Turkki, Izmir
...Saray Lokmasinin toinen versio, İzmir lokma, muistuttaa muodoltaan rengasta. Tästä syystä sitä kutsutaan myös Halka Tatliseksi. Sitä valmistetaan kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa, kuten mevliteissä, sünneissä, häissä ja avajaisissa. Makeisen taikina koostuu hiivasta, suolasta, sokerista ja jauhosta. "Perinteisesti" sanotaan, ja erityisesti sünnihäiden yhteydessä, mevlit- ja kynttiläjuhlien...
Vastaavat tuotteet
Izmir Lokma - Lokma Jakelu
Izmir Lokma - Lokma Jakelu
Portfolio (1)
Turkki, Istanbul
...70 Gr 1. Taikina Langansomistus Yhden Värin Painatus 44 Sivua - Koko: 125x125...
Portfolio (7)
Ranska, Patrimonio
... kasvit ovat kerättyjä luonnosta ja ne upotetaan saippuaan muotoilun aikana, kun taikina on vielä nestemäistä. Korostamme tuoksua ja visuaalisuutta. Tuote on puhtaasti identiteettinen, sen korsikalaiset endeemiset tuoksut ovat yhdistelmä tuoksuja ja eteerisiä öljyjä. Tämä 100 % kierrätettävä, biohajoava saippua on pakattu nauha- ja sellofaanipakkaukseen, joka korostaa marmoroitua pintaa ja upotuksia.
Portfolio (10)
Saksa, Marl
...Reunastaan litteä oliivipuinen pannukakkulapio on ammattimainen kuumuudenkestävä ja elintarvikelaatuinen crêpe-lapio, jonka avulla voit helposti kääntää ja taittaa paperinohuita crêpejä crêpe-raudalla tai crêpe-pannulla. Sen viistetyt reunat mahdollistavat käytännöllisen keittiöapulaisen varovaisen työntämisen crêpen alle. Irrota koko taikina, kunnes se liikkuu helposti levyllä. Sitten vie lapio...
Portfolio (9)
Saksa, Pommelsbrunn
UNIVERSAALIMATERIAALI, MUOVAUSMASSA taiteilijoille, ammattilaisille ja luoville. Lopullinen vaihtoehto savelle, kivelle ja betonille! Yksinkertainen ja Todistettu! Patentoitu muovattava ja valettava materiaali.
Portfolio (1)
Turkki, Konya
...1-) Lämpötilan Tasainen Jakautuminen: "Pizza" kivemme jakavat lämmön tasaisesti uunissa, mikä varmistaa, että pizzan jokainen osa kypsyy tasaisesti. 2-) Rapsakka Kuori: "Pizza" kivemme tukevat pizzan pohjan hyvää kypsymistä ja rapsakan kuoren muodostumista. 3-) Korkea Lämpötila: "Pizza" kivemme kestävät korkeita lämpötiloja ja säilyttävät nämä lämpötilat uunissa, mikä lyhentää kypsennysaikaa. 4-) Käytön Helppous: "Pizza" kivemme tulevat eri kokoisina ja muotoisina. Ne voidaan myös käyttää leivän ja muiden taikina tuotteiden valmistamiseen.
Vastaavat tuotteet
Pizzakivi - Leivontakivi
Pizzakivi - Leivontakivi
Portfolio (1)
Turkki, Istanbul
...2 tai 4 polyamidipyörän avulla se muotoilee taikinan pita-leivän muotoon tyynyjen avulla halutussa pituudessa ja paksuudessa. Pyöräasetusta voidaan muuttaa portaattomasti 0-30 mm välillä. Pyörissä on jousi- ja raaputusmekanismi, joka estää taikinan tarttumisen. Säädettävän pyöräryhmän ansiosta taikina voidaan muotoilla 420 mm pitkäksi. Taikinan taittoketju ja sen osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen taikinan muotoilukapasiteetti on 2500 kappaletta tunnissa ja se pystyy käsittelemään 100-1200 grammaa taikinaa.
