Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja tonifioi, auttaa torjumaan puutoksia, ja samalla sen korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta se puhdistaa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Proteiinin lisäksi spirulinassa on runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: vitamiineja D, K ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhassairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suolistobakteerifloran kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Päätöksentekijä sininen väri on harvinainen elintarvikkeiden joukossa.
Quineron, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudosato, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole vilja. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvonsa vuoksi vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan "inkkien pyhimykseksi." Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla antihistamiinisia, tulehdusta ehkäiseviä, sienitautien vastaisia, viruslääkkeitä ja immunostimulaattorivaikutuksia. Viljalla on antioksidanttisia ominaisuuksia sen erittäin suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Kvinoa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. Punaisella riisillä on voimakkaampi maku ja aromi kuin valkoisella kvinoalla. Siinä on hieman rapea kuori, ja se sopii hyvin salaattien kanssa. Sitä voidaan käsitellä, jolloin se saa pähkinäisen maun ja sitä voidaan käyttää jälkiruoissa. 6.1g - 9% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3% hiilihydraatit 57 - 22% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiini 14g - 28% suola 0.01g < 1% *RWS - viite ruokaarvo <strong> Käyttö </strong> Kuningaspapuja tulisi liottaa ennen keittämistä.
Kastanjajauho, kaikista gluteenittomista jauhoista, on rakenteeltaan eniten jauhetun vehnän kaltainen. Se toimii erinomaisesti kaikentyyppisessä kotileivonnassa, niin makeassa kuin suolaisessakin. Sen tuoksu muistuttaa pähkinöitä, ja jauhon maussa voi aistia kevyen makeuden. Se sisältää vähän rasvaa, mutta runsaasti hiilihydraatteja ja proteiineja, ja se on arvokas ravintokuidun lähde. Kastanja saadaan syötävien kastanjojen jauhamisesta, ja se on kuparin, fosforin, magnesiumin ja B-ryhmän vitamiinien lähde.
<strong> Koostumus: </strong> Syötävät kastanjat
<strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1563KJ/371kcal - 19% RWS*
Rasva 3.4g - 5% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0%
Hiilihydraatit 70g - 27% mukaan lukien sokerit 18g - 20%
Proteiini 7g - 14%
Kuitu 16g
Suola 0.03g < 1%
*RWS - viitearvo
<strong> Käyttö </strong> Kastanjajauhon samanlaisen rakenteen vuoksi voidaan se menestyksekkäästi korvata vehnäjauholla.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjä kasveja. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät maca-kasvia muistia parantavana ja energian lisääjänä. Maca on runsas korkealaatuisista hiilihydraateista, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti sulavaa proteiinia, joka on tärkeää erityisesti urheilijoille, sekä kuituja - jotka ovat vastuussa muun muassa suoliston hyvästä toiminnasta. Macaa suositellaan: • Aktiivista elämäntapaa eläville ihmisille • Kroonisen väsymyksen tiloissa • Fyysisen ja henkisen rasituksen lisääntymiselle altistuneille henkilöille • Vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa, ota 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltuja annoksia päivän aikana.
Hernesaari on erinomainen vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Luonnollisesti tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tarttuvia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari valmistetaan kuivatusta, eikä savustettua, ja se ei käy läpi paahtamista. Se on makultaan miedompi kuin paahdettu tattari. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, ja näin syntyvää jauhoa käytetään gluteenittomaan leivontaan, lettujen ja pannukakkujen valmistukseen. Hernesaaresta löydämme runsaasti proteiinia, joka vastaa palkokasvien proteiinia ja kuitua. Puuro on rikas magnesiumin lähde, sillä siinä on enemmän magnesiumia kuin tummassa suklaassa. Puuro sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiini, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaani, joka on tarpeen serotoniinin tuotannolle. Tattari sisältää runsaasti kaliumia, B-vitamiineja - B1, B2, B3, B6, PP, sekä E-vitamiinia.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Kiinalainen Manifoldio <em>(Cordyceps-synteesi)</em> on Dyczniki-perheen loiskasvi, jolla on tyypillinen hedelmäkappaleiden muoto, joka muistuttaa mailaa. Se on endeeminen laji, joka on tyypillinen Tiibetin ja Himalajan korkeuksille. Cordyceps on ollut tunnettu ja käytössä kiinalaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan, ja sitä kutsutaan "ihmeelliseksi lääkkeeksi". Sitä käytettiin tuolloin valmistuksena, joka tukee munuais-, maksa-, sydän- ja keuhkosairauksien hoitoa. Ensinnäkin valmistettiin infuusio, joka palautti voimaa ja energiaa. Sitä on käytetty vuosien ajan dementian torjumiseen, kehon ikääntymiseen ja fyysisen kunnon parantamiseen.
