Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Pitkänomainen kinkku, jossa on tumma ja kulunut kaviot pitkien kävelyjen jälkeen maaseudulla. Sen rasvainen osa on helmiäisen sävyinen, ja tämän osan suhde palassa antaa meille mahdollisuuden nauttia pehmeästä ja miellyttävästä aromista. Vähintään 36 kuukauden kypsytysajan ja huolellisesti valittujen luonnollisten viljojen, heinän ja tammenterhojen ansiosta se on aina maku- ja laatutakuu.
Portfolio (55)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Cebo Tunnus: Valkoinen Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Rasvat: 26.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: < 0,6 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g...
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sioista peräisin oleva kinkku, joka on ruokittu tammenterhoilla montanera-kauden aikana ja viimeistelty luonnollisilla rehuilla. Kinkut, joiden kypsytys on yli 24 kuukautta. Iberian maku edullisempaan hintaan.
Portfolio (9)
Espanja, Las Rozas
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Madrid
Compañía La Iberica on yritys, joka on erikoistunut iberialaisten sianlihojen tuotantoon ja kaupankäyntiin eri pakkausmuodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olemme iberialaisten sianlihojen, kinkun, iberialaisen olkapään, iberialaisen lihan, riistalihojen kypsytettyjen makkaroiden ja muiden omien kypsytettyjen tuotteiden toimittajia. Työskentely parhaista raaka-aineista ja erittäin kokeneen henki...
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo
...Cebo de Campo -tunnuksen alla olevat palat tulevat vapaana kasvatetuista Iberico-sioista. Niiden ruokavalio koostui luonnollisista rehuista ja niityiltä saatavista resursseista. Sen aromi ja makeus tekevät jokaisesta palasta todellisen herkun ruoan ystäville.
Portfolio (10)
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Espanja, Valencia
XarcuSpain on yritys, joka keskittyy pääasiassa espanjalaisten gourmet-, käsityö-, terveellisten ja ekologisten tuotteiden vientiin. Vaikka olemme erikoistuneet kuivattuihin lihoihin (kinkku, chorizo ja lomo), löydät katalogistamme erilaisia kategorioita. Hunajat, tryffelit, liköörit, öljyt ja kaikenlaiset lihat. Suunnittelemme toimintamme HORECA-kanavalle, ja vaikka työskentelemme pääasiassa ja...
Portfolio (8)
Espanja, Aracena
... bellotalla ja niityillä. Jabugo-kinkkuamme kypsytetään käsityönä Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche -luonnonpuiston tuulissa vähintään 24-36 kuukauden ajan. Huolenpito ja tarkkuus, jota käytämme JABUGO-kinkkumme valmistuksessa, mahdollistavat sen, että voimme tarjota niitä juuri oikealla kypsyysasteella. Meiltä löytyy myös Iberian cebo -kinkkua, Bellota-tyyppistä Iberian olkapäätä, Iberian lomo -lihaa, extra-morcónia, Iberian chorizoa, Iberian salchichónia ja viipaloituja Iberian makkaroita. Ota meihin yhteyttä tämän kanavan kautta, niin palvelemme sinua viipymättä.
Espanja, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas tarjoaa käsin leikattuja kinkku- ja palettilevyjä mestari leikkuja Juan Rodríguezilta, lisäksi myymme kokonaisia kinkkuja ja palettia, ja tarjoamme leikkuupalvelun ostamallesi kinkulle tai paletille. Myynnissä olevat kinkut ja paletit, joko kokonaisina tai leikattavina, voivat olla bellota-, cebo campo- tai cebo-kinkkuja, kaikki taatusti korkealaatuisia. Tarjoamme myös...
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
... valmistus kolmessa kategoriassa (Bellota, Cebo de Campo ja Cebo). 2. Valmistamme korkealaatuisia valkoisia sian makkaroita ja kinkkuja tiukkojen valintakriteerien mukaisesti, jotta saavutamme erinomaisen tuotteen.
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Espanja, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Olemme parhaan laatuisen iberialaisten kinkkujen, palettien ja makkaratuotteiden tuottajia. Meillä on omia dehesas-alueita, leikkuusaleja ja kuivatushuoneita Jabugossa (Huelva). Tarjoamme bellota-kinkkuja, cebo campo -kinkkuja ja cebo-kinkkuja, itse valmistettuja makkaroita sekä tuoreita ja pakastettuja iberialaista sianlihaa.
Espanja, Guijuelo
... koko iberialaisten tuotteidensa tuotantoprosessia. Hetkestä, jolloin valikoidut iberialaiset siat syntyvät yli 100 hehtaarin tilallamme "el barrero", aina hetkeen, jolloin toimitamme valmistamamme ja myymämme tuotteet uuden verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassamme voit ostaa Bellota-iberialaista kinkkua tai cebo-kinkkua, iberialaisia paloja, lomoja ja muita makkaroita. Suora myynti tehtaasta.
Valmistaja Jamón Serrano Jamón Ibérico Cebo Bellota chorizo Lomo leikkeleet. Tuote hyväksytty Yhdysvalloissa, Japanissa, Koreassa IFS-sertifioitu, BRC palveluyritys...
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play