... aromipotentiaalin ja raikkauden säilyttämiseksi. RYPPÄLÄJENKIRJA 100 % Grenache MAISTAMINEN Vaalea ja kirkas vaaleanpunainen väri. Raikas ja intensiivinen tuoksu. Kevyt suussa, hieno, hellä ja hemmotteleva, jossa on ilmeikkäitä aromeja punaisista hedelmistä ja sitrushedelmistä. RUOKA & VIINI YHDISTELMÄT Naudittava viini, hieno ja kevyt, Rosé On Ice on ihanteellinen kumppani aurinkoisille aperitiiveille ja se sopii erinomaisesti kesäsalaattien ja grilliruokien kanssa. Tarjoile jääpalojen tai jopa murskatun jään kanssa! PALKINNOT 2015: Kultamitali Gilbert & Gaillard 2016.
Portfolio (96)
Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
...jotta sen raikkaus ja eloisuus säilyvät. Viinin luonne Raikas valkoviini, jonka väri on yleensä vaaleankeltainen, kirkastuvilla sävyillä. Tuoksu avautuu kukkaisten ja tuoreiden hedelmien nuoteilla. Maku on pehmeä ja aromaattinen. Se esittelee usein valkoisten kukkien ja hasselpähkinöiden aromeja. Tämä on herkullinen viini, joka tarjoaa välitöntä nautintoa! Ruoka- ja viiniparit Aperitiiviviini, jota...
Portfolio (60)
Ranska, Bordeaux
...puuttumatta mahdollisimman vähän viinin kasvun kehitykseen. Kaikki palstat on ympäröity pensailla tasapainon ja biodiversiteetin säilyttämiseksi. Maistelu Syvä väri, purppuran sävyjä. Tuoksu avautuu punaisen ja mustan hedelmän aromeihin, maaperän vivahteisiin. Suussa voimakas hyökkäys, jossa on runsaasti ainetta, tanniinit ovat läsnä kehityksessä, mutta kunnioittavat tasapainoa, jälkimaku hedelmäinen. Rypäleet: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (40%) Tuottaja: Famille De Fournas, Saint-Germain-d'Esteuil (33340) Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 kappaleen laatikko - 2019...
Portfolio (93)
Ranska, Saint Emilion
... vuodesta 2021 alkaen. » Hopeamitali BORDEAUX 2019 2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Merlot ja kaksi cabernetia ovat jakaneet roolit tässä herkullisessa sekoituksessa, joka on kypsynyt kahdeksantoista kuukautta tammen kanssa. Tuloksena: Aluksi hillitty tuoksu, joka avautuu mustien hedelmien ja mausteiden aromiin ilman, että se menettää rakennettaan, ja jota korostaa hieno mineraalinen rakenne. » Omistaja: Jean Pierre Rivière Pinta-ala: 3,5 Ha Maaperä: hiekka-savea...
Portfolio (34)
Ranska, Saint Cannat
... lämpötilasäädellyissä tankeissa noin 25°C:ssa. Kypsytetään tammitynnyreissä 18 kuukautta. Viiniä voi säilyttää 8-10 vuotta. MAISTAMISMUISTIOT Syvä punainen väri, intensiivinen tuoksu ja hienot aromit punaisista hedelmistä, pehmeät tanniinit ja mukava pituus. Ruokapari: erityisesti arvostat Bandol-punaviiniämme riistalihojen, pataruokien, juustojen kanssa... Ihanteellinen maistamislämpötila: 16°-18°C. Avaa 1-2 tuntia ennen maistamista.
Portfolio (46)
Ranska, Condom
...Ensimmäinen tuoksu on erittäin hedelmäinen: kypsän mustikan aromit yhdistyvät täydellisesti valkoviinin ominaisuuksiin. Tämä aperitiivi on todellinen mustikkakir. Erittäin mielenkiintoinen tuoreiden hedelmien ja viinin yhdistelmä kuin raikas cocktail. Suussa ei tunnu alkoholin puutetta. PAINO: 1.4 kg PULLO: 75cl pullo SKU: BMYRT...
Portfolio (66)
Ranska, Cognac
...245g - Palamisaika: yli 65h - Pakkausmitat: 10x10x10cm - Luonnollinen ja terveellinen tuoksu (ilman CMR-yhdisteitä, parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja) - Tuoksu kehitetty Grassen alueella, Ranskassa - Käsityönä valmistettu: Käsin valettu vahaa Grassen alueella, Ranskassa - Ranskalainen osaaminen: Korkealuokkainen parfyyminvalmistus 'Made in France' Hotelli, Spa, Arkkitehti, Huonekaluliike ja Korkealaatuinen Sisustus, ota meihin yhteyttä osoitteessa monvoyage@laspiritueuse.com saadaksesi räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi mukaan.
