Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemme ensisilmäyksellä. Lisäksi sen koko, joka on pienempi kuin risteytyneiden eläinten osilla, ja tuo kapeampi muoto, tekee sen tummasta, kuluneesta kavioista erityisen merkittäviä, sillä eläin on saanut laiduntaa vapaasti dehesassa ja nauttia...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Monroyo (teruel)
...Serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 15 kuukautta. Kypsytetään kellareissa koko prosessin ajan, ja tavoitteena on saavuttaa optimaalinen kypsyysaste, jotta saadaan aikaan tasalaatuinen tuote, jossa on hieno aromi ja erinomainen maku, erittäin alhaisella suolapitoisuudella. Kaikki tuotteemme valmistamme kokonaisvaltaisella tuotantoketjuprosessilla, jossa itse valmistamme rehut...
Portfolio (43)
Espanja, Alcobendas
...Iberian sian takajalka DOP Jabugo, suolattu ja sen jälkeen kuivattu prosessi Esittely: Koko pala jalalla, narulla, vitolalla ja etiketti. Suojus ja verkko valinnainen. Myyntiyksikkö: Koko pala jalalla ja vaihteleva paino. Pakkaus: Paperi (1 pala); pahvilaatikko (1-2 palaa/laatikko); pahvilaatikko (100 palaa) Palletointi: 3 laatikkoa kerrosta kohti; 7 kerrosta per lava Väri: Ominainen...
Portfolio (10)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La...
Portfolio (34)
Espanja, Corteconcepción (huelva)
...biosfäärialueella. Laadun vertailukohtia: 1. Huelvan kinkun alkuperämerkintä (lähitulevaisuudessa D. O. Jamón Jabugo). 2. Great Taste Award -palkinto 2011 ja 2010. 4. Kinkku Kulta -palkinto Iberjamón 2005. 5. Andaluusian hallituksen sertifioima laatu. Jakelumme kattaa koko Espanjan ja kansainvälisesti. Jamones Eíriz kuuluu Iberian kinkkurouteen, ja yhteistyössä matkailuministeriön kanssa järjestämme vierailuja Dehesa-alueellamme yhdessä Corteconcepcióneissa sijaitsevien luonnollisten viinitilojen kanssa, jossa yhdistämme tuotteitamme ja Huelvan maakunnan hedelmäistä valkoviiniä. Jamonturismo...
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuotteita Sierra de Aracenasta (Huelva), tuotekatalogistamme löydät tämän alueen tyypillisiä vuohenjuustoja, viinejä, pateita ja muita levitteitä, hunajaa tai villisieniä.
Portfolio (7)
Espanja, Cartaya
Valitut tuotteet Andalusiasta, extra-neitsytoliiviöljyt, Jabugon bellota-kinkut, Andalusian viinit, Andalusian kalasäilykkeet, suolatut tuotteet. Maailman paras kinkku - Huelvan kinkku. Lähetämme tilauksesi koko Eurooppaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan. Katso verkkosivustoltamme www.selectandalucia.com...
Espanja, Fermoselle (zamora)
...El Catedrático's löydät 100% iberiläisiä kinkkuja ja tammenruokittuja hartioita, joilla on koko laadun ja maun takuu, jonka kokemus, omistautuminen ja perinne ovat antaneet tuotteillemme.
Espanja, Cordoba
... tuotetaan Espanjassa, koko Euroopassa Internetin kautta. Asiantuntevat lihamestarit neuvovat Gourmet Ibéricaa valitsemaan ne tuotannot, jotka noudattavat tiukimpia terveysvalvontastandardeja ja tarjoavat parhaat ominaisuudet maun, aromin, rakenteen, ulkonäön ja hajun osalta. Siitä hetkestä, kun asiakas saapuu portaaliimme, siihen asti, kun hän vastaanottaa kinkun kotiinsa, pyrimme tekemään ostokokemuksesta mahdollisimman helpon, nopean ja mukavan.
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustettiin aloitteena laajentaa erilaisia espanjalaisia tuotteita kansainvälisille markkinoille. Tällä tavoin tuemme tuottajiamme ja tarjoamme asiakkaillemme laajan katalogin maan parhaista tuotteista.
Portfolio (178)
Espanja, Cuarte De Huerva
...mandariinit, ananakset, aprikoosit, mangot, limet ja papaijat. Espanjalainen kuivattu kinkku, iberianpossu, makkarat. Kesäkurpitsa on parhaimmillaan tuoreena, ja tehokas jäljitettävyysjärjestelmä takaa sen. Tuotannon, pakkaamisen ja logistiikan koko prosessin hallinta mahdollistaa GMS:lle ennennäkemättömän palvelukyvyn markkinoilla. Ananas on yksi maailman eniten kulutetuista trooppisista hedelmistä...
