovat hyvä kuitujen, ravinteiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät B-ryhmän vitamiineja, A- ja K-vitamiinia sekä monia mineraaleja. Ne ovat yksi korkeimmista kaliumin lähteistä. Taateleissa olevat ravinteet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, yhdisteet, joita taatelit sisältävät, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Taateleissa on kaliumia, elektrolyyttiä, joka on tarpeen sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on tunnettu vaikutus verenpaineen alentamiseen. Taateleissa on alhainen natriumpitoisuus ja ne tarjoavat kuitua. Nämä kolme tekijää puhuvat taateleiden kulutuksen puolesta sydänterveyden hyväksi. Dactle Spurge on myös rikas mineraaleista, kuten kalsiumista, kuparista ja magnesiumista.
Kala Namak -suola tulee Intiasta ja sitä käytetään laajasti intialaisessa keittiössä mausteena ja lisänä mausteisiin kastikkeisiin. Sitä käytetään innokkaasti vegaanisessa ja kasvissyöjäruokavaliossa. Musta suola koostuu pääasiassa natriumkloridista sekä pienistä määristä natriumsulfidia, rautasulfidia ja vetyä. Rikkipitoiset yhdisteet ovat vastuussa hieman kitkerästä mausta, ja vety antaa suolalle munan hajun. Hoidolla on myönteinen vaikutus kehoon flunssan, lihaskipujen, nivelten ja ihon hoidossa.
Hummus on tahna, joka valmistetaan alkuperämaissaan yleisimmin kikherneistä tai muista palkokasveista, usein myös pavuista. Se on ilmeisesti peräisin Egyptistä, mutta nykyään se on suosituimmillaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Hummusta voi valmistaa monella eri tavalla, ja siihen voi lisätä erilaisia aineksia, mikä tekee siitä herkullisen ja terveellisen tahnan. Hummus, jossa on kurpitsaa ja inkivääriä, valmistetaan kikherneistä, ja siihen lisätään paahdettua kurpitsaa ja porkkanaa, tahinia, sitruunamehua, tuoretta valkosipulia ja aromaattisia mausteita. Se on terveellinen välipala ja maukas lisä ruokiin. Se sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Hummuksella on kevyt koostumus, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä maku. Se sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> keitetyt kikherneet 43%, kurpitsa 14%, paahdettu porkkana 14%, vesi, seesamipasta, sitruunamehu, tuore valkosipuli, merisuola, mustapippuri, curry, pippuri.
Mäntyjen siemenet (Piniols) ovat syötäviä siemeniä eri mäntylajeista. Kuten muutkin pähkinät, mäntyjen siemenillä on lukuisia ravintoarvoja. Maapähkinät saadaan valituista mäntylajikkeista. Lämpötilan vaikutuksesta ne avautuvat ja vapauttavat kovia siemeniä jäykällä mittakaavalla. Vaakojen poistamisen jälkeen saadaan makeita ja happamia pähkinöitä, joilla on hieno maku ja tyypillinen metsäinen aromi. Mikä erottaa ne muista pähkinöistä, on korkea sinkkipitoisuus. Ne ovat runsas K-vitamiinin lähde, joka on vastuussa oikeasta veren hyytymisprosessista, ja se vähentää myös liiallista kuukautisverenvuotoa, sekä suojaa luustoa osteoporoosilta. Ne sisältävät myös vitamiineja A, C, E ja B-ryhmää, runsaasti fosforia ja kaliumia, magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja natriumia. Siemenet ovat öljyisiä, minkä vuoksi niistä valmistetaan aromikasta mäntyöljyä. Mäntypähkinät ovat aiemmin kuivassa pannussa paahdettuja mäntyjen siemeniä.
