Italia, Imperia
Giuseppe Calvi & C. srl on vanha öljyalan yritys, joka perustettiin vuonna 1921 Giuseppe Calvin toimesta ja jota nykyään johtavat Gianni ja Luca Calvi yhdessä pienen mutta pätevän yhteistyöryhmän kanssa. Pääkonttori sijaitsee aina osoitteessa 56 via Garessio, Imperia Onegliassa, kun taas yrityksen öljymylly sijaitsee Pontedassiolla, oliivilehtojen keskellä Oneglian laaksossa. Yrityksemme strat...
Portfolio (44)
... kypsyydessä Kylmä uutto useita tunteja Viinin valmistus matalassa lämpötilassa Kypsytys tankeissa CÉPAGES Sauvignon DÉGUSTATION Roumaguet Bordeaux Blanc Sec on kirkkaan vaaleankeltainen. Tuoksu tuo esiin kauniita sitrushedelmien ja eksoottisten hedelmien nuotteja. Maku on kermaisa, hyvin tasapainoinen pyöreyden ja hapokkuuden välillä, hedelmäinen ja pitkäkestoinen jälkimaku. ACCORDS METS & VINS Roumaguet on täydellinen aperitiivina tai merenelävien, kastikkeessa valmistettujen kalojen tai grillattujen kalojen seurana.
Portfolio (96)
Ranska, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Käsityönä valmistettu omenalikööri, joka on tehty villiä omenoita maceroinnista Baskimaasta aniksen makuiseen alkoholiin, jota kutsutaan "anisette". Se on gourmet-likööri, jossa on karamellisoidun omenapiirakan maku. Villi omenat, aniksen maku, vesi, sokeri ja alkoholi Tuotantoprosessi on sama kuin patxaranilla. Kaksinkertainen macerointi; aluksi kylmä uutto noin kolmen viikon ajan neutraalissa alkoholissa, jota seuraa macerointi kolmen kuukauden ajan anisetten kanssa. 70 cl...
Portfolio (58)
...Rypäleet: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Maaperä: Graniittiset rinteet Sadonkorjuu: käsin 10 000 pulloa. Viininvalmistus: osittain murskattu sato, lämpötilasäädelty teräksinen säiliö Kylmä uutto ennen käymisen alkamista 4-5 päivää. Lämpötilan nostaminen ja hiivatus. Käyminen 24-28°C. Päivittäinen pumppaaminen ja ilman lisääminen. Uutto 4-8 viikkoa rypälelajikkeista riippuen tälle vuosikerralle. Puristus ja erottelu. Kypsytys: 30 kuukautta hienoissa sakkoissa ilman sulfiitteja. Pullotus helmikuussa 2023.
Portfolio (5)
Espanja, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Kapasiteetti 500 m.l. Keräys 1. viikko marraskuuta Ensimmäinen puristus, Kylmä Uutto Jos suljet silmäsi ja kuvittelet oliivipuun aamunkoitteessa, jonka hedelmät alkavat muuttua väriä, vihreä saa hienovaraisia punertavia sävyjä, se osoittaa oliivin kypsymisasteen, jota kutsutaan ENVERO:ksi varhaisen keräyksen vaiheessa, ja se antaa merkityksen nimelleni. Oliivipuun...
Portfolio (10)
Tarinaamme, pitkän uran jälkeen tietojärjestelmien alalla, aloitimme vuonna 2016 oliivitarhalla Ayvalikissa, etsiessämme läheisyyttä luontoon ja terveellistä elämää. Nova Verana tavoittelemme erottuvuutta soveltamalla puhtaita, kestäviä ja luontoa vahingoittamattomia menetelmiä, joissa terveys on ensisijainen prioriteetti, niin oliivien viljelyssä kuin oliiviöljyn tuotannossakin. Kaikissa puutarho...
Portfolio (6)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Samppanja - Côtes des Bar Yhdistelmä: 100% Pinot noir Viininvalmistus: Pneumaattinen vaakapainanta, kylmä uutto, rypäleet kypsimmistä viinitarhoista, käymistä teräksisissä tankeissa, yhdistetään vuosikerrat ja lisätään tirage-liqueuria.
Portfolio (53)
Kylmä uutto kahdessa vaiheessa...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play