Ranska, Sarrola-Carcopino
Salaisons Joseph Pantaloni -yhtiö, joka tuottaa käsityöläistä lihatuotteita Ajaccion lähellä, myy suuria määriä ammattilaisille sekä myy suoraan kuluttajille. Korsikalaisia tuotteita valmistavana Salaisons Joseph Pantaloni korostaa alueen käsityöläistuotteita. Salaisons Joseph Pantaloni tuottaa laadukkaita lihatuotteita ja korsikalaisia makkaroita, jotka valmistetaan vain ranskalaisesta lihasta p...
Portfolio (8)
Ranska, Laissac
... maailman parhaista pippureista! Kuivattua sianlihaa, tämä coppa tarjoaa sinulle nitriittivapaata ja säilöntäaineetonta, 100 % luonnollista makkaraa. Muuten luonto tekee työnsä kuivaamalla näitä kauniita kokonaisia lihapaloja hellävaraisesti kuivureissamme, jotka on suolattu ja pippuroitu käsin. Tämä käsintehty coppa tulee kuivureista 3–4 kuukauden kuluttua, viipaloidaan hienosti ja asetetaan lasipurkkiinsa ennen kuin se pakataan alipaineeseen. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 600 g Parasta ennen: 90 päivää...
Portfolio (29)
Suomi, Turku
Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Helmikuu 1982 oli se hetki, kun Antonietta Sgarra, nuori päättäväinen nainen mutta samalla suuri unelmoija, päätti perustaa yrityksen, joka vuosien jälkeen olisi hänen lastensa käsissä. Hänen suuri toiveensa oli pukea naiset, pienet ja suuret, unelmiin ja helliä heidän intiimejä toiveitaan kevyillä, hienostuneilla ja mukavilla alusvaatteilla... Ja ennen kaikkea "italialaisilla". Alushousut, topi...
Portfolio (47)
...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
Portfolio (10)
Italia, Annone Di Brianza
...Kone, joka sopii lihan suolaamiseen, kuten bresaola, coppa, pekoni, kinkku jne. Kone, joka sopii lihan suolaamiseen, kuten bresaola, coppa, pekoni, kinkku jne. Käyttää ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistettuja säiliöitä. Sähköpneumaattinen toiminta. PLC-ohjattavat mallit ja turvabarrierit. Sähkösäätöinen kierrosnopeus. Kone voi toimia normaalilämpötilassa ja mahdollistaa suolausaikojen lyhentämisen verrattuna perinteisiin menetelmiin.
Portfolio (23)
... ansiosta on taattu EC-teknologian avulla. Coppa 3 ilmanpuhdistin koostuu 100 % synteettisistä suodatinmateriaaleista, jotka ovat kuituvapaita. Se suodattaa ilmasta hiukkasia 99,95 % tehokkuudella. Lisätty kuparimateriaali deaktivoi luotettavasti kaikki virukset ja bakteerit.
Portfolio (6)
Ranska, Marseille
...Italialainen AOP-juustoleike: speck, coppa, San Daniele -kinkku Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä ammattilaisille ja teollisuudelle. Italialainen tuotevalikoimamme sisältää useita italialaisen keittiön erikoisuuksia, kuten Coppa, Speck ja kuuluisa San Daniele -kinkku. Jotta voimme jakaa parhaita italialaisen lihatuotteen tuotteita, valitsemme sertifioituja tuottajia. Koska italialaisen lihatuotteen laatu riippuu useista tekijöistä koko tuotantoketjun ajan. AOP on yksi takuu. Italialaiset AOP-tuotteet. Sertifioidut italialaiset tuottajat. Toimitukset Ranskaan joka viikko. IFS-brokeritodistus.
Portfolio (9)
...Coppa di testa, jota kutsutaan myös coppa in cassetta, valmistetaan pään lihasta ja siihen lisätään sian arvokkaita osia. Tuote on peräisin "vanhoilta norcineilta" ja se on taitavasti siirretty eteenpäin vanhasta reseptistä. Hieman maustettu sitruunalla ja appelsiinilla, herkullinen välipalana tai maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä ja chilillä pääruokana. Maukas.
Portfolio (7)
Ranska, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'n luomu coppa on valmistettu niskasta. Liha on maukasta ja mureaa. Sitä voi nauttia raakana ohuina viipaleina alkupalana, ja grillattuna se sopii täydellisesti raclette- tai brunssiruokien kanssa.
Portfolio (11)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
...E-kaupan myyntipalvelu Emilia-Romagnan gastronomisista erikoisuuksista, Emilialaisen maun kanssa, lähetetään kuriirilla ympäri Eurooppaa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, perinteinen balsamiviinietikka, Lambrusco-viinit, Cotechino ja Zampone Modenasta, Parmankinkku, Canossan Coppa, Canusino-makkara, Vignolan kirsikkahillokkeet, Balsamiviinietikkapearlit, Savoret.
Portfolio (10)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Viipaloitu leikkeleet astiassa Yhden astian paino: 100 g Tuotanto: Jatkuva Tuotteet: Keitetty kinkku, raaka kinkku, Milano-salami, unkarilainen salami, coppa, mortadella ja bresaola.
