Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... hyökkäys on täynnä harmoniaa, pyöreä ja herkullinen. Suussa paljastuu paahteisia ja vaniljaisia makuja, sekoitettuna pieniin mustiin hedelmiin. RUOKA- JA VIINISUOSITUKSET Tarjoa noin 15°C:ssa paahdetun kanin, grillatun entrecôte-pihvin tai mustan verimakkaran ja paistettujen perunoiden kanssa. Se sopii myös erinomaisesti juustojen, kuten Délice de Bourgogne tai Tomme de Montagne, kanssa. Alue: Beaujolais Rypälelajike: Gamay Noir Viinitarha: graniittiset maaperät – mannerilmasto...
Portfolio (60)
Ranska, Merville
... hyvin vähän karamellisoitu karamelli - perinteinen karamelli, standardi karamellimaku, johon on helppo ajatella, usein käytetään päällysteenä ja kastikkeena - voimakas karamelli, hyvin voimakas maku, käytetään sekoituksena kekseissä tai maitotuotteissa hyvän karamellin maun saavuttamiseksi. PÄÄASIASETUKSET: - Maitojälkiruoat - Kasvisjälkiruoat - Jäätelöt - Keksit - Kakut - Kastikkeet - Päällysteet - Makeiset...
Portfolio (7)
... aromipotentiaalin ja raikkauden säilyttämiseksi. RYPPÄLÄJENKIRJA 100 % Grenache MAISTAMINEN Vaalea ja kirkas vaaleanpunainen väri. Raikas ja intensiivinen tuoksu. Kevyt suussa, hieno, hellä ja hemmotteleva, jossa on ilmeikkäitä aromeja punaisista hedelmistä ja sitrushedelmistä. RUOKA & VIINI YHDISTELMÄT Naudittava viini, hieno ja kevyt, Rosé On Ice on ihanteellinen kumppani aurinkoisille aperitiiveille ja se sopii erinomaisesti kesäsalaattien ja grilliruokien kanssa. Tarjoile jääpalojen tai jopa murskatun jään kanssa! PALKINNOT 2015: Kultamitali Gilbert & Gaillard 2016.
Portfolio (96)
Ranska, Krautergersheim
Maître choucroutier isästä pojalle vuodesta 1938, Rieffel-yhtiöt pyrkivät panostamaan energiansa tuotteen laatuun, ja näin on ollut jo neljän sukupolven ajan. Huippuluokan reseptien kehittämisen ja käsityöläisruoan osaamisen ansiosta Choucrouterie Rieffel on työskennellyt tiiviisti monien suurten instituutioiden, kuten Maison Kammerzellin Strasbourgissa ja Brasserie Georgesin Lyonissa, kanssa jo ...
Portfolio (11)
...Perinteinen tunisialainen sekoitus durumvehnää, kikherneitä ja mausteita, ihanteellinen aamiaiseksi tai energialisäksi.
Portfolio (124)
Ranska, Paris
... kasvatukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten kalankasvattajien kanssa, erityisesti Loïs-nimisen intohimoisen asiantuntijan kanssa, valitaksemme parhaat lohet, varmistaen näin herkku, joka on sekä maukas että perinteinen. Jokainen lohen häntä kuivataan huolellisesti, jotta sen puhdas olemus saadaan talteen ilman kemikaaleja tai lisäaineita, säilyttäen aito ja luonnollinen maku, jonka koirasi...
Portfolio (115)
Ranska, Paris
...Tuotteemme, jotka perustuvat palmuöljyyn, noudattavat tinkimättömiä laatustandardeja, tarjoten arvoa monenlaisiin sovelluksiin. Alkuperä: Norsunluurannikko Viljelytapa: Luomu, Perinteinen Määrä: Ostajan spesifikaatioiden mukaan Hinta: Neuvoteltavissa / Metriikkatonnit Koe-tilaus: 14 metriikkatonnia (20 jalan kontti) pakkaus: Synteettiset säkit Näyte: Voidaan hyväksyä pyynnöstä Maksutapa: 30 % ennakkomaksu ja loput L/C:n kautta tai 100 % Toimitusaika: 15-25 päivää L/C:n vahvistamisen jälkeen Lastausportti: Abidjan, Norsunluurannikko...
Portfolio (15)
Ranska, La Chapelle Heulin
...Perinteinen Menetelmä Demi-Sec Rypälelajike: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Ruoka- ja Viinipari: Jälkiruoille.
Portfolio (20)
Ranska, St Denis Les Bourg
..."Perinteinen keskikokoinen aikuisten nappula ankanlihalla" on runsas proteiinilähde ankasta, ja sen korkea riisipitoisuus rajoittaa allergisia reaktioita. Nappulan koko on suunniteltu keskikokoisten koirien leuoille. Runsaasti siipikarjan proteiinia ja rajoitetusti viljaa sisältävä resepti on valittu sen luonnollisesti herkullisen ja helposti sulavan ankka-proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on myös rikastettu monilla ravintolisillä. 78 % eläinperäisestä proteiinista...
