Belgia, Jette
...Silly-yhtiön valmistama nougatine perustuu käsityömenetelmään, jossa kuparikupit käytetään paistettujen pähkinöiden (mantelit tai hasselpähkinät) lisäämiseen karamellisoituun sokeriin. Kypsennysaika, taikinan käsittely sekä sen koostumus on oltava erittäin tarkkoja, jotta saavutetaan optimaalinen väri, rakenne ja maku. Kun taikina on oikeassa lämpötilassa ja sillä on sopiva viskositeetti, se...
Vastaavat tuotteet
Nougatine
Nougatine
Portfolio (3)
...Kasvin osat: Hedelmät Viljelytapa: Villikokoelma tuotettu Valmistuksessa: Lääketeollisuus, Kosmetiikka, Mehu, Siirappi, Etanoli, Nestesokeri, Taikina, Kompotti, Suklaa, Teollinen alkoholi, Hillo, Jauhe, Säilykkeet, Kolat, Maitotuotteet, Etikkahappo, Sitruunahappo, Aseton, Butanoli, Glukonihappo, Makeiset, Etikka, Sipsit, Hillo, Lintujen ja karjan rehu, Öljy, Uute. Ruokavaliossa: Syödään teen kanssa, Keksit.
Portfolio (10)
...% ylimääräistä pituutta. Leikkaamisen jälkeen palat erotellaan eri vaihtelevilla tavoilla ja pannaan automaattisesti tarjottimelle tai laudalle, käsin käsitellen tarjottimia. Ohjaus automaatin kautta, joka mahdollistaa 16 eri ohjelmaa. Kone ilmoittaa, kun taikina on valmis liittymään seuraavaan. Tarjottimen tai laudan mitat: 500-800 mm max. Leipätyypit: klassinen Ciabatta kaikissa muodoissaan: basto, patonki, rustiikkinen, rustiikkinen terävillä päillä, minit jne.
Portfolio (10)
Saksa, Düsseldorf
...Perunatärkkelystä käytetään paksuntamisaineena monenlaisissa elintarvikkeissa, kuten keitoissa, kastikkeissa ja leivonnaisissa. Sen kyky sitoa vettä on etu elintarviketeollisuudessa ja tuotekehityksessä. Perunatärkkelystä käytetään myös sideaineena makkaratuotannossa ja stabilointiaineena maitotuotteissa. Perunatärkkelystä voidaan käyttää seuraavissa tuotteissa: Taikina tuotteet, kuten leipä, pasta, keksit, sekä muissa tuotteissa, kuten makeiset, säilykkeet, lihatuotteet, valmisruoat ja eläinrehuna.
Portfolio (3)
Ranska, Olivet
...Naan-taikina valmis kaulittavaksi...
Portfolio (7)
Belgia, Peruwelz
...Tuotteiden homogeenisuuden lisäksi sekoittimella voidaan lisätä uusia aineksia reseptiin. Sovellus Jatkuva sekoitus tai kuivien, märkien ja taikina-aineiden homogeenisuus: - kemikaalit (väriaineet, hyönteismyrkyt, lannoitteet, pesuaineet, ...), - mineraalipitoiset aineet (kipsi, pigmentit, kuumuudenkestävät aineet, ...), - elintarvikkeet (jauho, sokeri, ...), - kasviaines, - lietteet (kalkitus...
Portfolio (35)
... Taikinat tekevät vohveleista, pannukakuista ja Kaiserschmarrnista onnistuneita hetkessä: yksinkertaista, nopeaa ja aina. Ja täysin ilman lepotaukoja. Taikina on valmista ja se voidaan laittaa suoraan kuumalle vohveliraudalle tai pannulle. Tämä maistuu varmasti.
