... tyypilliset piirteet. Maaperä koostuu Garonne-sorasta. Viinien kypsytys tapahtuu 12 kuukauden ajan tynnyreissä, joista 25 % on uusia.
Sen kirkas ja kiiltävä rubiininpunainen sävy ennustaa miellyttävää maistelua. Tuoksu on monimutkainen, ja mustan kirsikan, kukan ja luumujen aromit sekoittuvat paahdetun ja paahdetun hasselpähkinän nuotteihin. Tämä viini tarjoaa kauniin joustavuuden suussa erittäin hienolla...
... palstoista, ja se saa omistajaltaan erityistä huomiota: vihreät sadonkorjuut, luonnon kunnioittaminen (ilman rikkakasvien torjuntaa), järkevä viljely, käsin kerätty sato, optinen lajittelu, kypsytystynnyreissä.
Kypsytys: 10 kuukautta tynnyreissä.
Maistelu: Violettihohtoinen, syvän purppuranvärinen, elinvoimaisella intensiivisyydellä; Voimakas tuoksu, kypsien mustien hedelmien nuotteja...
... kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista.
Viininvalmistus ja kypsytys
Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytystynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista.
MAISTAMISMUISTIO
Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin.
Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C...
...McHenry Hohnen on viinitila Margaret Riverissa Australiassa, joka tunnetaan luomuviineistään, jotka ilmentävät paikallisten terroirien monimuotoisuutta. Alueen pioneereiden perustama tila erottuu kestävästä käytännöstään ja cuvéeensa aitoudesta.
Cuvée "Rocky Road" on sekoitus Sémillonia ja Sauvignon Blancia. Käyminen tynnyreissä ja astioissa, jota seuraa kypsytys hienoissa sakkoissa, antaa tälle...
... päin. Kaikki viinitarhan työt tehdään täysin selkäpuolelta ja käsin.
Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari.
Leikkaus : Guyot.
Ikä : 45 vuotta.
Sadonkorjuu : Käsin.
Sato : 40–45 hehtolitraa hehtaarilta vuosittain.
Rypäleet ovat tahallisesti ylikypsiä.
Viininvalmistus : Erittäin pitkä viininvalmistus, kylmässä hienoissa sakkoissa. (15 °C - 20 °C)
Kypsytys : 100 % kypsytys 1–3 viinin tammitynnyreissä. Kypsytystynnyreissä kestää 9–12 kuukautta.
... ja lisäluonteen. Sen 18 kuukauden kypsytys pienissä tynnyreissä ja sitten vuoden ajan tynnyrissä antaa sille pähkinäisiä sävyjä sekä puumaisia ja vaniljaisia vivahteita, jotka luovat täydellisen tasapainon. Aikojen ja sääntöjen ulkopuolella oleva cuvée!
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Valkoviini
Rypäleet: 80% Clairette, 10% Grenache blanc
AOC: Palette
Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti
Tarjoilulämpötila: 11-13°C...
... appelsiinin essenssillä.","Temps de garde":"säilytysaika: 17 vuotta","Œil":"Silmä","Taux d'alcoolémie":"alkoholi prosentti: 13,5%","Vinification":"käyminen tynnyreissä ja sitten 18 kuukauden kypsytys uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä","Millésime":"2016","Domaine":"Château Coutet","Culture":"kestävä"}...
...Alsacen Crémant on perinteisellä menetelmällä valmistettu kuohuviini. Ensimmäisen käymisen jälkeen viini pullotetaan toista käymistä varten, joka tekee siitä kuplivan.
Keskimääräinen kypsymisaika tynnyrissä on 18 kuukautta.
Sopii tarjoiltavaksi aperitiivina tai koko aterian aikana.
Rypäleet: 100% Pinot Noir
Sateet: 550 mm/vuosi
Kypsytys: 8-9 kuukautta satavuotisissa tynnyreissä
Alkoholi: 12%
Tarjoilulämpötila: 5-7°C
Säilyvyys: 3 vuotta...
...{"Sucres résiduels":"Jäännössokerit: 210 g/litra","Nez":"Tuoksu: Omenan ja kvittenin vivahteita","Terroir":"Savi-hiekka maaperä liuskekivillä","Equilibre":"Tasapaino: Makea","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholikäyminen tapahtuu tynnyreissä, ja kypsytys kestää 18 kuukautta tynnyreissä.","Bouche":"Maku: Karamellisoituja hedelmiä...
... terästankeissa ja osa yhdellä tai kahdella kertaa käytetyissä tynnyreissä, jotta saavutetaan hyvä pehmeys.
Väri: Punainen
AOC: Bordeaux Supérieur
Viinitarhat: Savipitoiset ja hiekkaiset maaperät
Viininvalmistus: Kypsytys terästankeissa ja tynnyreissä
Palkinnot ja mitalit: Hopea/Bronssi Los Angelesissa...
...Côtes-de-Bourg
Seos:
Merlot - Cabernet Sauvignon
Säilytyspotentiaali:
Noin 15 vuotta
Viininvalmistus:
Sadonkorjuu ilman varsia, ei puristettu. Käyminen betonisäiliöissä.
Kaksi - kolme viikkoa uuttamista kontrolloidusti, jotta saadaan hieno ja elegantti tanniinirakenne. Kypsytystynnyreissä malolaktisen käymisen jälkeen. Kypsytystynnyreissä 12 kuukautta.