Espanja, Pontevedra
...-empanadien, kinkku- ja mozzarellasonrentinoin, semolina- ja perunagnocchien, kana- ja pinaattiraviolien, liha- ja pinaattiraviolien, neljän juuston raviolien valmistukseen, jakeluun, tuontiin ja vientiin. Jakelumme kattaa koko Euroopan, varmistaen kylmäketjun säilymisen koko ajan. Asiakaskuntamme koostuu sekä vähittäis- että tukkukauppiaista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, Madrid
...Erikoismyynti Iberialaisista kinkkuista, paletista ja makkarasta brändeiltä "IBÉRICO DEL BRILLANTE" ja "JAMONIA". Tuore iberialainen liha. Joulukorit ja iberialaiset lahjapaketit. Sierra Extremeña yhdessä JAMONIAN kanssa kattaa koko tuotantoketjun iberialaisten sikojen kasvatuksesta Castuerassa (Badajoz) perinteiseen valmistukseen ja kypsyttämiseen luonnollisessa kuivaamossamme Extremadurassa. Lopuksi tuotteitamme voi ostaa JAMONIA-myymälöistämme.
Espanja, Madrid
Iberialaisen kinkun, makkaran, grillilihojen ja perinteisen ruoan verkkokauppa, joka syntyi säilyttämään tuota suurta perinnettä, joka yhdistää meitä: hyvä ruoka. Toimitamme tuotteita koko niemimaalle ja tarjoamme sinulle erinomaisen laadun kansallisia tuotteita.
Espanja, Alcobendas
...Kaikki tämä käytännöllisimmässä ja helpoimmassa muodossa: viipaloituna, vakuumipakattuna ja markkinoiden ekologisimmassa esittelyssä. Hallitsemme koko tuotantoprosessin sian genetiikasta siihen asti, kun tuote saapuu kotiisi. Emme tee tätä mielijohteesta. Teemme sen, koska se on ainoa tapa saavuttaa maksimaalinen laatu kaikissa tuotteissamme ja, mikä vielä tärkeämpää, että tämä laatu on jatkuvaa eikä sinulle tule yllätyksiä. Tämän tyyppisten, niin käsityöläisten ja luonnollisten tuotteiden laadun säännöllisyys on aina ollut heidän Achilleen kantapäänsä.
Espanja, Girona
Perustamisestaan lähtien yrityksemme on kasvanut ei vain volyymiltaan, vaan myös tuotelaadun osalta. Periaatteemme, Laatu Periaatteena, ohjaa meitä ja meillä on nyt laaja liiketoimintarakennelma, joka takaa kaikkien tuotteidemme täydellisen jäljitettävyyden. Teurastamomme on Espanjan suurin, ja meillä on 2 rehutehdasta, ja kinkkumme on 100 % Pata Negra -sertifioitu. 20 vuoden kokemuksemme vahvistamana BATALLE on ainoa espanjalainen kinkkutehdas, joka valvoo koko tuotantoprosessia, tilaltamme pöydällesi. Lisätietoja varten älä epäröi vierailla verkkosivustollamme.
Espanja, Casalarreina
...ja sen keskimääräinen liikevaihto on 3,5 miljoonaa (75 % kotimaista ja 25 % yhteisöltä). Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Benelux ja Ranska ovat neljä markkinaa, joihin koko yrityksemme vienti suuntautuu.
Espanja, Guijuelo
... koko iberialaisten tuotteidensa tuotantoprosessia. Hetkestä, jolloin valikoidut iberialaiset siat syntyvät yli 100 hehtaarin tilallamme "el barrero", aina hetkeen, jolloin toimitamme valmistamamme ja myymämme tuotteet uuden verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassamme voit ostaa Bellota-iberialaista kinkkua tai cebo-kinkkua, iberialaisia paloja, lomoja ja muita makkaroita. Suora myynti tehtaasta.
Espanja, Ayora
Valmistamme käsintehtyjä makkaroita, kuten mustamakkaraa, pitkää makkaraa, serranokinkkua, salamiä ja sobrasadaa. Serranon kinkkuviipaleet. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä teurastamossamme, jossa koko valmistusprosessin aikana noudatetaan tiukkaa laatuvalvontaa. Pyydä tarjous ilman sitoumuksia.
Espanja, Malaga
Ammattimainen kinkunleikkaaja, toimin koko maan alueella. Järjestän kaikenlaisia tapahtumia. Nauti hyvin viipaloidusta kinkusta.
Suositut maat tälle hakutermille