Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Portfolio (43)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Serrano-jammi, joka on erinomaisen serrano-sian lihaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -nimityksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin parhaana jammina. Saadakseen alkuperämerkinnän, jammin on täytettävä vähimmäisvaatimukset, jotka sisältävät kypsymisaikojen, vähimmäispainon, vanhempien rotujen (Duroc ja Landrace) sekä rehujen, joilla eläimiä ruokitaan, jotka on valmistettava vain...
Portfolio (43)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Ranska, Castelnaudary
...AINEKSET: sianliha, sian veri, luonnollinen suoli, suola, pippuri, mausteet, SELLERI, laktoosijäämiä ja KANANMUNAA. 12,80€/kg HINTA ON 3,85€ vähintään 300g pakkaukselle Parasta ennen: 21 päivää, säilytä 0–4 asteessa PAINO: 21 kg...
Portfolio (37)
Ranska, Lyon
...Bigorren AOP: n mustapossun kokonainen luuton kinkku. Luonteenomainen kinkku, joka tunnistetaan sen marmoroinnista ja poikkeuksellisesta rasvasta, jonka 24 kuukauden kypsyminen antaa. Bigorren mustapossu, joka on serkku Iberian "Pata Negralle" ja tunnistettavissa mustasta turkistaan, on poikkeuksellinen ranskalainen sika. Se nauttii 100 % kasvisruokavaliosta ja elää vapaana vuorten juurella.
Portfolio (40)
Saksa, Taunusstein
...pakastetut sianjalat / pakastetut sian sisäelimet / pakastetut sian suolisto / pakastettu sian ruho - Sianjalat Sian leikkuut Sian ruho Sian korvat Sian häntä kaikki sian osat pakastetut sianjalat / pakastetut sian sisäelimet / pakastetut sian suolisto / pakastettu sian ruho...
Portfolio (173)
Italia, Langhirano
...Se on luonnon ja ihmisen mestariteos. Se syntyy tämän maan hyvyydestä, puhtaan perinteen kunnioittamisesta, käsityötaidosta, joka tekee jokaisesta kinkusta italialaisen makutaiteen mestariteoksen. Vain italialaisia sian reisiä, tuoretta lihaa, ei koskaan pakastettua, käsiteltyä, hoidettua ja kypsytettyä huolella, joka on tämän maan, sen perinteen, ilman ja ilmaston ainutlaatuinen perintö. Keskikoko: kg. 9.5-11 Kappaleita kaulaa kohti: 2...
Portfolio (3)
Espanja, Murcia
...Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja etujalan kavioita Iberian sian puolikkaasta, joka on ruokittu tammenterhoilla ja luonnonvaroilla ja joka soveltuu ihmisten kulutukseen. Kappaleen paino, noin 2,5 kg. Paino: 2-3 kg...
Portfolio (178)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
...Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulkona tapahtuvasta ruokinnasta. Myös valmistus, joka on täysin käsityötä, tapahtuu kunnioittaen emilian perinteitämme.
Portfolio (10)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuore kinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
Portfolio (4)
Ranska, Auros
...IGP (ilman luuta) 18 kuukautta kypsytetty, MANEX-NAUDANLIHA 8 kg Poikkeuksellinen kinkku. Bayonnen Rolls. Harvinainen tuote. Laatu, joka lähestyy BIGORREN MUSTAN SIAN laatua huomattavasti alhaisemmalla hinnalla. MANEX-sika on perinteinen raskas sika Baskimaalta. Sikaa kasvatetaan ja ruokitaan vähintään 9 kuukautta vain tilan tuottamilla viljoilla. Nämä ovat ympäristöystävällisiä ja eläinten hyvinvointia kunnioittavia tiloja, joissa on rajoitettu määrä eläimiä. Tuotteen mukana toimitetaan muovitettu mainosmateriaali ja hintapisteet.
Portfolio (31)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Espanja, Aracena
...Sian takapalanen, viljalla ja heinällä ruokittu. Tuntemus, ne muovautuvat huolellisesti valituista kinkkuista ja olkapäistä, jotka ovat peräisin perinteisesti kasvatetuista sioista. Niiden ruokinta on tapahtunut luonnollisesti, mikä heijastuu jokaisen palasen laatuun.
Portfolio (3)
Espanja, JAÉN
...Jamón Selecciónissa olemme vuosia omistautuneet yhdelle ainoalle tarkoitukselle: tarjota asiakkaillemme parhaat iberico-kinkku tuotteet, jotka on valittu huolellisesti ja intohimolla. Olemme työskennelleet käsi kädessä Espanjan arvostetuimpien brändien ja tunnetuimpien valmistajien kanssa, jakamalla yhteisen mission: säilyttää iberico-kinkun aitous ja vertaansa vailla oleva maku. Tänään, vuosien kokemuksen, tiedon ja syvän rakkauden jälkeen tähän herkkupalaan, olemme ylpeitä voidessamme esitellä oman tuotevalikoimamme: Nuestra Selección Especial.
Vastaavat tuotteet
Ainutlaatuinen Iberian kokemus.