MSM-jauhe on ravintolisä. Luonnossa löydämme sitä tuoreista hedelmistä, vihanneksista, teestä, tuoreesta lehmänmaidosta sekä viljatuotteista. Valitettavasti se on erittäin herkkä ja helposti "tuhoontuva" kypsennyksen tai pastöroinnin aikana. MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka on orgaaninen rikkiyhdiste. MSM on äärimmäisen tärkeä lisäke kehollemme. Se on hajuton valkoinen jauhe, joka liukenee hyvin veteen. Rikki on vastuussa hyvän kunnon ylläpitämisestä sekä ihon ja verisuonten kimmoisuudesta. Se tukee ruston ja sidekudoksen tuotantoa ja on välttämätön terveille jänteille ja nivelille. Se mahdollistaa ravinteiden läpäisevyyden soluseinissä ja kyvyn erittää myrkkyjä. Annos - 2 ml) liuotetaan 100 ml:aan vettä tai maitoa, nautitaan kerran päivässä, mieluiten aterian jälkeen, ja kulutetaan heti.
Mantelijauho valmistetaan jauhetuista manteleista. Se on gluteeniton jauho, jolla on matala glykeeminen indeksi. Sekä mantelit että niistä valmistettu jauho ovat ravinteiden aarreaitta. Näitä ovat proteiinit ja välttämättömät rasvahapot (EFA), mineraalit kuten magnesium, fosfori, kalsium ja kalium sekä vitamiinit, erityisesti E-vitamiini, jota monet pitävät nuoruuden vitamiinina. Kaikista pähkinöistä manteleissa on eniten tätä vitamiinia.
Mantelijauho on osa suosittua ketogeenista ruokavaliota. Siinä on vähän hiilihydraatteja ja se on erinomainen EFA:n ja proteiinin lähde. Sitä käytetään myös gluteenittomien ruokien ja jälkiruokien valmistamiseen.
Ostropest eri muodoissaan: kuivaus, ostropestöljy, jauhettu tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Ostropestillä on ainutlaatuinen koostumus ja se omaa lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja sylimariinia. Ostropest on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistavia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, se stimuloi maksan uusien solujen regeneroitumista ja tuotantoa - sitä käytetään mm. maksakirroosissa ja rasvamaksassa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja omaa detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös verenvuotoa ehkäiseviä ja veren hyytymistä estäviä vaikutuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Ostropestin lääkinnälliset ominaisuudet johtuvat sylimariinista, joka stabiloi maksasolujen solukalvoja, suojaten maksaa myrkyllisten yhdisteiden vaikutuksilta ja edistäen sen regeneratiivisia kykyjä.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Kiinalainen sekoitus <em>(Cordyceps Sinenesis)</em> on loiskasvi Dyczniki-perheestä, jolla on tyypillinen hedelmäkehon muoto, joka muistuttaa mailaa. Se on endeeminen laji, joka on tyypillinen Tiibetin korkeuksille ja Himalajalle. Cordyceps on ollut tunnettu ja käytössä kiinalaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan, ja sitä kutsutaan "ihmeelliseksi lääkkeeksi". Silloin sitä käytettiin valmistuksena, joka tukee munuaisten, maksan, sydämen ja keuhkojen sairauksien hoitoa. Aluksi siitä valmistettiin infuusio, joka palautti elinvoiman ja voiman. Sitä on käytetty vuosia dementian torjumiseen, kehon ikääntymiseen ja fyysisen kunnon parantamiseen.
Słopisz on vanha vehnälajike, jota arvostetaan terveysarvojensa vuoksi. Sitä on pitkään unohdettu, mutta se on nyt jälleen löydettävissä. Sen kasvaminen oli jo antiikin aikana tunnettua. Se oli ruokaa gladiaattoreille ja pelien osallistujille. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mukaan jopa älykkyyttä. Kirjoitettu speltti on erittäin terveellinen. Se vahvistaa immuunijärjestelmää, poistaa myrkkyjä ja tukee verenkiertoa. Se auttaa tulehduksissa ja allergioissa. Sillä on lämmittävä vaikutus ja se parantaa hermoston toimintaa. Tällä hetkellä sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisten nuudelien, dumplien tai pannukakkujen valmistuksessa.