Portfolio (4)
Italia, Bronte
...Vain todellisille kulttuurin ystäville: taikina on rikastettu 100 g hienonnetuilla pistaasipähkinöillä, ei liian pieninä, jotta jokaisessa puraisussa yhdistyvät levitteen pehmeys ja parhaiden kotimaisten pistaasipähkinöiden rapsakkuus. Pakkaus on suunniteltu todelliseksi aarteeksi, joka säilyttää tällaisen herkullisuuden: elegantti laatikko, joka on koristeltu vihreällä, ruskealla tai norsunluun värisellä nauhalla.
Portfolio (56)
Unkari, Budapest
...Rapsakka, hiutaleinen taikina, joka on täytetty munakermalla kaneli-vaniljan maussa...
...Calzone taikina (180 gr.) Kolmio puolikkaasta taikinasta täytetty tomaattisosetta ja mausteita, juustoa, keitettyä kinkkua ja oliiveja. Koodi: CACLA 180006 Tukkumyynti: 40 kappaletta pakkausta kohti - 81 pakkausta lavaa kohti.
Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
... kypsymisajan pidentyessä. Taikina on tiivis, joustava, puolikova ja norsunluunvalkoinen, joka muuttuu yhä enemmän oljenkeltaiseksi ikääntyessään. Reiät ovat keskikokoisia, säännöllisesti jakautuneita tuoreessa juustossa, kun taas kypsässä juustossa niitä on vähemmän ja ne ovat pienempiä. Tällä tuotteella on PDO (DOP) -sertifikaatti.
Portfolio (10)
Itävalta, Wels
...Muovipartikkelit sulavat muotin sisäpinnalla vähitellen (siksi sitä kutsutaan myös pyöriväksi sulatusmenetelmäksi), ja sen jälkeen taikina-muovimassa jäähdytetään erillisissä jäähdytyskammioissa puristuslämpötilaan. Valmistamme korkealaatuisia, asiakaskohtaisia muoviosia pyörivällä sintrausmenetelmällä / pyörivällä sulatusmenetelmällä eri käyttötarkoituksiin polyeteenistä PE / LLDPE, polypropeenista PP, polyamidista PA (PA6 ja PA12), ristisiteisestä polyeteenistä XPE jne.
Portfolio (2)
Turkki, Istanbul
...Kattilat ovat kivipohjaisia, joten ne jakavat lämpöä tasaisesti. Lämpötila (kattilan sisäosan ala- ja yläpuolen lämpötila) voidaan säätää erikseen jokaiselle kerrokselle tarpeen mukaan. Näin ollen eri tuotteita voidaan kypsentää eri kerroksissa. Kypsennysaika voidaan säätää digitaalisella ajastimella. Taikina-ajan esikypsennystä varten uunin alapuolella on taikinahuone, jonka lämpötilaa ja kosteutta voidaan säätää. Uuni on modulaarinen, joten kerroksia voidaan lisätä tarpeen mukaan. Se kuluttaa vähän energiaa. Pyörien ansiosta se voidaan siirtää haluttuun paikkaan.
...Täällä onnistuu jokainen herkullinen kakkupohja tai bisquit-taikina, jota voit myöhemmin täyttää ja päällystää herkullisella kuorrutteella. Vankka teräspelti takaa tasaisen paistamisen, laadukas silikonihartsipinnoite puolestaan erinomaisen ruskistumisen ja pitkän käyttöiän. Kakku "putoaa" muotista! Kunto: Uusi Tuotenumero: 915124...
Portfolio (7)
... pääkonttori sijaitsee Pohjois-Saksassa. Asiakkaina on tunnettuja brändituottajia ja teollisia valmistajia leivonnaisista, makeisista, jäätelöstä, herkuista, jälkiruoista ja muista elintarvikkeista ympäri Eurooppaa ja myös sen ulkopuolella. Valikoima: • Saksalainen merkkivoita • Voita vanilliinilla tai karoteenilla • Rekombinoitu voi • Taikina voi • Voirasva • Voirasva vanilliinilla tai...