Vastaavat tuotteet
Viipaloitu leikkeleastia
Viipaloitu leikkeleastia
Italia, Villafranca Piemonte
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Espanja, La Muela
Aibar Selección on perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus kinkkujen, makkaratuotteiden, juustojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta. Kaikki myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia ja parhaaseen hintaan. Meillä on laaja tuotekatalogi, johon kuuluu: iberico-kinkku, iberico-jalan kinkku, iberico-salamia, kypsytetty chorizo, tuore chistorra, guanciale, erityinen pizza-coppa jne...
Italia, Bernalda
...Coppa D'Amore -maatilat sijaitsee Bernaldassa (MT) ja tarjoaa omistajiensa monivuotista ja intohimoista käsityö- ja öljyalan kokemusta, jotka ovat perineet vuosituhansia kestäneen perinteen oliivien käsittelyssä ja kylmäpuristuksessa. Viljely, sadonkorjuu ja jauhaminen ovat prosesseja, jotka toteutetaan kunnioittaen luonnollisia menetelmiä, jotka oppimme isoisoisiltamme. Oliiviemme laatu on...
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... käsityönä valmistettuja luonnontuotteita. Tehdas tuottaa kinkkuja, tuoretta extra-makkaraa, kuivattua makkaraa, Luganegaa, zia ferrarese -makkaraa, grillausmakkaraa, maalaismakkaraa ja suurta kotimaista, Milano-tyyppistä, Unkarilaista, Felino-makkaraa, Ferrarese-makkaraa, Napolilaista, Fabrianolaista, kypsytettyä guancialea, coppa di testa -makkaraa, cicciolia, cotechinoa ja zamponea, bondiola-makkaraa, cappelli del prete -makkaraa sekä muita erikoisuuksia vähittäismyyntiin, GDO:lle ja ravintoloille.
Ranska, Plailly
... poikkeuksellisesta luotettavuudesta. Yli 8 000 LUTETIA-järjestelmää on asennettu ympäri maailmaa sulatus-, suolaus-, vaiheiden yhdistämis-, lämpökäsittely-, kuivaus- ja savustus-, jäähdytys- ja kryogeenisiin operaatioihin. LUTETIA kehittää teknologisia prosesseja kaikille valmistuksillesi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), marinoidut tuotteet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, meren antimet (lohi, pääjalkaiset).
Bulgaria, Sofia
Valmistaja tai premium-jäätelöä ravintola- ja vähittäiskauppakäyttöön. Tarjoamme monia jäätelömakuja brändiltämme Arcobaleno hotelleille, ravintoloille ja kahviloille sekä italialaisia jäätelöjälkiruokia (kakkuja). Valmistamme myös Coppa della Magaa: terveellistä, herkullista ja palkittua täysin luonnollista jäätelöä ilman sokeria (luonnollinen makeutusaine stevia) ja gluteenia.
...Ei klassinen ravintola, ei pizzeria eikä maalaistalo... Rakastamme kutsua 'La Coppa' maalaistyyppiseksi maistelukeskukseksi. La Coppa on rakkautta, intohimoa, kärsimystä... Gabriella, Giorgia ja pieni Cesare (Keisari) jatkavat tänään sitä, mitä Gabriele ja Giacomo olivat aloittaneet ja niin paljon unelmoineet. Kaikki, mitä tarjoillaan pöydässä, on tyypillisesti ja tiukasti marchigianoa, alkaen...
Ranska, Nogent Sur Oise
...Kuivattu suolattu coppa vanhalla tavalla, Kuivattu suolattu coppa, Viipaloitu kuivattu suolattu coppa, Kuutio kuivattua suolattua coppaa, Kuivattu suolattu coppa leima, Vanhalla tavalla suolattu pancetta, Suolattu pancetta, Viipaloitu suolattu pancetta, Merguez, Koko merguez annos, Merguez pätkä 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tikku, Viipaloitu pepperoni pizza.
Ranska, Arnouville Les Gonesse
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
Itävalta, St. Johann Bei Herberstein
...4x paras itävaltalainen kansainvälisessä jäätelökilpailussa 'Coppa d'Oro'. Klassiset maitopohjaiset jäätelömaut, Zotter-suklaasta valmistettu jäätelö 4 eri makua, kaikki hedelmäjäätelöt ovat vegaanisia ja laktoosittomia.
Italia, Cosenza
Asianajaja MARIO COPPA Asianajaja STEFANIA COPPA Asianajaja MASSIMILIANO COPPA...
PAULETTI - COPPA - RECH - ZANELLA...
Italia, Viterbo
TUOREIDEN JA PAKASTETTUJEN LIHOJEN KÄSITTELY JA KAUPANKÄYNTI 
OMAT TUOTTEET KINKKU, COPPA, BACON JA KOLMIO (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Espanja, Calera De León
Olemme yli 25 vuoden ajan kasvattaneet puhdasrotuisia iberialaisia sikoja ja kypsyttäneet Pata Negra Bellota -kinkkuja (100 % iberialaisia kinkkuja). Olemme pieni perheyritys, jolla on hyvin rajallinen tuotanto, joka valmistetaan täysin käsityönä ja luonnollisesti, vanhan ajan tapaan. Tuotteemme: Pata Negra Bellota -kinkut, chorizot, makkarat, verimakkarat, lomo, coppa, pancetta... ja kaikki...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play