Rusinat tai auringonmarjat ovat yksi suosituimmista herkuista, ja Thompson-lajike on yksi suosituimmista kuivattujen hedelmien lajikkeista. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös runsas lähde arvokkaita vitamiineja: A, C, E, B-vitamiineja sekä mikro- ja makroelementtejä: kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia. Rusinat sisältävät arvokkaita kuituja, jotka ovat tarpeen ruoansulatusjärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle. Ne sisältävät myös rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä punasolujen tuotannolle ja hapen siirrolle kehossa. Yhtenä harvoista kuivatuista hedelmistä ne sisältävät myös jodia ja booria. Jodi on elementti, joka vaikuttaa myönteisesti kilpirauhasen toimintaan, kun taas boori parantaa keskittymistä ja aivojen toimintaa.
Tiedätkö, että vehnä-, ohra- ja muiden viljojen allergisille henkilöille ei lähes koskaan tule allergisia reaktioita näiden viljojen vihreästä ruoho-osasta? Nuori ohra, joka tunnetaan myös nimellä ohran ruoho tai vihreä veri, on luonnollinen tapa toimittaa keholle välttämätön annos proteiinia, mineraaleja, vitamiineja ja entsyymejä. Ravinteikkaan sisällön ansiosta nuori ohra auttaa nauttimaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Ohran ruoho on luonnollinen vitamiinien, proteiinien ja mineraalien lähde. Se on B6-, C-vitamiinin, foolihapon, kalsiumin, raudan, magnesiumin, kaliumin ja sinkin lähde. Se sisältää runsaasti kuitua. Useimpien viljojen ruoho sisältää myös pieniä määriä B12-vitamiinia. Kalsium edistää veren normaalia hyytymistä, auttaa lihasten normaalia toimintaa ja on tarpeen terveiden luiden ja hampaiden ylläpitämiseksi. Magnesium auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia toimintaa.
Tattaripuuro on loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Luonnollisesti tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tahmeita ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari on valmistettu paahdetusta, ei savustetusta, joten se ei ole alttiina paahtamiselle. Se on maultaan miedompi kuin paahdettu tattari. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, jolloin syntyvää jauhoa käytetään leivontaan, pannukakkuihin ja gluteenittomiin lettuihin. Tattaripuurosta löytyy runsaasti proteiinia, kuten palkokasviproteiineja ja kuitua. Puuro on rikas magnesiumin lähde, sillä siinä on enemmän magnesiumia kuin tummassa suklaassa. Puuro sisältää ulkoisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on tarpeen serotoniinin tuotannossa. Tattarissa on runsaasti kaliumia, B-vitamiineja - B1, B2, B6, PP, E-vitamiinia sekä rautaa, sinkkiä, piitä ja kalsiumia.
Hernokset ovat loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Luonnollisesti tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tarttuvia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari valmistetaan kuivaamalla, eikä sitä savusteta tai paahdeta. Se on makultaan herkempi kuin paahdettu tattari. Raaka tattari voidaan jauhaa jauhajassa, ja näin syntyvää jauhoa käytetään gluteenittomaan leivontaan, pannukakkuihin ja lettuihin. Hernoksista löytyy runsaasti proteiinia, joka on verrattavissa palkokasvien proteiineihin ja kuituun. Puuro on rikas magnesiumin lähde, sillä siinä on enemmän magnesiumia kuin tummassa suklaassa. Puuro sisältää eksogeenisiä aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle. Tattari sisältää runsaasti kaliumia, B-vitamiineja - B1, B2, B3, B6, PP, E-vitamiinia sekä rautaa, sinkkiä, piitä ja kalsiumia. Tattari sisältää myös prebiootteja, eli...
Makeat vedet ovat yhä suositumpia terveydenhuollon asiantuntijoiden keskuudessa. Chlorella herättää erityistä huomiota. Tämä yksisoluiset makean veden organismi pystyy tarjoamaan kehollemme useita arvokkaita ravintoaineita, kuten vitamiineja ja mineraaleja.
Chlorella ei ole lääke, vaan ravintolisä. Sitä pidetään detoksifioivana aineena, joten se edistää kehon uudistumista ja puhdistamista. Sitä käytetään maksan puhdistamiseen yrttilääketieteessä. Chlorella-tabletit ja -jauhe pystyvät tarjoamaan kehollemme joukon välttämättömiä ravintoaineita. Siksi valinta yllä mainittujen lisämuotojen välillä riippuu täysin kuluttajan henkilökohtaisista mieltymyksistä.
