Pitkäkarvainen, myös intialaisena sahramina tunnettu kurkuma on inkiväärikasvien perheeseen kuuluva kasvi, joka kasvaa villinä Intiassa ja jota viljellään trooppisissa ilmastoissa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine, jota kutsutaan kurkumiiniksi. Kurkuma on olennainen osa mausteseoksia, kuten curryä. Se värjää voimakkaasti astioita (erityisesti puu- ja muoviesineitä), kun se hankautuu ja sekoitetaan kypsennettyyn kuoreen. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. Se sopii myös kanan, kermaisten keittojen ja munakkaiden kanssa. Se täydentää ruokia, joissa on palkokasveja (pavut, kikherneet, linssit, soija). Se on välttämätön ainesosa kaikissa curryruoissa ja muissa intialaisissa ruoissa. Kauniin keltainen väri antaa niille upean ilmeen. Suosittu terveyslisä.
Jojobaöljy on aine, joka parantaa ihon ja hiusten ulkonäköä. Se auttaa ylläpitämään riittävää kosteustasoa, tekee ihosta sileän ja kiinteän, ja hiuksista kiiltävät ja vahvat. Se on tuote, joka ei tuki huokosia, minkä vuoksi se on suositeltavaa kaikille ihotyypeille. Jojobaöljy sisältää skvaleenia, jolla on bakteereja tappavia ja sienitautien torjuntaominaisuuksia, A- ja E-vitamiineja, rasvahappoja, miristihappoa ja fytosteroleja. Se kosteuttaa, kosteuttaa ja kosteuttaa, ja se öljyttää ihoa ja hiuksia. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Kuiva iho tuottaa liian vähän talia. Jojobaöljy täydentää näitä puutteita ja estää ihon kuivumista. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Se ylläpitää luonnollista happamuutta iholla. Rasvainen iho vapauttaa liikaa talia ja on altis finneille. Jojobaöljy säätelee (estää) erittyvää talia. Hilseeseen, ekseemaan ja psoriaasiin sillä on kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.
Spirulinaa arvostetaan ensisijaisesti sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvipohjaiset tuotteet. Lisäksi tämä tuote voi tarjota keholle joukon arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.
Lisäksi spirulina voi toimittaa keholle alfalinoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää taistelemaan haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuote sisältää myös fenolisia yhdisteitä (joihin kuuluvat c-fikotsyaanini, r-fikotsyaanini ja alofikotsyaanini), jotka auttavat vähentämään syöpäriskiä tulevaisuudessa.
Luomu agavesiirappi on luonnontuote, joka on peräisin luomuviljelystä. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat aseteltu ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Agaven pitäisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Makunsa on hienostuneempi kuin hunajalla. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Tumma agavesiirappi on makultaan voimakkaampi, ja siinä on karamellimainen vivahde, kun taas vaalea siirappi on hienostuneempi ja neutraalimpi. Agavekasvi on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puoliliukkaassa muodossa. Kasvit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Sen glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin hunajalla, ja sillä on laaja käyttömahdollisuus ruoanlaitossa. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> Luomu agavesiirappi (Agave Salmeana) & NBSP; <strong> ravintoarvo 100g: </strong> energiasisältö: 1253KJJ / 296Kcal - 15% RWS * FAC: 0G
Kloorillatabletit ovat arvokas proteiinin lähde, erityisesti vegaanisessa ja kasvissyöjäruokavaliossa. Lisäksi on käynyt ilmi, että tämä ainesosa voi vaikuttaa positiivisesti kehoomme ei vain sisältä, vaan myös ulkoa.