Portfolio (15)
Ranska, Fondettes
...Tutustu ScrapCooking®-sokerimassan avulla kakkujen koristeluun! Ihanteellinen kakkujen suunnitteluun, kakun peittämiseen tai pienten hahmojen muotoiluun. Tämä palmuöljytön sokerimassa, jossa on luonnollista väriainetta, on ammattitason laatua, hienosti hieman vaniljaisella maulla. Taikina on joustavaa ja elastista, se ei repeydy eikä tartu kiinni. Lisäksi se on 100 % ranskalaista, sillä se valmistetaan suoraan tiloissamme Fondettes'ssa.
Portfolio (16)
ufs.country_names.RU, Moscow
...IntelleStamp on moderni muovaus- ja ekstruusiokaksikomponenttinen ruuvityyppinen kompleksi, joka on suunniteltu tiheiden massojen (karkki, nougat, hematogeeni, choux-taikina pryanikseille, pehmeä pähkinärokoko, jäähdytetty tiheä raejuustomassa) muovaamiseen, joissa on nestemäisiä täytteitä. Se mahdollistaa massojen ekstruusoinnin, joihin on lisätty 3-5 mm kokoisia partikkeleita (pähkinöitä, rusinoita, sokeroituja hedelmiä jne.).
Portfolio (10)
...KANAPIE - Englantilainen piirakka kehittyi kiinalaisessa keittiössä piirakaksi, jonka keskellä on munakreemitäyte ja ulkopuolella taikina. Munatorttu syntyi 1900-luvulla, ja sen markkinointi alkoi ensimmäisenä Kantonin maakunnassa. Se sai voimakasta inspiraatiota kermapiirakasta, jota myydään ja nautitaan Euroopan maissa, erityisesti Englannissa. Kanton on yksi Kiinan vanhimmista satamista...
Portfolio (50)
...Mhammas (Moyen)_500g_Warda - 6194043401246 - Viljat Pakkaus: 24 UVC Lavapakkaus: 100 Pakkausta Tuotetyyppi: Taikina Hintaperhe: Taikinat, Couscous ja Semolat Hintasubperhe: NORMAALIT TAIKINAT...
Portfolio (124)
Italia, Mesoraca
...Soppressata on yksi Kalabrian ikonisimmista leikkeleistä. Se valmistetaan tiukasti sian reidestä ja pekonista, joihin lisätään rasvaa, kaikki hienonnetaan erikseen ja sitten sekoitetaan yhteen kalabralaisille leikkeleille tyypillisten mausteiden kanssa. Taikina täytetään ja sidotaan käsin ensin suuriksi makkaroiksi, ja puristamisvaiheen ansiosta saadaan sen alkuperäinen muoto, jonka kaikki...
Portfolio (19)
...Kasviväri on luonnollinen vaihtoehto perinteisille hiusväreille, jotka koostuvat usein kemikaaleista, jotka voivat olla haitallisia hiuksille ja päänahalle. Se valmistetaan luonnollisista ainesosista, kuten kasveista, hedelmistä ja yrteistä, jotka jauhetaan jauheeksi ja sekoitetaan kuuman veden kanssa taikinaksi. Tämä taikina levitetään hiuksiin, ja vaikutusaika vaihtelee halutun lopputuloksen sekä hiusten alkuperäisen värin mukaan.
Portfolio (13)
Ranska, Olivet
...Viite 3380390197403 Valmistettu Ranskassa työpajoissamme. Valkoinen taikina on vaalean värinen ja sen neutraali maku yhdistyy helposti erilaisiin täytteisiin. Käyttöohjeet Heitä makaronit suureen suolattuun kiehuvaan veteen, keitä 7 minuuttia "al dente" -kypsennykseen ja 9 minuuttia pehmeään kypsennykseen. Valuta ja nauti näistä pastoista kuumina yksinkertaisesti oliiviöljytilkalla tai valitsemallasi kastikkeella. Korkealaatuinen valkoinen durumvehnäjauho * *peräisin luomuviljelystä...