Magnesiumsulfaatti, jota kutsutaan myös Epsom-suolaksi, englantilaiseksi tai karvaaksi suolaksi, on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka sisältää runsaasti kahta elementtiä: magnesiumia ja rikkiä. Epsom-suola on saanut nimensä Englannin Epsom-nimisestä kaupungista, jossa 1600-luvulla tätä yhdistettä alettiin saada paikallisista lähteistä haihduttamalla mineraalivettä. Epsom-liuos liukenee erittäin hyvin veteen ja sen maku on karvas. Sitä käytetään laajasti lääketieteessä, farmakologiassa, eläinlääketieteessä ja kosmetologiassa. Magnesium on välttämätöntä lihasten ja hermoston oikealle toiminnalle. Se säätelee sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Riittävä magnesiumtaso vähentää sydänkohtauksen ja verisuonisairauksien riskiä. Raastin varmistaa antiseptiset ja sienitautien vastaiset vaikutukset. Se nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Se auttaa poistamaan haitallisia aineita kehostamme, mukaan lukien raskasmetallit. Se vaikuttaa positiivisesti ihonväriin, ja kosmetiikka, johon on lisätty magnesiumia, on erityisesti suositeltavaa akneiholle.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan valkoisen tołpygan nahasta - makean veden kalasta, joka ruokkii planktonilla ja hienolla kasviperäisellä ruoalla. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialueista eläinlääkärin valvonnassa. Varmistamme jatkuvasti, että veden saastuminen raskasmetalleilla on minimaalista. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja runsain proteiini ihmisen kehossa. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelimistön, kuten jänteiden, vaivoissa. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavojen paranemiseen ja vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käytä </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) runsaasti vettä juoden. Suositeltu käyttöaika on 3 kuukautta. Tuotetta eivät saa käyttää henkilöt, jotka ovat allergisia jollekin sen ainesosalle. Muista, että vain terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen ruokavalio varmistavat kehon oikean toiminnan ja hyvän terveyden.
Mustariisi, kypsennettäessä, saa purppuran sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös purppuraksi. Kuten täysjyväriisi, sitä ei tarjoilla, joten se on runsasta kuitua, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia, ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi kookosmaidolla valmistettuun riisijälkiruokaan. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498kJ/354kcal - 18%RV*rasva 3.2g - 5% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 72 g - 28% mukaan lukien sokerit 0.7g & Lt; 1%proteiini 7.7g - 15%kuitu 3.1g & lt; 1%*RV - Viitearvojen mukainen ravintoarvo <strong> Käyttö </strong> Huuhtele kylmällä vedellä ja co
Avokadoöljy on peräisin parenkymistä, ei kivistä, kuten useimpien rasvojen kohdalla. Sen pääainesosat ovat rasvahappoja; ensinnäkin kertatyydyttymättömiä rasvoja ja monityydyttymättömiä happoja - Omega-3 ja Omega-6. Avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja. Vitamiinit B, C, E, A ja K, lisäksi kalsiumia, kaliumia ja fosforia. Se sopii erinomaisesti ihonhoitoon: se on kosteuttavaa, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se silottaa ihoa ja sitä suositellaan akneiholle. Sitä voidaan käyttää kasvojen puhdistamiseen. Avokadoöljy hidastaa ihon ikääntymisprosessia antioksidanttisisältönsä ansiosta. Se toimii myös orgaanisena ja tehokkaana aurinkosuojana, joka suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi se on täydellinen ihon, kehon ja hiusten hoitoon. Meikin poistamiseen; Kehävoiteena - lisää muutama tippa öljyä suosikkikehävoiteeseesi tehostaaksesi sen vaikutusta; Hiuksille - seerumina.
Tuote on tarkoitettu kasvojen ja hiusten hoitoon. Se on paksu, väritön geeli; ainutlaatuinen ainesosayhdistelmä takaa kokonaisvaltaisen ja täydentävän vaikutuksen. Se ei ärsytä ihoa. 3 % hyaluronihappoa geelin muodossa on aktiivinen nuorentava seerumi, joka tutkii ja uudistaa kasvoja ja hiuksia. Kolmen erilaisen molekyylityypin ainutlaatuinen yhdistelmä osoittaa kykyä tunkeutua syvälle ihoon, minkä ansiosta hoito on perusteellista ja pitkäkestoista. <ul> <li> Pehmentää ihoa keskimäärin 27 %</li> <li> Kiinteyttää ihoa keskimäärin 5 %</li> <li> Tuote vähentää ryppyjen pituutta keskimäärin 5 % ja syvyyttä keskimäärin 4 %</li> </ul> Teho on vahvistettu dermatologisesti. <strong> Koostumus: </strong> tislatut vedet 96 %, korkeamolekyylinen hyaluronihappo 1.