Arvokkaiden vitamiinien ja mineraalien sisällön vuoksi kloorilla, kun sitä käytetään sopivissa määrissä, voi olla myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Se omaa useita ominaisuuksia, joista korostamme kykyä puhdistaa keho ylimääräisistä haitallisista myrkyistä. Lisäksi tämän ainesosan käyttö auttaa vähentämään epämiellyttävää hengityksen hajua. Kloorilla, kiitos arvokkaiden vitamiinien runsaan sisällön, voi vahvistaa immuunijärjestelmäämme sekä tukea hermoston hyvää toimintaa. Lisäksi kloorilla on arvokas ainesosa, joka tukee taistelua vaivalloista ummetusongelmaa vastaan.
Kloori on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina sen pidemmän ja monimutkaisemman tuotantoprosessin vuoksi. Sen koostumuksessa voimme löytää muun muassa C-, D-, E- ja B-vitamiineja. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Se sisältää yli kaksinkertaisesti nukleiinihappoa ja klorofylliä verrattuna spirulinaan, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä myöhäisessä iässä, parantaa vammoja ja lisääntyy, kun se on kärsinyt sairauden tai rappeutuvan tilan vuoksi. Klorofylli tarjoaa uudistumista ja tulehdusta ehkäisevää vaikutusta. CGF:n stimuloivan immuunijärjestelmän ja klorofyllin antiviraalisten vaikutusten yhdistelmä tarkoittaa, että kloori auttaa monissa virusten ja sienten esiintymiseen liittyvissä asioissa.
Ruskea riisi on täysjyväviljaa Oriza sativa -kasvista, josta myös suosittu valkoinen riisi on peräisin. Ruskea riisi on puhdistettu vain ulkoisesta syömäkelvottomasta kuoresta, jättäen kuoren, leseet ja idun koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, sitä keitetään pidempään, mutta se sisältää myös paljon enemmän terveyshyötyjä kuin puhdistettu valkoinen riisi.
Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi ja se ruoansulattaa hitaammin. Se on siis täydellinen niille, jotka huolehtivat linjastaan. Siinä on ennen kaikkea: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa mm. sydämen normaalista toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitysprosessissa, sekä kuparia, joka huolehtii esimerkiksi ihon ja hiusten kunnosta. Tästä riisistä löytyy myös hieman jodia, joka osallistuu kilpirauhashormonien tuotantoprosessiin.
Kookosmaito muodostuu kookospähkinän kuidusta ja sisältää lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka vaikuttavat myönteisesti ihmisen kehoon. Vegaaninen kookosmaito on valkoista ja sillä on paksu, kermaisa koostumus. Siinä on kookokselle tyypillinen tuoksu ja maku. Sitä sekoitetaan joskus kookosveteen. Aasian maissa se on suosittu ainesosa keittiössä, erityisesti Thaimaassa ja Intiassa. Euroopassa se on vasta alkamassa voittaa suosiota. Kookos sisältää runsaasti mineraaleja. 100 gramman annos kattaa päivittäisestä tarpeesta 46 % mangaania ja 13 % fosforia. Maidossa on myös magnesiumia, rautaa, seleeniä, C-vitamiinia, niasiinia, foolihappoa ja B-vitamiineja.
Hiivahiutaleet muistuttavat korppujauhoja ja ne valmistetaan inaktiivisesta hiivasta, joka on luonnollinen B-vitamiinien (B1, B2, B3 ja B8), H- ja D-vitamiinin sekä monien mikro- ja makroelementtien lähde. Niillä on alkuperäinen ja juustoinen maku, ja ne sopivat hyvin juurikasvien ja palkokasvien kanssa. Niitä käytetään usein ruoanlaitossa vegaanien ja kasvissyöjien keskuudessa. Hiivahiutaleet ovat proteiinin ja kuidun lähde, joka säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja rikastuttaa suoliston bakteerikantaa. B-vitamiinit vaikuttavat positiivisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoon sekä vahvistavat hermostoa.