Ranska, Gisay La Coudre
...); luonnollista, viikuna- tai appelsiiniversiota. Valmistamme myös herkullista pehmeää nougatia hunajasta, ranskalaisista manteleista, runsaasta hunajasta ja vähäisestä sokerista, jotta taikina pysyy koossa, sekä Réunionin vaniljasta... Valmistamme hillomme kuparikattilassa ranskalaisista hedelmistä, jotka on valittu makulaadun perusteella, ja joissa osa sokerista on korvattu hunajalla. Syksyllä 2023 pystymme tarjoamaan valkoisen merkin ratkaisun. Toivomme herättäneemme uteliaisuutenne aloittaaksemme uuden yhteistyön ja ilahduttaaksemme asiakkaitanne!
Portfolio (41)
Italia, S. Giovanni La Punta
... joulupannettoneja). BARBAGALLO DOLCIARIA ON MYÖS YRITYS, JOKA JAKAA MUITA PERINTEISIÄ SISILIALAISIA MAKEISIA, JOISSA ON JOITAKIN EDUSTUSOIKEUDELLA OLEVIA EXCLUSIIVEJA. ESIMERKIKSI: KAKKUPERUSTEET TYYPPI: TARTLETIT JA PIKKU KAKUT (eri kokoja), KUIVAT BIGNE'T, CANNOLI-TAIKINA (eri kokoja), VAU LE VANT, KUIVAT BIGNE'T JA PALJON MUUTA. JA MYÖS LAJA TUOTTEITA JÄÄTYNEITÄ TYPILLISIÄ SISILIALAISIA, KUTEN ESIMERKIKSI: ARANCINI (yli 15 makua: kastikkeella, pistaasilla, munakoisolla, lohella, kanalla ja paljon muuta), SIPULIT, CARTOCCIATE. PYRIMME TÄYTTÄMÄÄN MITÄ TAHANSA KEKSI-PYYNNÖT.
Portfolio (1)
... lämpimiä. Valikoimastamme löytyy myös herkullisia leivonnaisia - Kasvisruokailijoille ja vegaanille Päätuotteemme Su Börek - Täytetty taikina - juustotäytteellä (kasvis) - pinaattitäytteellä (kasvis) - jauhelihatäytteellä Asiakkaamme - Leipomot - Huoltoasemat - Supermarketit - Herkkukaupat - Herkkuliikkeet - Döner-kaupat - Catering-palvelut - Ravintolat - Tukkukauppa - Vähittäiskauppa - Ruokalat...
Serbia, Salas Nocajski
Olemme leivontauunien valmistaja ja tuotamme seuraavia leivontalaitteita: Sähkökäyttöiset deck-leivontauunit, Höyrydeck-leivontauunit, Pienet sähkökäyttöiset leivontauunit, Pienet pyörivät leivontauunit, Yhdistetyt leivontauunit, Taikina- ja kohotuskaapit, Viivästetyt kohotuskaapit, Tunnelileivontauunit (myös täysin räätälöidyt tunneliuunipohjaiset linjat kohotuskaappien ja kuljettimien kanssa...
... erittäin helppokäyttöisiä. Kaada gluteeniton BROTGEFUEHLE leivontaseos sekoituskulhoon. Lisää vettä. Sekoita. Lisää 5-6 minuutin kuluttua vielä hieman öljyä, sekoita vielä kerran - valmista. Kaada taikina vuokaan, anna levätä hetki. Paista sitten 60-70 minuuttia. Ainulaatuinen gluteeniton ja vehnätön BIO-leivontatuloksesi, jossa on rapsakka kuori ja kaunis murenevuus, on johdonmukaisesti vakaa...
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana on historiallinen ruokalaji, jonka juuret ulottuvat antiikin Roomaan. Reseptin uudistaminen on tehnyt tästä tuotteesta ainutlaatuisen: taikina koostuu sekoituksesta jauhoja, kuten vehnä, riisi ja soija, joissa on korkea vesipitoisuus, luonnollista hiivaa ja ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Pääominaisuudet ovat: - soikea muoto - rapean reunan murenevuus - korkea sulavuus, joka saavutetaan 48-72 tunnin kohotuksella Pinsa 2.0 -projekti pyrkii luomaan perinteisen tuotteen modernilla otteella, kaikkien ulottuville!