Luomupäivämäärät, ekologisista viljelyistä, ovat erittäin terveellinen ravitsemusvalinta. Ne tulevat valvotuista viljelmistä ja ovat korkealaatuisia tuotteita. Ne ovat hyvä kuitujen, ravintoaineiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät B-ryhmän vitamiineja, A- ja K-vitamiinia sekä monia mineraaleja. Ne ovat yksi korkeimmista kaliumin lähteistä. Päivämäärissä olevat ravintoaineet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, yhdisteet, joita löytyy päivämääristä, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Dakpets tarjoavat kaliumia, elektrolyyttiä, joka on tarpeen sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on tunnettu vaikutus verenpaineen laskemiseen. Päivämäärillä on alhainen natriumpitoisuus ja ne tarjoavat kuituja.
Ei vain herkullisia, vaan myös erityisen terveellisiä, pistaasipähkinöitä myydään yleensä kuorineen. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasipähkinät ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka muun muassa vaikuttaa hyvinvointiin ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten tilaa, näyttelee keskeistä roolia elimistön tarpeellisten kemikaalien poistamisessa sekä lievittää tulehduksia. Pistaasipähkinät ovat yksi antioksidanttipitoisimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, mikä hidastaa solujen ikääntymisprosesseja ja erilaisten sairauksien esiintymismahdollisuuksia. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Pistaasipähkinät ovat vähemmän kaloreita kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetuna on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen. Ne sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle.
Pähkinälevite, jota kutsutaan myös maapähkinävoiksi "sileässä" versiossa, valmistetaan 100 % maapähkinöistä, ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Arachidihappo, verrattuna muihin pähkinöihin, erottuu korkeimmalla proteiinipitoisuudellaan. Ne sisältävät myös runsaasti B3-vitamiinia, kuitua ja mineraaleja, erityisesti kaliumia. Ne ovat tyydyttymättömien rasvahappojen lähde. Niiden vaaleanpunaisessa -punaisessa kuorissa on polyfenoleja, tokoferoleja ja flavonoideja, jotka pystyvät neutraloimaan vapaita radikaaleja.
<strong> Koostumus: </strong> paahdetut maapähkinät
<strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> energiarvo 2527kj/609kcal - 30%RWS*
Rasva 49g - 70%
Siitä tyydyttyneitä rasvahappoja 9.3g - 46%
hiilihydraatit 16g - 6%
Siitä sokereita 4g - 4%
proteiini 26g - 52%
suola 0.018g < 1%
*RWS - viite ravintoarvo
<strong> Käyttö </strong> voileipien, paahtoleivän, pannukakkujen ja vohveleiden levittämiseen. Levite sopii välipalaksi, voit esimerkiksi leikata kovia hedelmiä (porkkanoita, omenoita, retiisejä).
Hummus on pasta, jota valmistetaan alkuperämaissaan pääasiassa soseutetusta kikherneestä tai muista palkokasveista, usein härkäpavusta. Sen sanotaan olevan peräisin Egyptistä, ja nykyään se on suosituimmillaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Hummuksen valmistamiseen on monia erilaisia tapoja sekä monia erilaisia lisukkeita tähän herkulliseen ja terveelliseen pastaan. Hummus kurpitsalla ja inkiväärillä, joka on valmistettu kikherneestä, kurpitsasta, paahdetusta porkkanasta sekä tahinista, sitruunamehusta, tuoreesta valkosipulista ja aromaattisista mausteista, on terveellinen välipala ja maukas lisäruokiin. Se sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Hummuksella on kevyt koostumus, se levittyy helposti ja sillä on miellyttävä maku. Se sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja.
<strong>Ainesosat:</strong> keitetty kikherne 43%, kurpitsa 14%, paahdettu porkkana 14%, vesi, seesamipasta, sitruunamehu, tuore valkosipuli, merisuola, jauhettu pippuri, curry, pippuri, inkivääri
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Mäntyruoho (Piniols) on syötäviä siemeniä useista mäntylajeista. Kuten muutkin pähkinät, mäntyruohoilla on monia ravintoarvoja. Maapähkinät saadaan valituista mäntykävyistä. Lämpötilan vaikutuksesta ne avautuvat, vapauttaen kovat siemenet jyrkästi. Kuorien poistamisen jälkeen saadaan makeita ja ravitsevia pähkinöitä, joilla on hienostunut maku ja tyypillinen metsäinen aromi. Mikä erottaa ne muista pähkinöistä, on korkea sinkkipitoisuus. Ne ovat myös rikkaita K-vitamiinin lähteitä, joka on vastuussa veren hyytymisen oikeasta prosessista, ja se vähentää myös liiallisia kuukautisvuotoja, luuston heikkoutta, joka suojaa osteoporoosilta. Ne sisältävät myös A-, C-, E- ja B-ryhmän vitamiineja, runsaasti fosforia ja kaliumia, magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja natriumia.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta – Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta.
Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä.
Vivio-himalajansuola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Hienoa himalajansuolaa käytetään useammin kuin rakeista suolaa ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se sopii myös kylpyihin. Tällöin kylpyyn tulee lisätä noin 10 g suolaa per 1 litra vettä. Suolahaudetta seuraa suositeltu puolen tunnin lepo.
Tutkimukset osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa. Se on läsnä suurimmassa osassa tuotteita, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, leikkeleissä, makkaroissa.
Ihana ja terveellinen tomaattipate, joka on valmistettu kikherneistä, uunivihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista ja selleristä, sekä kuivatuista tomaateista. Se on loistava lisä leivälle, voileiville tai paahtoleivälle. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti, ja siinä on miellyttävä ja hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> kypsennetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), uunivihannekset 28% (porkkanat, sipulit, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) & nbsp; <strong> ravintoarvot 100 g:ssä </strong> energiarvo 557 kJ / 133 kcal, rasvaa 8,4 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g, hiilihydraatteja 9,3 g, joista sokereita 2,4 g, kuitua 3,4 g, proteiinia 0,8 g & nbsp; <strong> Käyttö </strong> leivän levittämiseen,
Herkkä ja terveellinen tomaattipate, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista, kuten porkkanoista, sipuleista ja selleristä, lisättynä kuivatuilla tomaateilla. Se on loistava lisä leivälle, voileiville tai paahtoleivälle. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä, hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> Kypsennetyt kikherneet 34,8 % (kikherneet, vesi), paahdetut vihannekset 28 % (porkkanat, sipulit, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9 %, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) & nbsp; <strong> ravintoarvot 100g:ssa </strong> energiarvo 557kJ/133kcal, rasva 8,4g, josta tyydyttyneet rasvahapot 1,1g, hiilihydraatit 9,3g, joista sokerit 2,4g, proteiini 3,4g, suola 0,8g & nbsp; <strong> käyttö </strong> leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen. & nbsp; <strong> huomautukset </strong> avauksen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa.
Karhunvatukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K-vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähde. Karhunvatukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, minkä vuoksi terveyshyötyjen saamiseksi voit nauttia sen valmistetta, joka ei ole yhtä hapokas kuin tuore karhunvatukka. Cravina toimii erinomaisesti virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa rakossa olevien bakteerien tuhoutumiseen. Lisäksi karhunvatukassa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Karhunvatukassa olevat hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu karhunvatukka estää myös ikenien sairauksia ja plakin muodostumista. Cravina omaa voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia. Sen säännöllinen käyttö voi vähentää huonon kolesterolin (LDL) tasoa ja nostaa hyvän (HDL) tasoa.
Vivio on yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa luonut erinomaisen keksikerman - herkun, joka vie kielen mennessään. Kermassa on käytetty maapähkinävoita sekä vehnäkeksejä. Maapähkinät, jotka sisältyvät keksikermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuidusta. Lisäksi ne ovat myös terveellisten rasvojen lähde, sillä maapähkinöissä vallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappo (omega-6) ja kertatyydyttymätön rasvahappo (oliiviöljyhappo). Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa, joka kuuluu omega-3-perheeseen. Maapähkinät sisältävät runsaasti mineraaliyhdisteitä, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Keksit, jotka on lisätty kermaseokseen, on valmistettu vehnäjauhosta ja kookosrasvasta. Vehnäjauho on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. Tämä seikka on erityisen tärkeä huomioida, kun noudatetaan kasvisruokavaliota.