<strong> Koostumus: </strong> hiiva (Saccharomyces cerevisiae)
<strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 1387KJ / 331kcal - 17% RV * Rasva 5g - 7%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,7 g - 9% Hiilihydraatteja 9g - 3%, josta sokereita 8 g - 9% Proteiinia 49g - 98% Kuitua 27g - 0,5 g - 8% * RV - Ravintosuositus
Kaneliöljy on eteerinen öljy, joka saadaan tislaamalla savunruskeaa kuorta tai ceyloninkanelipuun lehtiä vesihöyryllä. Sillä on erittäin miellyttävä, intensiivinen ja mausteinen tuoksu. Kanelissa olevat eteeriset öljyt vaikuttavat myönteisesti aivojen toimintaan, muistiin ja keskittymiseen. Dynaaminen vaikutus on haitallinen bakteereille ja sienille. Siksi sitä käytetään vaikuttavana aineena ärsytys- ja ihosairauksissa. <strong> Käyttö </strong> Kaneliöljy on loistava lisä kotitekoisiin kosmetiikkamaskiin iholle ja hiuksille. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi hyttysenpuremien torjuntaan. <strong> Huomautukset </strong> Säilytä viileässä paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle. Vain ulkoiseen käyttöön.
Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihminen ei sulata, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien juurissa ja mukuloissa (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit), ja se saadaan useimmiten sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienostuneen makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä sokerin korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, sakeuttavana ja stabiloivana aineena. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää sen kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutetun ruoan määrän suhteen. Se toimii laihdutusdieetillä olevilla ihmisillä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteerifloran kehittymistä ja sillä on siten myönteinen vaikutus terveyteen. <strong> Käyttö </strong> Kuluta 20g päivässä - sekoita jauhe noin 100-150ml viileää vettä tai suosikkijuomaasi, sekoita huolellisesti.
Pasta, joka on valmistettu hasselpähkinöistä, on valmistettu 100 % hasselpähkinöistä ilman mitään tarpeettomia lisäaineita. Suuri E-vitamiinin määrä hasselpähkinöissä, joilla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, tukee kehon puolustusta vapaita radikaaleja vastaan. Hasselpähkinöissä oleva E-vitamiini suojaa huonolta kolesterolilta estäen ateroskleroottisia muutoksia, mikä on tärkeää sydäninfarktin ehkäisyssä. Lisäksi hasselpähkinät sisältävät runsaasti B-vitamiineja, jotka edistävät hermoston oikeaa toimintaa, sekä C-, A-, K-vitamiineja, foolihappoa, kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Pähkinät ovat terveellisten rasvahappojen ja kuidun lähde. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> paahdetut hasselpähkinät & nbsp; <strong> ravintoarvo 100 g:ssa </strong> energiarvo 2900 kJ/702 kcal - 35 % RWS*rasva*rasva*rasva*rasva* 63 g - 90 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4.51 g - 23 %hiilihydraatit 14.9 g - 6 % mukaan lukien sokerit 3.
MSM-jauhe on ravintolisä. Luonnossa sitä löytyy tuoreista hedelmistä, vihanneksista, teestä, tuoreesta lehmänmaidosta sekä viljatuotteista. Valitettavasti se on erittäin herkkä ja keittämisen tai pastöroinnin seurauksena helposti "tuhoontuva". MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, orgaanisesta rikkiyhdisteestä. MSM on äärimmäisen tärkeä lisäke kehollemme. Se on hajuton valkoinen jauhe, joka liukenee hyvin veteen. Rikki on vastuussa hyvän kunnon sekä ihon ja verisuonten elastisuuden ylläpidosta. Se tukee ruston ja sidekudoksen tuotantoa ja on välttämätön terveille jänteille ja nivelille. Se tarjoaa soluseinien läpäisevyyden ravintoaineille ja kyvyn erittää myrkkyjä. Mitta - 2 ml) liukenee 100 ml:aan vettä tai maitoa kerran päivässä, mieluiten aterian jälkeen, heti valmistamisen jälkeen.