Portfolio (9)
Ranska, Caudiès De Fenouillèdes
...","Dégustation":"Rypäleiden alkuperämaaperä antaa viinille kauniin eloisuuden ja raikkauden. Tuoksu ja maku sitrushedelmiä (lime, greippi), tämän viinin tyypillisyys perustuu voimakkaaseen mineraalisuuteen (tuli- ja piikivimäisyys) meriveden vivahteilla.","Cépage":"100% Chardonnay","Millésime disponible":"2021"}...
Portfolio (9)
Ranska, Cénac
...Punaviinimme käyvät läpi fermentaation 25°C ja 30°C välillä termoreguloiduissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa. Harjoitamme viinin puristamista osittain fermentaation aikana, jotta saamme paremman uuttamisen marjan ja mehun välillä, minkä jälkeen uuttaminen tapahtuu hitaammin. Tämän jälkeen seuraa 8 päivän jälkifermentaatio. Tuoksu: hedelmäinen, raikas, loistava mustien...
Portfolio (9)
Ranska, Mazion
... nauhan hienoja kuplia. Hieno ja elegantti tuoksu avautuu makeiden persikkamarjojen aromeihin. Suussa hedelmäisyys hallitsee. YHDISTELMÄT JA MAISTELUAIKAT: Tämän juoman aromit sopivat erinomaisesti kaviaarin kanssa; aperitiivina, illallisen jälkeen kakun kanssa; yön aikana juhliisi; yökerhossa tai kaikissa suurissa perhe- tai työtilaisuuksissa. Nautitaan noin 8°C. EU:N NIMITYS: VIINIIN PERUSTUVA MAUSTEJUOMA AINEKSET: CHARDONNAY KUOHUVIINI, PERSIKKALIKÖÖRI + KULTA E175...
Portfolio (11)
Ranska, Brue Auriac
... vaniljaisia nuotteja, jotka tuovat pehmeän ja lihaksikkaan tunteen ja auttavat pidentämään nautintoa kauniissa jälkimaussa.","Conservation":"Nautittavaksi nyt tai 3-5 vuoden sisällä","TAV":"13% vol.","Service":"8-10°C","Cépages":"Vermentino 100%","Nom":"BASTIDE DE FAVE – HERITAGE DE SAINT VICTOR","Millésime":"2020","Vinification":"Vastuullinen viininviljely, kylmä esikäyminen, fermentointi 18°C:ssa","Particularité":"Héritage de Saint Victor -viinin nimi viittaa Marseille'n Saint Victor -luostarin munkkeihin."}...
Portfolio (7)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
...Viini: Le Calendre -tilan tarjoama kaunis Valpolicella on täynnä hienostuneisuutta. Tuoksu on erittäin viehättävä, ja lasista nousee pehmeitä kirsikan, vadelman sekä vivahteen orvokin ja pippurin aromeja. Maku on harmoninen, tarjoten erittäin puhdasta hedelmäisyyttä ja intensiivistä keskittymistä. Kevyt tamminen vivahde korostaa herkullista, vähätanniinista ja erittäin aromaattista kokonaisuutta...
Portfolio (321)
Ranska, Malataverne
...joka on raikas ja tasapainoinen. Millaista ruokaa Côtes du Rhône -viinin kanssa Voimme ehdottaa tarjoamaan Côtes du Rhône Rouge -viiniä seuraavien kanssa: - Naudanliha carpaccio. - Yksivuotinen lampaanliha timjamilla paistettuna. - Pääsiäislampaanliha. - Pääsiäislampaanliha. - Naudanliha daubessa. - Naudanliha Stroganoff. - Lampaanlihapyörykät.
Portfolio (188)
Ranska, Cissac Medoc
...Tyypillinen valkoviini, Lion de Fabre Bordeaux blanc, Bordeaux'n alueelta. Valkoviini, jossa on kaunis raikkaus, suussa tuntuva happamuus ja erittäin aromaattinen tuoksu. SEKOITUS:* 2020 SEKOITUS: Sauvignon Blanc, Semillon, Muscadet...
Portfolio (8)
Ranska, Bordeaux
...tammitynnyrit (25% uusissa tynnyreissä ja 75% yhden viinin tynnyreissä) Maistelu: Elegantti ja monimutkainen tuoksu, jossa on vaihtelevaa aromia violettia, mustikkaa, vadelmaa ja kirkkaita pieniä mustia marjoja, jotka yhdistyvät hienovaraisiin liljan, mustan kirsikan ja makeiden mausteiden nuotteihin. Suussa viini erottuu raikkaudellaan, mineraalisuudellaan ja herkullisuudellaan. Hallitut tanniinit tuovat suuhun kevyttä makeutta, lisäten kokonaisuuteen miellyttävän ja tasapainoisen tunteen.