Italia, Napoli
Cupiello kertoo tarinan muinaisesta tasapainosta, jossa rakkaus perinteeseen yhdistyy hämmästyttävimpään teknologiaan. Cupiello on yritys, joka on erikoistunut italialaisen pakastetun gastronomian tuotantoon ja kaupankäyntiin. Meillä on tehtävä: tuoda italialainen ja napolilainen gastronominen kulttuuri ympäri maailmaa. Casa MadreCupiellossa elämme joka päivä muinaista tasapainoa. Juuri täällä äidin taikina saa huolellista hoitoa, kunnes se kypsyy täydellisesti 36 tunnissa. Ja juuri täällä syntyy ...
Kreikka, Thessaloniki
... tarjoaa asiakkaalle erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden, käyttäjäystävällisen toiminnan ja huoltovapauden. Maailman ensimmäinen ja ainoa digitaalisesti ohjattu Lineaarinen Kataifi-kone. Innovatiivinen, tai kuten joku sanoisi, vallankumouksellinen kone, joka tuottaa korkealaatuista kataifia, kanafehia, knafehia. Kunefe, kunāfah, Kunafa, Konafa, Kadaif, Kadayıf, kadayıfi, kantaifi, Kadaifi, enkelin hiuspasta, revitty Fhyllo-taikina, Capellini. Tuotantokapasiteetti voi saavuttaa jopa 400 kg tunnissa!
Belgia, Oostende
Depuydtissa he voivat tarjota sinulle hienoja lihatuotteita, hienoja salaatteja, valmiita ruokia ja cateringia, kastikkeita, säilöttyjä tuotteita ja säilykkeitä, voitaikinaa ja taikina tuotteita, pakastettuja tuotteita.
Italia, Palermo
... käytössään ponnistuksia karhunvatukkakarkkien valmistuksessa, jotka ovat peräisin kasveista, joiden vanhimmat esimerkit löytyvät Sisiliasta. Karkit tarkastetaan yksi kerrallaan, ja ne käyvät läpi monimutkaisen tuotantoprosessin: erittäin korkeassa lämpötilassa taikina levitetään suurilla teräspalalla marmorille, jossa se sitten jäähtyy ja kiteytyy. Erityisesti luodut välineet tuottavat tuhansia...
Portugali, Idanha-A-Nova
BEIRA SALGADOS on portugalilainen yritys, joka toimii elintarviketeollisuudessa, erityisesti empanadien (beirã, kasvis, ankka, turska leivällä, kana ja pehmeä taikina) tuotannossa ja kaupankäynnissä. Pian valikoimassa on myös merenelävistä valmistettu empanada: keksejä, pikkuleipiä, paahtoleipää ja säilykekonditoriatavaroita. Yritys sijaitsee Idanha-A-Nova teollisuusalueella (Castelo Branco).
Kroatia, Zagreb
...pakastetut hedelmät ja vihannekset, pakastettu kala, taikina, valmiit ateriat ja lihat – täydentyy jatkuvasti uusilla innovatiivisilla tuotteilla, jotka täyttävät Ledo-kuluttajien korkeat standardit. Tunnettu, aina rakastettu ja erittäin suosittu, Ledo voittaa asiakkaat erinomaisella monipuolisella tuotevalikoimallaan, huippulaadullaan ja modernilla ulkonäöllään.
Italia, Serradifalco
MIKSI FALCON MAITO? Rakkaus ja perinteinen maku KÄSITYÖN LIKÖÖRI, käsin vedetty taikina, ajattoman aitouden maku, yksinkertaisuuden ilo. Falcon Maito on tuote, joka ei missään nimessä voi puuttua kodeistamme.. pöydiltämme. SITSILIALAINEN PERINNE Falcon Maito ei ole vain sekoitus symbolisia ainesosia, joita upea Sisilian ja Italian maa tuottaa, vaan myös yksi monimuotoisen ja osittain...
Suositut maat tälle hakutermille