Magnesiumsulfaatti, jota kutsutaan myös Epsom-suolaksi, englantilaiseksi suolaksi tai katkeraksi suolaksi, on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka sisältää runsaasti kahta alkuaineetta: magnesiumia ja rikkiä. Epsom-suolan nimi tulee englantilaisesta Epsom-nimisestä paikasta, jossa 1600-luvulla alettiin saada tätä yhdistettä haihduttamalla mineraalivettä paikallisista lähteistä. Epsom-suola liukenee erittäin hyvin veteen ja sen maku on katkera. Sitä käytetään laajasti lääketieteessä, farmakologiassa, eläinlääketieteessä ja kosmetologiassa. Magnesium on välttämätöntä lihasten ja hermoston normaalille toiminnalle. Se säätelee sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Sopiva magnesiumtaso vähentää sydänkohtauksen ja verisuonisairauksien riskiä. Rikki tarjoaa antiseptisiä ja sienitautien vastaisia vaikutuksia. Se nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehduksia. Se auttaa poistamaan kehostamme haitallisia aineita, mukaan lukien raskasmetalleja.
Spirulina 250mg 1000 tablettia + Chlorella 250mg 1000 tablettia - Paketti - Spirulina on sinivihreä mikrolevä, joka kuuluu syanobakteerien ryhmään ja sisältää suuria määriä proteiinia. Se sisältää enemmän klorofylliä kuin muut kasvit. Se sisältää myös 8 eksogeenista ja 10 endogeenista aminohappoa sekä eniten beetakaroteenia ja nukleiinihappoja (DNA ja RNA) kaikista eläin- ja kasviruoista. Lisäksi se sisältää linolihappoa, arakidonihappoa sekä B-vitamiineja. Chlorella on ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja sekä eksogeenisia aminohappoja sisältävä mikrolevä. Se sisältää myös klorofylliä.
Seesamilla on käyttöä lääketieteessä, kosmetiikassa ja keittiössä ravintoaineiden runsauden ansiosta. Seesaminsiemenet voivat olla valkoisia, punaisia, ruskeita tai mustia, ja keittiöissä kohtaamme useimmiten valkoisia ja mustia. Seesaminsiemenet antavat ruoille erityistä aromia ja pähkinäistä makua. Ne ovat pääraaka-aine tahinissa - seesampastassa, jota lisätään mm. hummukseen ja halvaan. Seesamoli, seesaminoli ja seesamina, jotka ovat siemenissä luonnollisia antioksidantteja, tekevät seesamista erittäin vastustuskykyisen härskiintymiselle. Siemenet ovat runsaita rasvassa ja niitä käytetään seesamiöljyn valmistukseen. Seesaminsiemenet ovat kalsiumin aarreaitta, joka vahvistaa luita. Ne ovat myös rikkaita antioksidanttien ja fytosterolien lähteitä, jotka ovat välttämättömiä sydämen normaalille toiminnalle. Seesaminsiemenet sisältävät A-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6 ja B9), E-vitamiinia sekä mineraaliyhdisteitä: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Siementen mineraalirikkaus tekee niistä erinomaisen lisän ruokavalioon ja niillä on monia terveyshyötyjä.