Figy Oil on edistysaskel anti-wrinkle -hoidossa. Luonnollinen kasvoefekti pienessä pullossa. Öljy puristetaan aikavievällä ja kalliilla prosessilla viikunoista. Yksi litra öljyä saadaan noin miljoonasta siemenestä, jotka ovat peräisin lähes 500 kg hedelmästä. Tämä, mikä erottaa viikunaöljyn muista, on sen ainutlaatuinen koostumus: korkea (90%) rasvahappojen (EFA) pitoisuus, mukaan lukien yli 60% omega-6 -happoa, sekä aktiivisin muoto E-vitamiinista (gamma-tokoferoli). Arvokkaiden happojen ja vitamiinien (A, E, F, K) lisäksi se sisältää myös mineraaleja (kalsium, kalium, fosfori, magnesium, rauta ja sinkki). Dolella on: - pehmentävä - raudan ja sinkin läsnäolo vaikuttaa positiivisesti kollageenin aineenvaihduntaan. Öljy vähentää jo olemassa olevia ryppyjä; - antioksidanttinen - korkea karotenoidien ja klorofyllin pitoisuus hidastaa merkittävästi ihon ikääntymisprosessia; - regenerointi - vahvistaa ja uudistaa.
<strong>Bulgur</strong> on terveellinen viljatuote, joka on täynnä ravintoaineita. Se tarjoaa energiaa toimintaan, sillä se on monimutkaisten hiilihydraattien lähde, joka vapautuu hitaasti verenkiertoon. Se sisältää erityisen paljon kasviproteiineja ja vain vähän rasvaa. Raaka-annos bulguria sisältää jopa 12 grammaa proteiinia, 76 grammaa hiilihydraatteja, joista 10-18 grammaa on ravintokuitua, sekä vähäisen määrän rasvaa. Keitetyn bulgurin glykeeminen indeksi on alhainen, vain 46. Bulgur sisältää monia terveydelle hyödyllisiä mineraaleja. Suurimmissa määrissä esiintyy: kaliumia, magnesiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä, mangaania ja kuparia. Bulgur on arvokas B-vitamiinien lähde, jotka ovat tärkeitä hermoston normaalille toiminnalle ja energian saamiselle ruoasta. B-vitamiinien lisäksi bulgur tarjoaa myös annoksen E- ja K-vitamiineja. Bulgur sopii diabeetikoille, koska sen glykeeminen indeksi on alhainen.
Brasilianpähkinät ovat puupähkinöitä, jotka ovat peräisin Brasilian, Bolivian ja Perun Amazonin sademetsistä. Niillä on sileä, voimainen koostumus ja pähkinäinen maku. Ne nautitaan raakana tai blanshattuna, ja ne ovat erittäin energiapitoisia ja ravitsevia. Brasilianpähkinät ovat yksi tiheimmin mineraaliseleniumia sisältävistä ruokavalion lähteistä. Yksi pähkinä voi sisältää jopa 175 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Seleeni on hivenaine, joka on välttämätön immuunijärjestelmälle, kilpirauhaselle ja solujen kasvulle. Brasilianpähkinöiden syömisellä voi olla monia terveyshyötyjä, kuten kilpirauhasen toiminnan säätely, tulehdusten vähentäminen sekä sydämen, aivojen ja immuunijärjestelmän tukeminen. Lisäksi brasilianpähkinät ovat rikkaita terveellisistä rasvoista, magnesiumista, kuparista, fosforista, mangaanista, tiamiinista ja E-vitamiinista. Brasilianpähkinät sisältävät antioksidantteja, kuten seleeniä, E-vitamiinia ja fenoleja. Vain yksi pähkinä päivässä voi johtaa tulehduksen vähenemiseen.