Portfolio (114)
Belgia, Haaltert
... natriumbikarbonaattia (NaHCO3), kuivaa happoa (H+) ja maissitärkkelystä. Natriumbikarbonaattia kutsutaan kansankielessä karbonaatiksi. Alla olevassa artikkelissa sana karbonaatti käytetään natriumbikarbonaatin sijasta. Lämpötilan (50 °C ja yli), veden (H2O) ja hapon vaikutuksesta leivinjauheen karbonaatti hajoaa useiksi komponenteiksi. Tämän prosessin aikana hiilidioksidikaasua (CO2) vapautuu, kaasukuplia muodostuu ja näin taikina laajenee.
Portfolio (8)
...Bernardi, johtava italialainen valmistaja, kun puhutaan sukeltavasta taikinakoneesta täydellisten pizzojen, leivän ja muiden taikina-aterioiden valmistamiseksi. Taikinakoneet Italialaisen Bernardi-yhtiön sukeltavat taikinakoneet ovat patentoituja taikinakoneita ravintoloille ja kunnianhimoisille kotikokeille. Bernardi on onnistunut jäljittelemään ihmisen vaivausliikettä niin, että taikina koneessa saavuttaa optimaalisen koostumuksen. Eri taajuuksien ja wattimäärän säätämisen avulla voidaan vaivata myös raskaita taikinoita.
Portfolio (7)
Saksa, Schlüsselfeld
...Syötävä cookie-taikina yksityisille merkeille valmistetaan korkealaatuisista elintarvikkeista, eikä se sisällä munia, leivinjauhetta tai raakajauhoja. Se on turvallista syödä ja ihanteellinen leivontaan, ja syötävä cookie-taikina esittäytyy toiminnallisesti ravitsevana välipalana, joka on "parempi sinulle".
Portfolio (69)
Ranska, Talant
...18 reseptiä leivonnan perusteista (choux-taikina, dacquoise...) Jokaisen reseptin mukana on kuva, leikkaussuunnitelma ja se esitetään vaihe vaiheelta. Viite: BEL20 Varastossa: 4 Tuotetta Mitat: 243 Sivua - Fr & En Kieli: Ranska ja Englanti...
Portfolio (192)
Ranska, Aix En Provence
... mukautuvat kaikkien tarpeisiin ja elämäntyyleihin (geeli, saippua, eri kokoisia pulloja). PÄÄSTÖ JA KÄSITTELY: taikina puhdistetaan lipeästä ja epäpuhtauksista suolavedellä, ja sitten annetaan levätä. VALAMINEN JA KUIVAAMINEN: taikina kaadetaan muottiin.
Portfolio (26)
Italia, Villafranca
...Pennette Trafilate Into ja perinteet ovat menestyksemme avaintekijöitä, jotka luovat aitoja erikoisuuksia Kampaniasta, alueelta, joka on tunnettu gastronomisesta kulttuuristaan ja tuoreiden käsintehtyjen pastojen nauttimisesta, valmistettuna vanhan ajan perinteiden mukaisesti. Trafilointiprosessi koostuu siitä, että taikina, joka on valmistettu durumvehnäjauhosta ja vedestä, puristetaan...
Portfolio (4)
Italia, Giarre
...Käsityötuote, taikina on jo levitetty ja valmis täytettäväksi ja paistettavaksi 4 minuutissa, ei vaadi erikoistunutta henkilökuntaa, tuottaa käsityötuotteen kaltainen lopputulos kiviuunissa, ruoansulatettavuus, koostumus ja maku kuin parhaissa pizzerioissa. Tuote on pakattu ATM:ään, joten se soveltuu myytäväksi kaikissa Euroopan maissa ja lähialueilla, ja se voidaan varastoida käyttöä varten 60 päivän ajan.
Portfolio (7)
...25 KG Kraft-pussi. Käyttötarkoitus: Gluteeniton leipäjauhoseos (1 kg), suola (20 g) ja Maya (30+20) sekoitetaan huolellisesti. Lisää rasva (12 grammaa) ja lämmin vesi (1 litra). Sekoita seosta puulastalla tai haarukalla, kunnes saat tahnan. Gluteeniton leipäjauhoseos ripotellaan sisäpuolelle ja taikina levitetään voidellulle pellille. Peitä pelti kostealla liinalla ja odota, kunnes sen tilavuus...