Portfolio (43)
Ranska, Saint-Vérand
... Blanc de Blancs sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai aterian aikana, yksinkertaisesti grillattujen kalojen tai oliivilla maustetun vasikanpaistin kanssa. Aromit & Maut: Tämä Crémant de Bourgogne tarjoaa kevyen kultaisella sävyllä varustetun viinin hienoilla kuplilla, tuoksu on hedelmäinen sitrushedelmien vivahteilla. Keltainen sitruuna ja limetti ovat hallitsevia ja tuovat suuhun kauniin raikkautta. Maaperän savi-kalkkikivestä kasvatettujen rypäleiden tuoma mineraalisuus antaa tälle viinille vankan monimutkaisuuden, joka on varattu löytöjen ystäville.
Portfolio (18)
Ranska, Pantin
...Cuvée Tradition 2014 Valkoinen 75 cl Kaksoismitali. Valkoinen Kuiva Viini Entre-Deux-Mers / Bordeaux-viinitarha Sertifioitu AREA HVE2 / Itsellinen Viinintekijä. Kirkas ja kiiltävä väri, tämän viinin tuoksu on erittäin ilmeikäs keltaisten hedelmien, sitrushedelmien ja mustaherukan nuppujen aromeista. 2014 Klassinen Bordeaux, hieno, hedelmäinen ja kukkainen kuiva valkoviini. Tarjoillaan viileänä...
Portfolio (102)
Ranska, Auxerre
... Viininvalmistus 3-5 valintaa kypsyyden mukaan. Kirkastus ja käyminen tynnyrissä. Suora käyminen tynnyrissä, suuren viinin kypsytys 18 kuukautta tynnyrissä (1/3 uutta puuta) leesien sekoittamisen kera. Silmä: kristallinkirkas, vaaleankeltainen vihreillä heijastuksilla. Viinintekijän neuvo: tarjoa 10-12°C. Alkoholi: 13,5%. Säilytysaika: 25 vuotta. Pakkaus: 6 pullon pahvilaatikko, 75cl. Tuottaja: Domaine de Chevalier. Appellaatio: Pessac-Léognan. Vuosikerta: 2017. Viljely: Kohtuullinen. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Portfolio (190)
Ranska, Parnac
...Intensiivinen ja monimutkainen Cahors Tämä syvänvärinen viini on ilmeikäs ja harmoninen; sen monimutkainen tuoksu herättää mieleen mustaherukan, mausteet ja paahdetut hedelmät. Suussa se on lihaksikas ja voimakas, ja sen samettinen laatu todistaa täydellisestä tammikypsytysmenetelmien hallinnasta. Mustat hedelmät, lakritsi ja suklaan aromit täydentävät viinin täyttä ilmaisua. Tarjoile dekantoituna (tai avattuna useita tunteja etukäteen) ennen nauttimista 15-16°. Suositeltu seuraksi: riistafilee, foie gras, tryffelit, metsäsienet, tournedos, maidolla ruokittu lammas.
Portfolio (4)
Ranska, Les Riceys Bas
...Tämän puolikuivan viinin vastustamaton pehmeys tuo mukanaan herkullisia ja lämpimiä makuja. Visuaalinen: Kiiltävä, kirkas ja valoisa, syvän kultainen väri. Vaahdon tiheys on homogeeninen, kuplat hienot. Hajuaisti: Sen tuoksu on erittäin ilmeikäs, valkoisten ja keltaisten hedelmien aromit ilmenevät pyöreästi ja elegantisti, seuranaan kuivien hedelmien ja leivonnaisten aromeja. Maku: Kypsä ja hedelmäinen, se tasapainottuu harmonisesti erittäin hyvin sulautuneen annostuksen kanssa.
Portfolio (15)
Ranska, Lys Haut Layon
... garde":"Säilytyspotentiaali: 20 vuotta","Taille":"Leikkaus: Kaksinkertainen Guyot","Accords mets et vin":"Ruoka- ja viiniparit: Tämä viini täydentää foie gras -ruokia täydellisesti, ja se sopii sinihomejuustojen ja suklaajälkiruokien kanssa. Voidaan tarjoilla myös yksin digestiivinä.","Vinification":"Viinin valmistus","Altitude":"Korkeus: 100-120 m"}...
Portfolio (43)
Ranska, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Rypäleet kerätään huolellisesti käsin laatikoihin. Viininvalmistus perinteisellä menetelmällä. Kuplat syntyvät ja viini kypsyy sakkojen päällä 12 kuukautta kellarissa. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Hienot kuplat vaaleanlohenvärisen viinin päällä. Hedelmällinen tuoksu, jossa on kukkaisia vivahteita. Raikas, hedelmäinen ja elegantti maku. ACCORD METS/VIN : Juhlapurtavat, cocktailit, mansikkapiirakka. TEMPERATURE DE SERVICE : 7-9°C. Laatikko, jossa on 6 pulloa 75cl...
Portfolio (12)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play