Cashew-pähkinöillä on laaja käyttömahdollisuus, ei vain vegaanisessa tai kasvissyöjäruokavaliossa. Voimme nauttia niistä suolaisina, paahdettuina tai suklaassa. Ne erottuvat hienostuneella, hieman makealla maullaan. Siksi voimme vaivatta käyttää niitä sekä makeiden jälkiruokien valmistuksessa (esimerkiksi vegaanisten kakkujen pohjana, herkullisissa viljakekseissä tai suosituissa cashew-pähkinäherkuissa) että suolaisissa ruoissa, kuten maukkaissa levitteissä tai vegaanisen juuston valmistuksessa. Cashew-pähkinät ovat suosittu ainesosa aasialaisessa keittiössä, kuten erilaisissa curryissä tai biryanissa (intialainen riisiruoan muoto). On myös hyvä tietää, että cashew-pähkinät ovat erinomainen lisä kaikenlaisiin salaatteihin, mysliin tai ravitsevaan kaurapuuroon.
AINEKSET: cashew-pähkinät
Erytritoli on yhä tunnetumpi ja käytetympi makeutusaine. Se kuuluu sokerialkoholeihin - polyoleihin, ja sillä on nolla kaloria ja glykeeminen indeksi. Sitä suositellaan kaikille, myös diabeetikoille tai vähäkalorisella dieetillä oleville. Ulkonäöltään se muistuttaa hämmästyttävän paljon tavallista valkoista sokeria - se on kiteistä, hajutonta ja maultaan samankaltaista.
Erytritolia esiintyy luonnossa kukkien siitepölyssä, hedelmissä (päärynöissä, meloneissa, viinirypäleissä), sieniä, äyriäisiä, fermentoiduissa juomissa kuten viinissä, sekä jäkälissä ja merilevässä. Kaupoista saatava erytritoli saadaan useimmiten glukoosin fermentoinnilla eri hiivakantojen avulla tai synteettisesti hiivojen avulla jäännös glyserolista. Se on täysin turvallista käyttää keittiössä ja muualla. Maailman terveysjärjestö (WHO) on tunnustanut erytritolin täysin turvalliseksi elintarvikelisäaineeksi. Etiketeissä voit löytää sen merkinnällä E968.
Arborio Rice est une variété italienne de riz, qui est la principale composante du risotto. L'Italie est le plus grand producteur de riz européen. Chaque année, il est collecté en un montant jusqu'à 1,5 million de tonnes, bien que ce ne soit que 1% de ce que les agriculteurs collectent en Inde. L'avantage du riz italien à ce sujet est le fait que l'ensemble du processus de croissance, de récolte et de traitement est soumis aux normes européennes brutes. Avec du riz importé, par exemple, nous ne savons pas quels produits chimiques ont été utilisés pendant sa culture. Le plat italien le plus célèbre avec du riz arborio est le risotto, un plat caractéristique du nord de l'Italie. Le riz arborio peut également être un composant des desserts de riz sucré à base de lait ou de riz. Vous pouvez également espérer que les légumes. Arborio après la cuisson est légèrement collant (grâce à l'amopophectine), humide, il est parfait pour préparer des creux, des desserts, et surtout, c'est le meilleur
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät Intiassa keräävät. Italialaisen riisin etu tässä tuonnissa on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa eurooppalaisia standardeja. Tuodun riisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös toivoa vihanneksia. Keitetty Arborio-riisi on hieman tahmeaa (kiitos amylaasille), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa herkkuja, jälkiruokia ja ennen kaikkea parasta riisiä risoton valmistamiseen.
Öljy erottuu ainutlaatuisella tuoksullaan. Se luokitellaan eteerisiksi öljyiksi ja sitä käytetään laajasti kosmetiikassa. Tuoreet sitruunankuoret saadaan puristamalla sitruunan kuoria. Sitruunalla on desinfioivia ja stimuloivia ominaisuuksia liiallisen uneliaisuuden aikana. Se parantaa myös mielialaa. Sitä käytetään kosmetiikassa värimuutosten poistamiseen. Se palauttaa ihon kimmoisuuden, lievittää kurkun ja suun tulehdusta. Sitä lisätään voiteisiin, balsameihin, puhdistustonikkeihin ja hierontavoiteisiin, laimennettuna perusöljyllä. & Nbsp; <strong> Kommentit </strong> Vältä öljyn kosketusta silmien kanssa ja älä käytä sitä vaurioituneella ja ärtyneellä iholla.
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä. Rikki kehossa: • on proteiinien, hormonien ja orgaanisten happojen komponentti • Parantaa hermoston ja aivojen toimintaa • On vastuussa ihon, hiusten ja kynsien kunnosta • Edistää rikin puutteen regeneroitumista. • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Krooninen väsymyksen tunne • Nivelten kimmoisuuden menetys