Portfolio (194)
Espanja, Canet De Mar
... ahkeran työn jälkeen saadaan pehmeä ja kuohkea taikina, joka säilyttää käytettyjen raaka-aineiden ainutlaatuiset ominaisuudet ja omaa ainutlaatuisen laadun. Nola Cream -makuja: Pistaasi - Tumma suklaa, appelsiini & inkivääri - kaakao ja hasselpähkinät Panettone-makuja: Suklaa & päärynä - Valkoinen suklaa & sitruuna - Pistaasi - Omena, inkivääri & kaneli - Rusinat & appelsiini - Tiramisu - Ananas, kookos & mango...
Portfolio (9)
Ranska, Bayonne
...Bio 51 % täysjyväleipä on leipä, joka yhdistää luomuraaka-aineiden ja täysjyvien edut. Sen vertaansa vailla oleva paahteinen sävy, tiheä ja hieman tumma sisus tekevät tästä leivästä erityisen makuelämyksen, sillä täysjyväraaka-aineet ja taikina-aines antavat sille hieman hapanta ja hyvin erityistä makua. Täysjyvät ovat rikkaita kuitujen, vitamiinien ja mineraalien lähteitä ja ne tukevat...
Portfolio (44)
...Backtrennpapier / Backpapier: molemmin puolin silikonisoitu paperi materiaalierotteluun elintarviketeollisuudessa ja muissa teknisissä sovelluksissa; paperilla erotetaan yleensä nestemäisiä tai rasvaisia materiaaleja (esim. taikina) kantamateriaalista (esim. uunipellit); paperi kestää lämpöä noin 220° asti vähintään tunnin ajan; tärkeää on, että paperi irtoaa käytön jälkeen helposti ja ilman...
Portfolio (51)
Ranska, Alfortville
... mahdollistaa muurauksen "hengittämisen", samalla kun se edistää tilojen hyvinvointia. Ulkonäkö: Taikina Komponentit: Yhdiste Elastisuus: 1.95 Halkeamien ylityskyky: 2,5 mm Kestävyys nopeutettujen ikääntymiskierrosten (Säänkestävyystesti): 1680 tuntia ilman merkittäviä muutoksia Lämpöjohtavuus: 0,086 W/mK Erityinen lämpö: 1800 J/kg K = 0,423 kcal/kg °C Kulutus: 1 kg/m². Arvo liittyen paksuuteen Kuivausaika: 10 h. Arvo liittyen 20 °C lämpötilaan ja 40 % suhteelliseen kosteuteen. Pakkaus: 20 kg KIT – Sävy UB1: KIT 22,5 kg...
Portfolio (200)
Ranska, La Ville Aux Dames
...Kypsennysverkko / Leipäverkko Mitat: 400X800 mm - 5 kuppia Fib'Maé koostuu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kehikosta ja punaisesta silikonilla käsitellystä lasikuitukankaasta. Se on erittäin helppokäyttöinen verkko tuoreelle tai pakastetulle taikinalle. Sen tarttumattoman pinnoitteen ansiosta irrottaminen on erittäin helppoa, vaikka taikina olisi juuttunut verkkoon. Helppokäyttöinen - vähän hukkaa - taloudellinen ostaa ja ylläpitää Kun verkko on käytetty, kangas on helppo vaihtaa.
Portfolio (48)
Ranska, Montauroux
...Puristuskammion täyttöprosessi mahdollistaa toiminnan erittäin "ongelmallisten" taikinoiden kanssa. Kaikki taikinat, joita ei voida käsitellä muotoilijassa, leikkuulaitteessa jne. (karkea taikina, kova taikina ja taikina, joka sisältää sisäosia, jotka muuttavat sen rakennetta ja koostumusta). Keksien muodot riippuvat puristuspyörän kaiverruksesta. Nämä muodot voidaan muuttaa nopealla pyörän...
Portfolio (56)
Suositut maat tälle hakutermille