Jamón Selección
Portfolio (1)
Italia, Mesoraca
...Kylmäkäsitelty kinkku on tyypillinen italialainen leikkele, joka saadaan suolaamalla kuivalla menetelmällä sian reidestä, erityisesti eläimiltä, jotka ovat saavuttaneet noin 130 kg painon. Liha hierotaan huolellisesti käsin, muotoillaan haluttuun muotoon ja maustetaan sitten vanhan reseptimme mukaan. Kinkun kuivatusaika ylittää 180 päivää, ja se on herkullisuuden kannalta tärkein vaihe. Kategoria: Calabrian leikkeleet Paino: 500/550g Paino: 0.550 kg AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Espanja, Madrid
...Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
Portfolio (3)
...Kinkkuhiutale, sian jalo osa, leikattu parhaista italialaisten reiden osista. Kypsytetty vähintään vuoden. Herkku kielelle, unohtumatonta makeaa rasvaa, pehmeää mutta maukasta.
Portfolio (7)
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood myy erinomaisia ja korkealaatuisia italialaisia tuotteita. Kuten salami, kuten Finocchiona IGP, ensiluokkaista lihaa, joka on maustettu suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja villifenkolilla. Tai pecorino, joka on kypsytetty luolassa ja jolla on voimakas maku. Ja viini: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Tavaroiden toimitusaika ja -menetelmät ovat erittäin tärkeitä...
Portfolio (10)
Ranska, Saint-Brice-En-Cogles
...EEC, Kiina, Sveitsi, Venäjä, Etelä-Afrikka, Japani, Korea, Hongkong, Taiwan, Vietnam, Singapore ja monet muut maat ympäri maailmaa. TARJOAMME (PAKASTETTUA SIANLIHAA KUTEN ALLA): Sianlihan sisäfilee Sian jalat Sian vatsa Sian suoli Sian olkapää Sian kaula Sian ruho Sian korva Sian ulkofile (luuton) Sian niska (luuton) Kinkku 4D (luuton ja nahaton) Kinkku 3D (luuton ja nahaton) Sian olkapää 4D (luuton ja nahaton) Sian olkapää 3D (luuton ja nahaton) Bacon (luuton) Bacon (luuton ja nahaton) Sian leikkuujätteet 80/20 Sian sääri (luuton) Sian sääri luulla Sian ribsit Sian ribsit lihalla...
Portfolio (5)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
...Valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Olipa kyseessä olkapää, rinta tai sian kinkku, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, jokainen valittu liha on osa taitavasti sekoitettua koostumusta. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnolliseen suoleen täyttö tehdään käsin.
Portfolio (2)
... suola on poistettu, kinkut jäävät roikkumaan 90 päiväksi. Tässä vaiheessa kinkku kuivuu hitaasti, sitten se pestään ja ripustetaan luonnolliseen ilmaan. Nyt alkaa kypsytys, joka jakautuu kahteen vaiheeseen: ensin yhdeksään kuukauteen hyvin ilmastoiduissa tiloissa, joissa on luonnollista ilmanvaihtoa, ja lopuksi kellarissa pitkäaikaista kypsytystä varten.
Portfolio (2)
Belgia, Liege
...Piron & Gotta tarjoaa laajennetun valikoiman tuoreita ja pakastettuja lihoja (nuoren härän, hiehon, vasikan lihaa, joko merkittynä tai ilman, sian ja porsaan lihaa, joko merkittynä tai ilman, lampaan lihaa, siipikarjaa, kaniinia, riistalihaa, lihavalmisteita, käsityöläisiä leikkeleitä: kinkku, pekoni, rasva jne.) eri muodoissa (ruho, palat, valmiit viipaloitavaksi, kuluttajapaketit) ja pakkauksissa, kuten kalvopakkauksissa, alipainepakkauksissa, muunnellussa ilmakehässä.
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. PERINTEINEN ALENTEJANO-NAUDANLIHA, Alentejossa laiduntavien mustan sian makkaroita ja kinkkuja Alentejan maun taituruutta, vuodesta 1984. SEL on tänään kansallisen elintarvikesektorin viite ja yhä merkittävämpi toimija kansainvälisessä maisemassa. SEL on ainoa lihankäsittely- ja muuntamisyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Estremozissa, ja se on...
Espanja, Alcobendas
...Kaikki tämä käytännöllisimmässä ja helpoimmassa muodossa: viipaloituna, vakuumipakattuna ja markkinoiden ekologisimmassa esittelyssä. Hallitsemme koko tuotantoprosessin sian genetiikasta siihen asti, kun tuote saapuu kotiisi. Emme tee tätä mielijohteesta. Teemme sen, koska se on ainoa tapa saavuttaa maksimaalinen laatu kaikissa tuotteissamme ja, mikä vielä tärkeämpää, että tämä laatu on jatkuvaa eikä sinulle tule yllätyksiä. Tämän tyyppisten, niin käsityöläisten ja luonnollisten tuotteiden laadun säännöllisyys on aina ollut heidän Achilleen kantapäänsä.
Italia, Campo Calabro
... Omega 3:n läsnäolon ansiosta se suojaa kehoamme, edistäen keskittymiskyvyn, mielialan parantamista ja veren triglyseriditasojen hallintaa. Käytetään sekä tuoreena että perinteisiin lihatuotteisiin jalostettuna, Calabrian mustan sian liha on tuote, jonka laadut ovat äärimmäisen voimakkaita ja tunnistettavia.
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play