Pohjoisamerikkalaiset intiaanit ja eurooppalaiset kansat tunsivat mäntyjen poikkeukselliset ominaisuudet ja valmistivat erityisiä tuotteita niiden neulasten ja oksien avulla. Luontaishoidossa ja aromaterapiassa mäntyöljy on erityisen arvokas kipulääke. Se omaa myös antiseptisiä, bakteereja tappavia ja lämmittäviä ominaisuuksia. Inhalaatiot mäntyöljyllä rauhoittavat ylähengitysteiden infektioita. Se poistaa väsymyksen, neuralgian ja hermostuneisuuden oireita. Mäntyöljyllä on myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, ja sitä voidaan sekoittaa perusöljyyn ja hieroa ihoon turvotusten poistamiseksi ja tulehdusprosessien hillitsemiseksi. Se kirkastaa ja puhdistaa ilmaa sisätiloissa. <<< /strong> pinus sylvestris lehti il & nbsp; <strong> Käyttö </strong> <ul> <li> Erilaisista lähteistä johtuvien kipujen hoidossa </li> <li> Haavojen ja limakalvojen desinfioinnissa </li> <li> Aknen ja muiden ihotulehdusten hoidossa </li> <li> Ilman puhdistuksessa kodeissa </li>
Biotiini tai vitamiini B7, jota tuottavat suoliston bakteerit, on ravintoaine, joka on välttämätön oikealle glukoosin muuntamiselle. Tästä syystä se on erittäin tärkeää ihmisille, jotka kamppailevat diabeteksen kanssa. Lisäksi biotiinilla on tärkeä rooli rasvahappojen synteesissä ja leusiinin aineenvaihdunnassa, joka kuuluu eksogeenisten aminohappojen ryhmään ja vaikuttaa myös kehon oikeaan kehitykseen sekä ihon kuntoon. Sen puutteen oireita ovat: <ul> <li> Uneliaisuus </li> <li> Apatia </li> <li> Ärtyisyys </li> <li> Ahdistus ja masennus </li> <li> Hiustenlähtö </li> <li> Halkeilevat kynnet </li> <li> Sidekalvotulehdus </li> </ul> Vitamiini B7:ää löytyy lihasta (sianliha, naudanliha, siipikarja), kananmunankeltuaisesta, juustosta, leseistä, tummasta riisistä, rypsistä ja auringonkukkaöljystä sekä hedelmistä - banaaneista, meloneista, greipeistä, viinirypäleistä ja persikoista.
Linjansiemenen parantavat ominaisuudet ovat olleet tunnettuja vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiinia, ravintokuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, foolihappoa sekä koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä.
Lisäksi se on erinomainen ravintokuidun, vitamiinien ja mineraalien lähde, ja se vaikuttaa myönteisesti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen, lievittäen vaivoja, jotka liittyvät mahahaavoihin, liialliseen happamuuteen ja närästykseen. Se parantaa suolen liikkeitä ja auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä kehosta. Linjansiemenellä on rauhoittava vaikutus ärtyneisiin limakalvoihin ja se kosteuttaa niitä. Linjasta puristetaan yksi terveellisimmistä öljyistä.
<strong>Koostumus:</strong> linjansiemen
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2363kJ/568kcal - 28% VRN*
Rasva 42g - 60%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,7g - 18%
Hiilihydraatit 29,1g - 11%
josta sokerit 1,5g - 3%
Proteiini 18,5g - 37%
Suola 0,01g <1%
*VRN - Viitearvo
Pähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan Länsi Naneriksi tai lännen pähkinöiksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä viljellään useimmissa trooppisen vyöhykkeen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Pähkinät ovat todellinen mineraalilähde: magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja: K1-, E- ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta pähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumpitoisuus tarkoittaa, että pähkinöillä on myönteinen vaikutus riittävän veden ylläpitämiseen ja elektrolyyttien hallintaan, ja ne estävät liiallisen veden kertymisen kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliä jne.). Pähkinöiden E-vitamiini- ja sinkkipitoisuus on tärkeä kaikille, jotka välittävät ihonsa kunnosta tai
C-vitamiini, tai askorbiinihappo, on ravintolisä irtotavarana. C-vitamiini on hyvin tunnettu ja sitä käytetään ei vain lääketieteessä. Sitä on myös käytetty kosmetiikassa: voimakkaana antioksidanttina se taistelee vapaita radikaaleja vastaan, jotka ovat vastuussa ihon ikääntymisprosessista. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten meidän on tarjottava sille ravintolisät ja ruokavalio. C-vitamiinin puutteet voivat johtaa useisiin oireisiin: lisääntynyt väsymyksen tunne, lihas- ja nivelkipu, taipumus mustelmiin, pehmenneet ja heikentyneet ikenet, immuunijärjestelmän heikkeneminen ja vakavimmissa tapauksissa skorbuutti. Miten kehomme? C-vitamiini yhdistetään useimmiten flunssaan, jossa sitä yleensä tarjoillaan. Valitettavasti se ei täytä suojaavaa roolia, kun infektio on jo kehittynyt, kun taas sen säännöllinen saanti vähentää flunssan ja infektioiden riskiä.
