Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemme ensisilmäyksellä. Lisäksi sen koko, joka on pienempi kuin risteytyneiden eläinten osilla, ja tuo kapeampi muoto, tekee sen tummasta, kuluneesta kavioista erityisen merkittäviä, sillä eläin on saanut laiduntaa vapaasti dehesassa ja nauttia...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Saksa, Balingen
... Jännite: 120 V / 200 V Koteloaineet: Bizerba Ceraclean® kuituvahvistettu komposiitti Asennusalue P x L: 503 x 371 mm / 19.8" x 14.6" Maksimimitat P x L x K: 618 x 730 x 460 mm / 23.4" x 28.7" x 18.1" Terän halkaisija: 280 mm / 11.0" Terän suuntaus: 10° kulma Tuotteen koko: 130 mm / 5.0" Leveys: 230 mm / 9.1" Pyöreä: 170 mm / 6.7" Viipaleen paksuuden säätö: Jatkuva 0 - 20 mm / 0 - 0.8" Tarkka säätö...
Portfolio (190)
...Raaka-aine: Kotimainen tuore sianreisi ilman sääriä kg 13,50, trimmaamaton ja ylimääräisestä rasvasta puhdistettu, ilman lisättyjä polyfosfaatteja, maitotuotteita ja gluteenia. Kylmässä käsitelty kinkku kääritään suojaavaan joustavaan kalvoon. Tämän jälkeen se sidotaan, pakataan ja pastöroidaan. Koko: Noin kg 10,00/11,00 Ainesosat: sianreisi, suola, aromit ja mausteet, dekstroosi, fruktoosi, antioksidantti E 316, säilöntäaine E 250. Pakkaus: Läpinäkyvät Cryovac-pussit...
Portfolio (4)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 15 kuukautta. Kypsytetään kellareissa koko prosessin ajan, ja tavoitteena on saavuttaa optimaalinen kypsyysaste, jotta saadaan aikaan tasalaatuinen tuote, jossa on hieno aromi ja erinomainen maku, erittäin alhaisella suolapitoisuudella. Kaikki tuotteemme valmistamme kokonaisvaltaisella tuotantoketjuprosessilla, jossa itse valmistamme rehut...
Portfolio (43)
Ranska, Lyon
...Bigorren musta sianliha AOP kokonaisena. Luonteenomainen kinkku, joka tunnistetaan marmoroituneesta lihastaan ja poikkeuksellisesta rasvastaan, joka on saatu 24 kuukauden kypsytyksellä. Bigorren musta sika, joka on serkku Iberian "Pata Negra" -sialle ja tunnistettavissa mustasta turkistaan, on poikkeuksellinen ranskalainen sika. Se nauttii 100 % kasvispohjaisesta terveellisestä ravinnosta ja elää vapaana vuorten juurella.
Portfolio (40)
Espanja, Alcobendas
...Iberian sian takajalka DOP Jabugo, suolattu ja sen jälkeen kuivattu prosessi Esittely: Koko pala jalalla, narulla, vitolalla ja etiketti. Suojus ja verkko valinnainen. Myyntiyksikkö: Koko pala jalalla ja vaihteleva paino. Pakkaus: Paperi (1 pala); pahvilaatikko (1-2 palaa/laatikko); pahvilaatikko (100 palaa) Palletointi: 3 laatikkoa kerrosta kohti; 7 kerrosta per lava Väri: Ominainen...
Portfolio (10)
Yhdistynyt kuningaskunta, London
...Saatavuus ilmakuivattua kinkkua mec, kypsytys 10/12 kuukautta, saatavana täysipaletteina (100 kinkkua) tai kuorma-autolla, vähimmäisnosto 3 palettia. Kinkkujen lisäksi meillä on myös koko leikkelevalikoima, sekoitetun paletin mahdollisuus.
Portfolio (9)
Ranska, Marseille
...Italialainen AOP-juustoleike: speck, coppa, San Daniele -kinkku Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä ammattilaisille ja teollisuudelle. Italialainen tuotevalikoimamme sisältää useita italialaisen keittiön erikoisuuksia, kuten Coppa, Speck ja kuuluisa San Daniele -kinkku. Jotta voimme jakaa parhaita italialaisen lihatuotteen tuotteita, valitsemme sertifioituja tuottajia. Koska italialaisen lihatuotteen laatu riippuu useista tekijöistä koko tuotantoketjun ajan. AOP on yksi takuu. Italialaiset AOP-tuotteet. Sertifioidut italialaiset tuottajat. Toimitukset Ranskaan joka viikko. IFS-brokeritodistus.
Portfolio (9)
Italia, Marciano Della Chiana
...Tässä IGP-sertifioidussa Finocchionassa on netto paino noin 500 g, ja se on pakattu kokonaisena luonnolliseen suoleen. Finocchiona IGP valmistetaan ensiluokkaisista sianlihan paloista. Näitä ovat: olkapää, kinkku, sisäfilee, kaula ja pekoni. Valmistusprosessissa käytetään aromikkaita villifenkolin siemeniä, suolaa, pippuria ja valkosipulia. Tämä luonnollinen ja aito sekoitus antaa...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Descriotion":"Keskiajalla eurooppalaisissa taloissa oli tapana pureskella neilikoita hengityksen raikastamiseksi sekä akuutin hammassäryn lievittämiseksi. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja pääruokien valmistamiseen.\n\nKäyttö:\nKastikkeet, marinadit, savustetut lihatuotteet, riistaruoka, kinkku, kompottit.\n\nMaku:\nMausteinen\n\nRavintoarvo 100 g:ssa:\nProteiinit (g / 100g)… 6,0\nRasvat (g / 100g)… 20\nHiilihydraatit (g / 100g)… 27,0\nEnergia-arvo (kcal / 100g)… 310"}...
Portfolio (178)
Itävalta, Königsdorf
... Hyvä toiminnallisuus, kuten geeli, vatkaaminen, emulgoiminen, liima. Munanvalkuaisjauhetta voidaan käyttää tuotteiden laadun ja säilyvyyden parantamiseen. Ulkonäkö irtonainen jauhe tai altis massalle, tasainen keltainen, normaalin munanvalkuaisen tuoksu, ei hajua, ei epäpuhtauksia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kinkku, makkara, surimi, nuudelit, pikanuudelit, makeiset, kastike, jäätelö...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
... (Liittovaltion tarkastuspalvelu) 2 - PAKASTETTU SIANLIHA, ERILAISIA LEIKKUITA NAHAN KANSSA YKSITTÄIN PAKATTUNA, PAPERI-BOXEISSA +/- 15 kg LEIKKAUKSET: KYLKI KANAN KANSSA KOSTEUS YKSINKERTAINEN OLKAPÄÄT VIIPALOITU KINKKU VIIPALOITU OLKAPÄÄN YLLÄ Keskimääräinen kuorma per kontti Reefer 40 jalkaa: 25 tonnia...
Ranska, Solesmes, Pays De La Loire, France
Vuodesta 1990 FREMONT AFFUTAGE on erikoistunut terien ja leikkuutyökalujen teroitukseen ja valmistukseen elintarviketeollisuudelle koko Ranskassa. Ammattimme: teroittaja elintarviketeollisuudelle. Terien ja leikkuutyökalujen teroitus kastelun alla. Teroitus, tasapainotus ja leikkureiden terien kunnon tarkastus. Teroitus kyljyksille, kinkku- ja pyöreille terille, suodattimille ja murskainten...
Portfolio (18)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La...
Portfolio (34)
Porcs Qualité Ardenne (PQA) -osuuskunta sijaitsee Malmedyssä Belgian Ardenneilla. Tuotamme kolmea erilaista sianlihaa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, joita valvovat itsenäiset ja tunnustetut sertifiointielimet. PQA hallitsee koko prosessinsa: kasvatus, lihottaminen, kuljetus, teurastus, leikkaus, lihavalmisteet ja makkarat. Puolikas sika, tuore makkara, Ardennin kinkku ja Ardennin makkarat...
Espanja, Corteconcepción (huelva)
...biosfäärialueella. Laadun vertailukohtia: 1. Huelvan kinkun alkuperämerkintä (lähitulevaisuudessa D. O. Jamón Jabugo). 2. Great Taste Award -palkinto 2011 ja 2010. 4. Kinkku Kulta -palkinto Iberjamón 2005. 5. Andaluusian hallituksen sertifioima laatu. Jakelumme kattaa koko Espanjan ja kansainvälisesti. Jamones Eíriz kuuluu Iberian kinkkurouteen, ja yhteistyössä matkailuministeriön kanssa järjestämme vierailuja Dehesa-alueellamme yhdessä Corteconcepcióneissa sijaitsevien luonnollisten viinitilojen kanssa, jossa yhdistämme tuotteitamme ja Huelvan maakunnan hedelmäistä valkoviiniä. Jamonturismo...
Portugali, Amarante
Olemme laajeneva yritys, joka keskittyy vientiin. Toimimme Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja koko Portugalissa. Arvostamme tuotteidemme laatua ja esittelyä.
Portfolio (1)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuotteita Sierra de Aracenasta (Huelva), tuotekatalogistamme löydät tämän alueen tyypillisiä vuohenjuustoja, viinejä, pateita ja muita levitteitä, hunajaa tai villisieniä.
Portfolio (7)
Espanja, Cartaya
Valitut tuotteet Andalusiasta, extra-neitsytoliiviöljyt, Jabugon bellota-kinkut, Andalusian viinit, Andalusian kalasäilykkeet, suolatut tuotteet. Maailman paras kinkku - Huelvan kinkku. Lähetämme tilauksesi koko Eurooppaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan. Katso verkkosivustoltamme www.selectandalucia.com...
Espanja, Fermoselle (zamora)
...El Catedrático's löydät 100% iberiläisiä kinkkuja ja tammenruokittuja hartioita, joilla on koko laadun ja maun takuu, jonka kokemus, omistautuminen ja perinne ovat antaneet tuotteillemme.
Espanja, Cordoba
... tuotetaan Espanjassa, koko Euroopassa Internetin kautta. Asiantuntevat lihamestarit neuvovat Gourmet Ibéricaa valitsemaan ne tuotannot, jotka noudattavat tiukimpia terveysvalvontastandardeja ja tarjoavat parhaat ominaisuudet maun, aromin, rakenteen, ulkonäön ja hajun osalta. Siitä hetkestä, kun asiakas saapuu portaaliimme, siihen asti, kun hän vastaanottaa kinkun kotiinsa, pyrimme tekemään ostokokemuksesta mahdollisimman helpon, nopean ja mukavan.
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustettiin aloitteena laajentaa erilaisia espanjalaisia tuotteita kansainvälisille markkinoille. Tällä tavoin tuemme tuottajiamme ja tarjoamme asiakkaillemme laajan katalogin maan parhaista tuotteista.
Portfolio (178)
Italia, Langhirano
... ilmastossa tuuletetuissa tiloissa. Koko prosessi mahdollistaa markkinoille tuotteen tarjoamisen, jolla on korkeat laatuvaatimukset. Kaikki Monica & Grossin lihatuotteet ovat allergeenittomia, GMO-vapaita ja ne sopivat keliakiaa sairastaville kuluttajille. Markkinoilla lihatuotteet esitetään eri brändeillä, jotka tunnistavat tuotetyypin Monica & Grossin brändin alla.
Portfolio (3)
Ranska, Nogent Sur Oise
...Kuivattu suolattu coppa vanhalla tavalla, Kuivattu suolattu coppa, Viipaloitu kuivattu suolattu coppa, Kuutio kuivattua suolattua coppaa, Kuivattu suolattu coppa leima, Vanhalla tavalla suolattu pancetta, Suolattu pancetta, Viipaloitu suolattu pancetta, Merguez, Koko merguez annos, Merguez pätkä 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tikku, Viipaloitu pepperoni pizza.
Espanja, Cuarte De Huerva
...mandariinit, ananakset, aprikoosit, mangot, limet ja papaijat. Espanjalainen kuivattu kinkku, iberianpossu, makkarat. Kesäkurpitsa on parhaimmillaan tuoreena, ja tehokas jäljitettävyysjärjestelmä takaa sen. Tuotannon, pakkaamisen ja logistiikan koko prosessin hallinta mahdollistaa GMS:lle ennennäkemättömän palvelukyvyn markkinoilla. Ananas on yksi maailman eniten kulutetuista trooppisista hedelmistä...
Espanja, Pontevedra
...-empanadien, kinkku- ja mozzarellasonrentinoin, semolina- ja perunagnocchien, kana- ja pinaattiraviolien, liha- ja pinaattiraviolien, neljän juuston raviolien valmistukseen, jakeluun, tuontiin ja vientiin. Jakelumme kattaa koko Euroopan, varmistaen kylmäketjun säilymisen koko ajan. Asiakaskuntamme koostuu sekä vähittäis- että tukkukauppiaista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, Madrid
...Erikoismyynti Iberialaisista kinkkuista, paletista ja makkarasta brändeiltä "IBÉRICO DEL BRILLANTE" ja "JAMONIA". Tuore iberialainen liha. Joulukorit ja iberialaiset lahjapaketit. Sierra Extremeña yhdessä JAMONIAN kanssa kattaa koko tuotantoketjun iberialaisten sikojen kasvatuksesta Castuerassa (Badajoz) perinteiseen valmistukseen ja kypsyttämiseen luonnollisessa kuivaamossamme Extremadurassa. Lopuksi tuotteitamme voi ostaa JAMONIA-myymälöistämme.
Suositut maat tälle hakutermille