Ostropest eri muodoissa: kuivaus, ostropestöljy, jauhettu tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Ostropestillä on ainutlaatuinen koostumus ja se omaa lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja sylimariinia. Ostropest on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistavia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, se stimuloi maksan uusiutumista ja uusien solujen tuotantoa - sitä käytetään mm. maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja omaa detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös verenvuotoa ehkäiseviä ja veritulppia estäviä vaikutuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Ostropestin lääkinnälliset ominaisuudet johtuvat sylimariinista, joka stabiloi maksasolujen solukalvoja, suojaten maksaa myrkyllisten yhdisteiden vaikutuksilta ja edistäen sen uusiutumiskykyä.
Vegaaninen rasva valmistettiin kikherneistä ja tattarista, johon lisättiin omenaa ja paahdettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikenlaiseen leipään. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä italialaiset herneet, on todellinen ravinteiden aarreaitta. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Puurosta löytyy runsaasti proteiinia, joka koostuu palkokasvien proteiineista ja kuidusta. Se sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle.
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu SO Pseudohybridi, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu sen ravintoarvon vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan "inkkien pyhäksi". Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä on antihistamiinisia, tulehdusta ehkäiseviä, sienitautien vastaisia, virusinfektioita torjuvia ja immuunijärjestelmää stimuloivia vaikutuksia. Viljalla on erittäin suuri flavonoidipitoisuus, mikä antaa sille antioksidanttisia ominaisuuksia. Kvinoa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. %Tyydyttyneet rasvahapot 0,7 g - 3% Hiilihydraatit 57 g - 22% mukaan lukien sokerit 0 g - 0% Proteiini 14 g - 28% Suola 0,01 g < 1% *RWS - viite ruokavalion arvosta <strong> Käyttö </strong> Kuninkaanjyvät tulisi huuhdella vedessä ennen keittämistä. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia perulaiset ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurten käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. MAC-juurten sävyt ovat rikkaita proteiinilähteitä. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhettu juuri sisältää noin 4 % rasvaa, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi MAC-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perulaiset sekoittavat kuivattua juurta maitoon tai veteen saadakseen aromikasta massaa. Lisäksi he valmistavat kuivatuista juurista jauhoa, jota he käyttävät päivittäisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen.
Yrityksemme iloitsee voidessaan tarjota paahdettua tattarijauhoa, joka kuuluu tukkukauppojen ja Horeca-sektorin jakeluketjujen tuotevalikoimaan.
Kutsumme teitä tutustumaan muihin Horeca-tuotteisiimme.
Tattarijauhomme on testattu torjunta-aineiden ja glyfosaatin osalta. Pitkä säilyvyysaika. Raaka-aineen tuoksu ja ulkonäkö ovat tyypillisiä, ja sitä käytetään yrityksemme omissa pakatuissa tuotteissa, joita toimitamme vähittäiskauppoihin. Tattarijauho on erittäin maukasta.
Paahdettu tattarijauho on luonnontuote, joka saadaan tattarista. Se sisältää runsaasti kuitua ja B-vitamiineja. Sen ominaisuuksien ansiosta tattarijauho vaikuttaa merkittävästi immuunijärjestelmäämme ja hermostoomme.
Taatelit ovat erittäin terveellinen ravintovalinta. Ne ovat hyvä kuitujen, ravinteiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät B-, A- ja K-ryhmän vitamiineja sekä monia mineraaleja. Ne ovat yksi korkeimmista kaliumlähteistä. Taateleissa olevat ravinteet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, jotka löytyvät taateleista, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Taatelit tarjoavat kaliumia, joka on välttämätön elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on myönteinen vaikutus verenpaineen alentamiseen. Taatelit sisältävät vähän natriumia ja tarjoavat kuituja. Nämä kolme tekijää tukevat taatelien kulutusta sydänterveyden hyväksi. Taatelit ovat myös rikkaita mineraaleista, kuten kalsiumista, kuparista ja magnesiumista. Lisäksi ne sisältävät mangaania ja rautaa.