C-vitamiini, tai askorbiinihappo, on ravintolisä irtotavarana. C-vitamiini on hyvin tunnettu ja sitä käytetään paitsi lääketieteessä. Sitä on myös käytetty kosmetiikassa - voimakkaana antioksidanttina se taistelee vapaita radikaaleja vastaan, jotka ovat vastuussa ihon ikääntymisprosessista. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten meidän on tarjottava sitä ravintolisien ja ruokavalion kautta. C-vitamiinin puutokset voivat johtaa useisiin oireisiin: lisääntynyt väsymisen taipumus, lihas- ja nivelkivut, mustelmien taipumus, pehmenneet ja heikentyneet ikenet, immuunijärjestelmän heikkeneminen ja vakavimmissa tapauksissa. Mikä on kehomme? C-vitamiini yhdistetään useimmiten flunssaan, jossa sitä yleensä tarjoillaan. Valitettavasti se ei täytä suojaavaa roolia, kun infektio on jo kehittynyt, kun taas sen säännöllinen saanti vähentää flunssan ja infektioiden riskiä.
Adaptogeenit ovat ei-myrkyllisiä kasveja, jotka erottuvat erityisellä vaikutuksellaan ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yhteinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan ei-toivottuihin ulkoisiin olosuhteisiin. Jeżylava on lääkeherkkusieni, joka kuuluu seisovaan makrosienikuntaan (<em> basidomycota </em>) Soplowy-perheeseen (<em> Hericiaceae </em>). Sitä on käytetty satojen vuosien ajan kiinalaisessa lääketieteessä lääkkeenä maksalle, munuaisille, pernaan, mahalaukun sairauksiin sekä sydänsairauksiin. Lisäksi Soplówka-lisäravinteella on myönteinen vaikutus koko kehon vahvistamiseen. Leijonaharja tai lampaanpää on yhteydessä hedelmäkappaleen ulkonäköön, jonka koko on 10–30 cm. Siinä on lukuisia ohuita piikkejä, jotka ovat noin 2 mm leveitä ja useita senttimetrejä pitkiä.
Spirulina on sinivihreä mikrolevä, joka sisältää suuria määriä proteiinia. Se sisältää enemmän klorofylliä kuin muut kasvit. Siinä on myös 8 eksogeenista ja 10 endogeenista aminohappoa sekä eniten beetakaroteenia ja nukleiinihappoja (DNA ja RNA) kaikista eläin- ja kasviruoista. Lisäksi se sisältää linolihappoa, arakidonihappoa ja B-ryhmän vitamiineja. Chlorella on ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja sekä eksogeenisia aminohappoja sisältävä mikrolevä. Se sisältää myös klorofylliä.
Cashew-pähkinät ovat hedelmien siemeniä, jotka tulevat lännen cashew-puusta tai cashew-puusta. Ne ovat mango- ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä viljellään useimmissa trooppisissa maissa. Cashew-pähkinöiden kerääminen on monimutkainen ja aikaa vievä prosessi.
Cashew-pähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesium, fosfori, sinkki, mangaani, kupari, rauta, seleeni, kalium, kalsium sekä vitamiinit - K1, E ja B-ryhmän vitamiinit. Suuren B-vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta cashew-pähkinöillä on myönteinen vaikutus mm. hermostoon. Korkea kaliumtaso tekee cashew-pähkinöistä hyödyllisiä veden ja elektrolyyttien tasapainon ylläpitämisessä ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää turvotusta jaloissa, käsissä ja kasvoissa, vesikeliä jne.). Cashew-pähkinöiden E-vitamiini- ja sinkkipitoisuus on tärkeä kaikille, jotka huolehtivat ihonsa kunnosta tai joilla on akneongelmia - säännöllinen cashew-pähkinöiden nauttiminen vähentää ihon rasvaisuutta, ja siten myös s...