Portfolio (9)
Ranska, Villeneuve Sur Lot
Ranska, Grigny
...Perinteinen italialainen kastike, valmistettu basilikasta (33 %), valkosipulista, juustosta ja männynsiemenistä. Herkullinen pastan, gnocchien tai mozzarellan dippinä. PAKKAUS: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Ranska, Auxerre
...-vin:apéritif, cuisine fraîche et moderne":"Ruoka-viini-yhdistelmä: aperitiivi, raikas ja moderni keittiö","Appellation:Côtes du Marmandais":"Alue: Côtes du Marmandais","Le conseil de l'œnologue:à servir entre 8 et 10°":"Viinintekijän neuvo: tarjoa 8-10 °C","Domaine:Cave du Marmandais":"Tuottaja: Cave du Marmandais","Millésime:2018":"Vuosikerta: 2018"}...
Portfolio (190)
Ranska, Roubia
... aromeja, hienovaraisia kirsikan aromeja, runsaita punaisen hedelmän aromeja. Suuhun Intensiivinen, silkkinen, kevyitä mustaherukan vivahteita, runsaita kirsikan vivahteita, runsaita punaisen hedelmän vivahteita, elegantit tanniinit, hienot tanniinit, pyöreä, rakenteellinen runko, hyvä intensiivisyys, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Grillatut punaiset lihat, Valkoiset lihat, Riistalinnut, Siipikarja, Lehmänjuustot Tarjoilulämpötila: 16° - 18° Väri: Punainen Rypälelajike: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholi: 14,5% Tilavuus: 75 cl (Pullo)...
Portfolio (28)
Ranska, Levallois Perret
...Bsissa on jauhettu seos viljoja ja erilaisia mausteita. Käyttömahdollisuudet Bsissalle ruoanlaitossa: Bsissa on perinteinen ruoka, jota tarjoillaan erityisesti aamiaiseksi tai ravintolisänä imettäville naisille. Tätä ruokaa voidaan nauttia nestemäisenä (sekoitettuna veteen tai maitoon) tai tahnamaisena (sekoitettuna oliiviöljyyn). Bsissan hyödyt: Rikas proteiineista, kuitujen lähde, magnesiumin lähde, fosforin lähde.
Portfolio (28)
... jatkuvaan haluun parantaa rypäleiden muuntamista viiniksi. Lämpötilasäädelty ruostumaton teräsastia, pneumattiset puristimet, jäähdytysyksikkö, murskauslaite... Perinteinen viininvalmistus ja varastointi tynnyreissä jatkuvat edelleen, yli 300 tynnyrin kellarissa, joita uusitaan kolmen vuoden välein.
Ranska, Roche La Moliere
Merkki Hermione Queen on vahvasti sitoutunut korkealaatuisten tuotteiden valintaan ja tarjoamiseen. Viinit kypsytetään huolellisesti tankeissa ja pienissä tammitynnyreissä, ja niillä on vähintään kolmen vuoden ikääntyminen täydellisessä pimeydessä. Viinien sekoittaminen on ratkaisevan tärkeää, kyseessä on hienostuneisuus ja vivahteikkuus, mikä johtaa ainutlaatuisiin viinitarhojen samppanjoihin. Vi...
Portfolio (3)
Ranska, Marseille
... ja muokattavissa: luonnolliset kuivatut hedelmät, suolatut, makeat ja maustetut välipalat, aperitiiviseokset, keittiö- ja leivontatarvikkeet, siemenet ja viljat… Midi Sec on perinteinen käsityötaito ja asiantuntemus, joka on siirtynyt ja kehittynyt sukupolvien myötä vuodesta 1926. Vahvalla kokemuksellaan yritys asettaa jatkuvasti uusia tavoitteita saavuttaakseen erinomaisuuden.
Ranska, Montelimar
Nougat Doulces France -yhtiö on valmistanut ja tehnyt käsintehtyä Montélimar-nougatia jo kolmen sukupolven ajan. Se sijaitsee Mistralin, provencen auringon ja lomareitin välissä. Sen perinteinen valmistusmenetelmä, joka tapahtuu kuparikattilassa, yhdistettynä useiden sukupolvien osaamiseen, tekee siitä laadukasta.
Ranska, Saint Didier
...perinteinen provencelainen nougat, karamellisoimme omien mehiläispesiemme hunajaa erittäin kuumassa keittämisessä pienissä kuparikattiloissa, sitten liekitetään konjakilla ja maustetaan appelsiinilla. Paahdetut mantelit, jotka ovat peräisin Ventoux'n terasseilla sijaitsevista plantaaseistamme, lisätään kokonaisina, ja kaikki on päällystetty hostiapapereilla. Nougatin valmistus, hunajan tuotanto ja hillot.
Ranska, Tain L Hermitage
Gâteau Dauphinois -yritys suunnittelee ja valmistaa käsityönä sukupolvien ajan hedelmätäytteisiä keksejä ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Menestyksensä ja laatunsa ansiosta yritys myy tuotteitaan Ranskassa ja nyt myös ulkomailla. Sen perinteinen resepti ja valmistusmenetelmä, ilman säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja, mahdollistavat kuitenkin tämän herkullisen kakun säilymisen useita kuukausia.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play