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä quinoa tai perulainen riisi, on niin kutsuttu Pseudosbogs, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole sitä. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä on arvostettu ravintoarvonsa vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan 'inkkien pyhäksi'. Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla antiviraalisia ja immunostimulaattisia, anti-inflammatorisia, allergiavastaisia ja antiviraalisia vaikutuksia. Viljalla on antioksidanttisia ominaisuuksia sen erittäin suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Kimos ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. Punaisella riisillä on voimakkaampi maku ja aromi kuin valkoisella Quealla. Siinä on hieman rapea kuori, ja se sopii hyvin salaatteihin. Sitä voidaan käyttää myös antamaan pähkinäistä makua ja makeisten valmistamiseen. 6,1 g - 9%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,7 g - 3% hiilihydraatteja 57 - 22%, mukaan lukien sokerit 0
Ohran urat, kuten nimi viittaa, on valmistettu ohranjyöistä. Riippuen hienontamisesta, jaamme sen helmiohraksi, eli kokonaisjyviksi ilman kuoria, kenttäpuuroksi: murskattu helmiohra ja helmi, joka on jauhettu ja hiottu. Se on rikas kuitulähde: se sisältää suurimman valikoiman helmiohria. Se on myös B-vitamiinien - B1, B2, B6, E-, K-, PP-vitamiinin, foolihapon sekä piin, sinkin, kalsiumin, mangaanin ja kuparin lähde. K-vitamiini tukee verenkiertoelimistöä ja veren hyytymistä sekä vahvistaa verisuonten seinämien rakennetta. Mineraaliraaka-aineet, E-vitamiini ja foolihappo tukevat taistelua anemiaa vastaan. B-ryhmän vitamiinit, joita on urissa, auttavat pääsemään eroon stressin vaikutuksista, parantamaan muistia ja keskittymistä sekä tukevat hermoston toimintaa. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> helmiohra & nbsp; <strong> ravintoarvo 100 g:ssa </strong> arvo
Pähkinät tukevat hermoston toimintaa, sillä ne ovat B-vitamiinien, erityisesti niasiinin (1,062 mg / 100 g) lähde, joka rauhoittaa hermoja, antaa energiaa ja parantaa keskittymistä ja muistia. Pähkinöiden rauhoittavat ominaisuudet johtuvat myös niiden kalium- ja magnesiumsisällöstä.
Pähkinöitä käytetään laajasti, ei vain vegaanisessa tai kasvissyöjäruokavaliossa. Voimme nauttia niitä sekä suolaisina, paahdettuina että suklaassa. Ne erottuvat hienostuneesta, hieman makeasta maustaan. Siksi voimme helposti käyttää niitä sekä makeiden jälkiruokien valmistuksessa (esimerkiksi ainesosana vegaanisten kakkujen pohjassa, herkullisissa muroeväissä tai suosituissa pähkinöissä) että suolaisissa ruoissa, kuten herkullisissa voileipälevitteissä tai vegaanisen juuston valmistuksessa. Pähkinät ovat suosittu ainesosa aasialaisissa ruoissa, kuten erilaisissa curryissä ja biryanissa (intialaisessa riisiruoassa). On myös syytä tietää, että pähkinät ovat erinomainen lisä kaikenlaisiin salaatteihin, mysliin tai ravitsevaan puuroon.
Kloori on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina, johtuen sen pidemmästä ja monimutkaisemmasta tuotantoprosessista. Sen koostumuksesta löytyy muun muassa C-, D-, E- ja B-vitamiineja. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Kloori on erityisen suosittu kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa B12-vitamiinin ja raudan sisällön ansiosta. Se sisältää yli kaksinkertaisesti nukleiinihappoa ja klorofylliä verrattuna spirulinaan, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Kloori on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan kloorin kasvutekijäksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä myöhäisessä iässä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun, kun se on estynyt sairauden tai rappeutuvan tilan vuoksi.
Mustaa kuminaa (Nigella sativa L.) kutsutaan myös mustaksi kumina, mustaksi seesamiksi tai mustaksi siemeneksi. Se on vuosikasvi, jolla on sinisiä tai valkoisia kukkia. Pienet mustat kuminasiemenet ovat täynnä luonnollisia ainesosia, jotka auttavat kehon hoidossa. Tämä ei ole vain terveellinen, vaan myös herkullinen lisä ruokiin. Niitä voidaan käyttää mausteina monissa ruoissa, esimerkiksi ripotteena salaateissa ja leivonnaisissa, sekä mustaa kuminaöljyä erilaisiin ruokiin tai suoraan kulutettavaksi - allergiaa ehkäisevä, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä, tulehdusta lievittävä ja bakteereja torjuva. Kasvi on rikas terveellisistä rasvahapoista, E-vitamiinista ja beetakaroteenista sekä B-vitamiineista, biotiinista - terveelle iholle ja hiuksille, sinkistä, fosforista ja sisältää 0% hiilihydraatteja 31g - 12% mukaan lukien sokeri 0g - 0% proteiinia 20g - 40% kuitua 31g - 0g - 0%*RWS - viite-elintarvikkeet ja
Spirulinaa arvostetaan erityisesti sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvi tuotteet. Lisäksi tämä tuote pystyy tarjoamaan keholle joukon arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi spirulina kykenee toimittamaan keholle y-linoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää ja taistelee haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuote sisältää myös fenolisia yhdisteitä (mukaan lukien c-fykosyaniini, r-fykosyaniini ja allofykosyaniini), jotka auttavat vähentämään syöpäriskiä tulevaisuudessa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on ravinteiden, kuten vitamiinien C, E, K ja B-ryhmän, sekä mineraalien, kuten sinkin, fosforin, magnesiumin, natriumin, kaliumin, kalsiumin ja raudan, rikas. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa. <strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695k
Isoäiti psylliumista, jota kutsutaan myös Välimeren isoäidiksi, on erinomainen ravintokuitujen lähde, ja se sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kosketuksessa veden kanssa siemenet peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, joka auttaa suolistosairauksissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi.
3G - 10%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 1 g - 5% hiilihydraatteja 13 g - 5%, mukaan lukien sokerit < 0,6 g < 1% proteiinia 14 g - 28% kuitua 51 g < 0,01 g < 1% * RWS - Viitearvo
<strong> käyttö </strong> Tuote on valmis nautittavaksi valmistamisen jälkeen: 2-3 teelusikallista psyllium-keksejä tulee kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Voit ottaa kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Suuret valkoiset pavut. Vähittäispakkauksissa
Ainoastaan kasvatettu Puolassa. Äärimmäisen herkullisia.
Tuote vähittäispakkauksessa. Pakattu keräilypakkaus.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, Puolassa tunnetaan myös nimellä japanilaiset kovat, omaavat poikkeuksellisia terveysvaikutuksia, joita on käytetty lääketieteessä Itä-Aasiassa vuosisatojen ajan. Näillä alueilla shiitake-sieniä kutsutaan jopa "elämän eliksiiriksi", koska niiden uskotaan tuovan ihmiselle terveyttä ja jopa pitkäikäisyyttä. Ei ole yllättävää: nämä ruskeat ja lihaavat sienet, joissa on kihara hattu, ovat aarreaines, joka vaikuttaa myönteisesti kehon toimintaan. Ne sisältävät ennätysmäärän kaliumia ja niasiinia (B3-vitamiinia), erityisesti. Lisäksi niissä on D-vitamiinia, sekä kalsiumia ja fosforia.
Chocorella on yllättävä yhdistelmä kikherneitä, taateleita ja kaakaota, joka luo herkullisen levitteen voileipien voiteluun. Erinomainen vaihtoehto epäterveellisille ja suosituilla suklaalevitteille. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> keitetyt kikherneet 49%, taatelit 19%, vesi, rypsiöljy, maapähkinä 4.4%, kaakaopulveri 0.5%, Himalajan suola & Nbsp; <strong> ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 955kJ/290kcal, proteiini 11.3g, tyydyttyneet rasvahapot 1.3g, hiilihydraatit 22.9g & Nbsp; <strong> Chocorella toimii voitelutuotteena leivälle, sekä lisäyksenä leivontaan ja erilaisiin jälkiruokiin. Tahnaa voidaan lisätä pannukakkuihin ja vohveleihin. Terveellinen vaihtoehto suosituilla suklaalevitteille. & Nbsp; <strong> säilytys </strong> säilytä enintään 20 °C lämpötilassa. Avattuasi säilytä jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa.
Etsitkö tyylikästä ja toiminnallista hyllyä myslituotteiden esittelyyn? Meillä on täydellinen ratkaisu sinulle! Plywood-näyttö on erinomainen valinta luontaistuotekauppoihin, herkkukauppoihin sekä leipomoihin ja elintarvikeliikkeisiin.
Luonnollinen ja ekologinen materiaali, vaneri, on kestävä ja sopii täydellisesti erilaisiin järjestelyihin. Näyttö on suunniteltu optimaaliseksi viljatuotteiden esittelyyn. Siinä on leveät hyllyt, jotka tarjoavat tilaa erilaisille tuotteille, kuten puuroille, pastalle, jauhoille, aamiaisviljoille ja muille. Hylly on saatavana petsattuna tai painettuna versiona. Petsattu vaneri tuo sisustukseen lämpimän ja luonnollisen ilmeen, kun taas painettu vaneri voi olla houkutteleva sisustuselementti. Teemme tilauksesta mitä tahansa kokoa ja mukautamme koon ja ulkonäön yksilöllisiin tarpeisiisi.
Mitat: 600x400x1800 mm
Materiaali: Maalattu, painettu ja petsattu vaneri
Käyttötarkoitus: Elintarvikkeet, ekologinen
Omenakuituvalmisteen raaka-aineena käytetään kuivattua omenapomacea, joka on puhdistettu, steriloitu ja mikronisoitu.
Valmisteen kuvaus: omenakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri vaihtelee keltaisesta ruskeaan. Maku ja tuoksu ovat omenalle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: omenakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsuppien, tomaattikastikkeiden sekä marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Tuote on saatavilla myös BIO/luomu-versiona.
Spirulina 250 mg 1000 tablettia + Chlorella 250 mg 1000 tablettia - Setti - Spirulina on sinivihreä mikrolevä, joka sisältää suuria määriä proteiinia. Se sisältää enemmän klorofylliä kuin muut kasvit. Siinä on myös 8 eksogeenista ja 10 endogeenista aminohappoa sekä eniten beetakaroteenia ja nukleiinihappoja (DNA ja RNA) kaikista eläin- ja kasviruoista. Lisäksi se sisältää linolihappoa, arakidonihappoa ja B-ryhmän vitamiineja. Chlorella on mikrolevä, joka on ravinteiden, vitamiinien ja mineraalien sekä eksogeenisten aminohappojen rikas. Se sisältää myös klorofylliä.
Hirssi jauho koostuu jauhetuista hirssinsiemenistä - yksi vanhimmista viljoista, jolla on monia terveellisiä etuja. Proso on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei allergisoivaa, sillä on kevyt pähkinäinen jälkimaku ja se on edullisempaa kuin muut "Super Foods" -ryhmän tuotteet. Se on kuitujen, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin, raudan ja B-vitamiinien lähde. Hirssi jauho on todellinen hyödyllisten aineiden injektio ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas kuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti tuotteen kantajana, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti verensokeritason stabilointiin. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähentää himoa %*RWS - viitearvo Ruoka <strong> Käyttö </strong> Hirssi jauho voidaan käyttää...
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä quinoa tai perunariisi, on niin kutsuttu Pseudosbogs, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole sitä. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvonsa vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan "inkkien pyhäksi". Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla antiviraalisia ja immunostimuloivia, anti-inflammatorisia, allergiavastaisia ja antiviraalisia vaikutuksia. Viljalla on antioksidanttisia ominaisuuksia sen erittäin suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Quinoa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. %, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,7 g - 3% hiilihydraatteja 57 - 22%, mukaan lukien sokerit 0 g - 0% proteiini 14 g - 28% suola 0,01 g & lt; 1% * RWS - Viitearvo & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Quinoa-siemenet on huuhdeltava vedessä ennen keittämistä. Keitä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä.
Vegaaninen rasva on valmistettu kikherneistä ja tattarista, johon on lisätty omenaa ja paistettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikkiin leipätyyppeihin. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuituja, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kikherne, myös tunnettu nimellä italialainen herne, on todellinen ravintopitoisuuden aarreaitta. Koostumukseen kuuluu myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä kuituja ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolitasoja. Puurosta löydämme runsaasti proteiinia, joka sisältää lukuja kuten palkokasvien proteiineja ja kuituja. Se sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja tryptofaania, joka on tärkeä serotoniinin tuotannolle.
Maapähkinä eri muodoissa: kuiva, maapähkinäöljy, jauhettu tai kokonaisina jyvinä, tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Maapähkinällä on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, vitamiineja C ja K, proteiineja, suuria määriä linoleenihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maapähkinä on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se stimuloi uusien maksasolujen regeneroitumista ja tuotantoa - sitä käytetään muun muassa maksakirroosissa ja sen rasvoittumisessa, se suojaa maksaa myrkyiltä, sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös anti-kouristava ja verenohennusvaikutus. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja, suojaten maksaa myrkyllisiltä yhdisteiltä ja stimuloiden sen regeneratiivisia kykyjä. Lääkinnällinen muoto. Lääkinnällinen.
Amarantti, jota kutsutaan myös Jarłatiksi, on yksi vanhimmista kasveista, joita ihminen on alkanut viljellä. Sen terveysvaikutuksia arvostivat asteekit, inkat ja mayat. Nykyään se kuuluu "Super Food" -ruokien kategoriaan. Amarantti, kuten kvinoa, on niin kutsuttu pseudokaurajyvä. Se sisältää suuria määriä rautaa, ei sisällä gluteenia ja on kuitujen lähde sekä hyvin imeytyvä proteiini, joka sisältää joukon välttämättömiä aminohappoja. Jyvä sisältää tyydyttymättömiä happoja, joiden ansiosta se vähentää ateroskleroosin ja muiden sydän- ja verisuonitautien riskiä. Lisäksi se sisältää B-vitamiineja, A-, C- ja E-vitamiinia, mineraaleja: rautaa, kalsiumia ja magnesiumia, fosforia ja kaliumia. Amarantti sisältää skvaleenia - voimakasta ainetta. Skvaleen on orgaaninen yhdiste, luonnollinen komponentti elimistön lipideissä.
Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja sävyttää, auttaa torjumaan puutoksia ja samalla puhdistaa korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta. Ainesosat imeytyvät hyvin. Spirulinan proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on runsas lähde helposti imeytyvää proteiinia, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini on jopa 85 % sulavaa. Se sisältää suuria määriä: vitamiineja D, K ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodipitoisuuden ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhasen sairauksien hoidossa, joita sen puute aiheuttaa. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suolistobakteeriflooran kehittymistä ja voi estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Tämä ratkaiseva sininen väri on harvinainen elintarvikkeissa.
Kaakaopavut ovat raakamuoto kaakaopähkinöistä, ja ne sisältävät suuren määrän antioksidantteja. Kaakaopuu kuuluu kaakaopuun sukuun ja se on kotoisin Etelä-Amerikasta. Nykyään sitä kasvaa myös trooppisilla alueilla Aasiassa ja Afrikassa. Kukat ja hedelmät kasvavat rungolla. Kaakaopuun hedelmiä kutsutaan pähkinöiksi, ja ne sisältävät suuren määrän siemeniä, jotka ovat mehukkaassa hedelmälihassa. Niistä valmistettiin stimuloivaa juomaa, jota Keski-Amerikan asukkaat käyttivät ennen Kolumbuksen aikakautta. Myöhemmin siitä tuli muoti myös Euroopan maissa kaakaona. Kaakaopavut muuttuvat ruskeiksi fermentointiprosessin seurauksena. Tämän jälkeen ne valitaan ja käsitellään matalissa lämpötiloissa ravintoaineiden säilyttämiseksi. Niitä käytetään kaakaovoita, kaakaota ja suklaata valmistettaessa. Niitä voi myös syödä sellaisenaan tai käyttää makean jälkiruoan lisänä.
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu Pseudosbogs, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole sitä. Se on peräisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvonsa vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan "Inkojen pyhimykseksi". Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla antihistamiinisia, tulehdusta ehkäiseviä, antiviraalisia ja immunostimulaattorisia vaikutuksia. Viljalla on antioksidanttisia ominaisuuksia sen erittäin suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Kimos ei sisällä gluteenia ja se on helposti sulavaa. Punaisella riisillä on voimakkaampi maku ja tuoksu kuin valkoisella riisillä. Siinä on hieman rapea kuori ja se sopii hyvin salaatteihin. Sitä voidaan käsitellä, mikä antaa sille pähkinäisen maun, ja sitä käytetään jälkiruoissa. 6.1g - 9%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3% hiilihydraatteja 57 - 22% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiinia 14g - 28% suolaa 0.
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa purppuran sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös purppuraksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esim. riisijälkiruoka kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä. : </strong> ruskea riisi & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1498KJ/354kcal - 18%RWS*Rasva 3.2g - 5% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 72g - 28% mukaan lukien sokerit 0.7g & lt; 1%proteiini 7.7g - 15%kuitu 3.1g suola 0.03g & lt; 1%*RWS - viite ruokaarvo & nbsp; <strong> käyttö </strong> huuhtele kylmällä vedellä ja keitä 30-60 minuuttia. Ihanteellinen terveellisten jälkiruokien valmistamiseen.