Linssi, kuten kaikki palkokasvit, omaa ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Se on hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssin proteiini, heti soijaproteiinin jälkeen, on parhaiten elimistön hyväksymä kasvipohjainen proteiini (85 %). Linssityyppejä on monia, kuten punainen, vihreä, keltainen, ruskea ja musta, mutta eri lajikkeiden ravintoarvot ovat vertailukelpoisia. Punainen linssi on B-vitamiinien, K-vitamiinin, magnesiumin, kaliumin, fosforin, sinkin, mangaanin ja kuparin lähde. Suuri kaliumpitoisuus auttaa ehkäisemään korkeaa verenpainetta, vähentää aivohalvauksen ja sydänsairauksien riskiä sekä alentaa huonon kolesterolin tasoa veressä. Se on myös runsas folaatti, jota suositellaan lapsia suunnitteleville naisille sekä raskaana oleville naisille. Magnesiumin ansiosta se tukee stressin ja unettomuuden torjuntaa sekä ehkäisee lihaskramppeja. Se sisältää myös runsaasti kuitua, joka tukee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja edistää yleistä terveyttä.
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä kehossa: • se on osa proteiineja, hormoneja ja orgaanisia happoja • se parantaa hermoston ja aivojen toimintaa ihon, hiusten ja kynsien kunnossa • se auttaa korjaamaan rikin puutetta. : • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Kroonisen väsymyksen tunne • Nivelten joustavuuden menetys
Kastanjajauho, kuten kaikki gluteenittomat jauhot, muistuttaa koostumukseltaan enemmän jauhettua vehnää. Se toimii erittäin hyvin kotileivonnassa kaikenlaisissa makeissa ja suolaisissa leivonnaisissa. Tuoksu muistuttaa pähkinöitä, ja jauhon maussa voi aistia kevyen vivahteen. , fosforia, magnesiumia, B-vitamiineja. <strong> Koostumus: </strong> syötävät kastanjat <strong> ravintoarvot 100 g:ssä </strong> energiarvo 1563KJ / 371kcal - 19% RWS * Rasva 3,4 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0g - 0% Hiilihydraatteja 70g - 27%, josta sokereita 18g - 20% proteiinia 7g - 14% kuitua 16g suolaa 0,03g < 1% * RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> Kastanjajauhon rakenteen vuoksi se voi menestyksekkäästi korvata vehnäjauhon. Se toimii muun muassa: leivän valmistuksessa, kakkujen leivonnassa, nyyttien tekemisessä, lettujen valmistuksessa ja erilaisten piirakoiden tekemisessä, keittojen sakeuttamisessa tai
La vitamine C est un conservateur naturel présent dans de nombreux fruits et légumes et est un additif alimentaire assez courant étiqueté E300. Il se dissout bien dans l'eau et ses sels ont de fortes propriétés réductrices. Cela signifie que lorsqu'ils s'oxydent, ils éliminent l'oxygène de l'environnement et réduisent les composés précédemment oxydés. En pratique, cette propriété permet l'utilisation de l'acide ascorbique pour protéger les légumes et les fruits contre le brunissement, ainsi que pour préserver la stabilité des matières grasses dans des produits tels que la farine, les produits céréaliers et les plats surgelés. En ce qui concerne la farine, cela permet également d'améliorer sa qualité en évitant l'oxydation du gluten. De plus, l'ajout d'acide ascorbique aux aliments inhibe les changements d'odeur qui se produisent dans les boissons, les aliments en conserve ou les aliments surgelés.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiusherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja tarvittavien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherneet tarjoavat keholle useita vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja