Puola, Zaleszany
Perustettu vuonna 2010 Puolassa, Formpos erikoistuu räätälöityjen vähittäiskaupan kalusteiden valmistamiseen. Tuotevalikoimamme sisältää vanerista valmistettuja näyttöjä, vähittäismyyntinäyttöjä, hyllyjä kauppoihin, itsenäisiä näyttöyksiköitä, messunäyttöjä, vastaanottotiskejä, myyntitiskinäyttöjä ja paljon muuta. Tarjoamme kattavan palveluratkaisun, joka alkaa tuotesuunnittelusta prototyypin, sa...
Portfolio (181)
... laajaan valikoimaan sovelluksia suoralla geometrialla. Edut 1-Erityinen pintakäsittely 2-Sopiva ja räätälöitävissä oleva muotoilu 3-Pitkä käyttöikä 4-Korkea kestävyys – vähemmän huoltoa 5-Tehokas suodatus Sovellukset 1-Ruoka- ja mineraaliprosessointi 2-Veden puhdistus 3-Mining-sovellukset 4-Värähtelyerottelu 5-Käyminen 6-Veden käsittely Ruostumatonta terästä eri laatuineen ja eri materiaaleista voidaan käyttää. Myös erityiset pintakäsittelyt ovat saatavilla sovellustasi varten. Muoto: Tasainen/Paneeli Materiaali: Ruostumaton teräs 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 tai riippuen pyynnöstäsi.
Portfolio (26)
Ranska, Bordeaux
... bordeaux’laisten perinteiden mukaan, luonnollisella alkoholikäymisellä, lämpötilojen hallinnalla, pitkällä käyminen (18 päivää) ja kaksi pumppausta päivässä koko käymisen ajan. Nämä toimenpiteet mahdollistavat hedelmien laadun maksimaalisen hyödyntämisen: väri, aromit ja rakenne. Viinin kypsytys tapahtuu sitten tammitynnyrissä, josta kolmasosa on uutta puuta 12 kuukauden ajan. Maistaminen Silmässä...
Portfolio (93)
...Rypäleet: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Maaperä: Graniittiset rinteet Sadonkorjuu: käsin 10 000 pulloa. Viininvalmistus: osittain murskattu sato, lämpötilasäädelty teräksinen säiliö Kylmä uutto ennen käymisen alkamista 4-5 päivää. Lämpötilan nostaminen ja hiivatus. Käyminen 24-28°C. Päivittäinen pumppaaminen ja ilman lisääminen. Uutto 4-8 viikkoa rypälelajikkeista riippuen tälle vuosikerralle. Puristus ja erottelu. Kypsytys: 30 kuukautta hienoissa sakkoissa ilman sulfiitteja. Pullotus helmikuussa 2023.
Portfolio (5)
Ranska, Bordeaux
... käyminen, malo-laktinen käyminen säiliöissä. Kypsytys: 60% tynnyreissä, 25% teräksisissä säiliöissä ja 15% amforissa. Maistelu: Kaunis intensiivinen granaatinpunainen väri, tuoksussa mustaherukan ja orvokin vivahteita, mentholisia aromeja, kaunis aromikokonaisuus. Herkkua, paljon pyöreyttä ja makeutta, hienot, samettiset ja elegantit tanniinit, punaisen ja mustan hedelmän aromeja kauniilla raikkaudella.
Portfolio (43)
Suomi, Turku
... Carried Out.":"Rypäleet puristettiin kokonaisina 9°C:ssa; mehu uutettiin, kunnes rypäleiden painosta saatiin 55%. Mehu annettiin kylmässä laskeutua 24 tuntia. Käyminen tapahtui lämpötilasäädellyissä tankeissa, enintään 18°C:ssa. Malo-laktista käymistä ei suoritettu."}...
Portfolio (177)
... mahdollisuuksia: - Kiinteiden aineiden liuottaminen ja komponenttien sekoittaminen - Vesiliuosten, suspensioiden ja dispergoitujen liuosten tiivistäminen - Puhdistaminen, peseminen ja tiivistäminen nykyaikaisilla ultrafiltraatiolaitteilla (UF) - Emulgoiminen, dispergoiminen ja homogenointi - Nesteiden raaka-aineiden kuumentaminen ja jäähdyttäminen - Käyminen, hydrolyysi sekä erilaiset entsymaattiset prosessit...
Portfolio (2)
Ranska, Saint Emilion
... Viinintekijä: Coralie de Boüard de Laforest Viininvalmistus: Esikäyminen 8 -10 °C Alkoholikäyminen Macerointi 3 - 5 viikkoa Malo-laktinen käyminen tynnyrissä Kokonaisvaltainen viininvalmistus valikoiduilta alueilta, käsin tehtävä puristus Kypsytys: 10 - 14 kuukautta, 30 % uusia tynnyreitä Seos: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portfolio (34)
... päättäväisesti innovatiivisia. Tämä henki heijastuu tänään tässä viinissä. VIININTEKO Käsin korjattu optimaalisen kypsyyden aikana Viininvalmistus appellationille tyypillisten menetelmien mukaan: Puristus, ensimmäinen käyminen, kuplintaprosessi ja toinen käyminen pullossa Kypsytys sakassa vähintään 12 kuukautta RYPSIT Merlot Cabernet Franc MAISTAMINEN Villa Bordeaux Rosé esittelee kirkasta vaaleanpunaista väriä, jossa on pehmeitä, hieman rubiininpunaisia vivahteita. Tuoksu tarjoaa elegantteja nuotteja mustaherukasta ja hillomaisista hedelmistä.
Portfolio (96)
Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bourgogne Aligoté on täysin Aligoté-rypäleestä valmistettu viini. Bourgogne Aligoté -tarhamme sijaitsevat pääasiassa Buxyn ja Saint-Gengoux-le-Nationalin välillä, rinteiden alaosassa. Aluskallio on savi-kalkkikivinen. Maa on usein peitetty kivien murskeella, mikä mahdollistaa rypäleiden saavuttaa hyvän kypsyyden. Käyminen Bourgogne Aligoté -viinin valmistus tapahtuu kokonaan terästankeissa...
Portfolio (60)
Turkki, Manisa/salihli
Luonnollinen omenaviinietikka on elämän eliksiiri. Se ei ole vain etikkaa, jota heitetään salaattiin tai keittoon. Se sisältää erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä ystävällisiä bakteereja (probiootteja) ruoansulatusjärjestelmälle. Hyödyllisten ja haitallisten bakteerien suhteen tulisi olla 80 % enemmän hyödyllisiä. Luonnollista omenaviinietikkaa, joka on sekä antiseptinen (haitallisia mikrobeja tappav...
Portfolio (1)
Slovenia, Maribor
Borgla Oy perustettiin vuonna 2015, ja se sai alkunsa ideasta kefirin valmistusvälineestä. Menestyksekkään Kickstarter-projektin myötä yritys aloitti toimintansa ja kehitti uusia välineitä fermentoitujen ruokien ja juomien valmistukseen. Tähän päivään mennessä yritys on kehittänyt tuotteita kotona valmistettavaksi fermentoiduksi ruoaksi ja juomaksi sekä aloittanut ekologisten kulttuurien kasvatuk...
Portfolio (3)
... paksu ja hedelmäliha on suhteellisen mehukas, pehmeä ja maultaan neutraali. Danlas B:n kuljetuskyky ja säilyvyys ovat hyviä. Kun se käyminen, Danlas B tuottaa tavallisia ja vähän aromaattisia viinejä. Viljely- ja maatalouskelpoisuus Danlas B on voimakas lajike, jolla on vaakasuora kasvu. Se on herkkä tuulelle, joten se on tuettava ja hoidettava pitkällä leikkauksella. Se on erittäin vähän herkkä millerandageille ja putoamiselle. Kuvailevat elementit Tunnistaminen perustuu: - äärimmäiseen...
Portfolio (71)
Portugali, Freixo De Espada à Cinta
... Cinta, valmistamme tätä valkoviiniä valitsemalla parhaat rypäleet Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeiralta. Käyminen tapahtuu käsin ranskalaisissa tynnyreissä Douron perinteisistä rypälelajikkeista: Códega do Larinho, Rabigato ja Gouveio. Tätä sadonkorjuuta varten tuotettiin 2333 pulloa.
Portfolio (4)
Espanja, Murcia
...Rosé by Sinner Wine - Rosé-viini Vuosikerta 2021 Viini Toledo, Castilla la Mancha, Espanjasta: Garnacha-lajike - Kuohuviini Rosé - Alkoholi 9% Valmistettu valituista rypäleistä, joissa on toinen käyminen pullossa, jolloin se saa luonnollisia kuplia. Visuaalinen vaihe: Intensiivinen vaaleanpunainen väri, joka korostaa sen kirkkaita sävyjä. Hajuvaihe: Garnacha-rosé-viinimme on kevyt, raikas ja hedelmäinen. Viinit Espanjasta...
Portfolio (4)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Seos: Merlot - Cabernet Sauvignon Säilytyspotentiaali: Noin 15 vuotta Viininvalmistus: Sadonkorjuu ilman varsia, ei puristettu. Käyminen betonisäiliöissä. Kaksi - kolme viikkoa uuttamista kontrolloidusti, jotta saadaan hieno ja elegantti tanniinirakenne. Kypsytys tynnyreissä malolaktisen käymisen jälkeen. Kypsytys tynnyreissä 12 kuukautta.
Portfolio (53)
Ranska, La Cadière-D'azur
...Biologinen viljely. Käsinpoiminta laatikoissa. Täydellinen viinirypäleiden irrotus, Käyminen lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä. Kypsytys lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä, Kevyt suodatus, Perinteinen korkki korkista, Kypsytys leesien päällä. MAISTAMINEN SILMÄ: Keltainen, voimakas väri. NENÄ: Aromikas, eloisa, valkoisten kukkien aromeja, runsaita sitrushedelmäaromeja. SUU: Harmooninen, runsas, rasvainen, valkoisten kukkien vivahteita, hyvä intensiivisyys, hyvä kesto. Rypälelajikkeet: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkoholi: 13% Tilavuus: 75 cl...
Portfolio (8)
Ranska, Cavignac
...Historiantutkijoiden mukaan hiivat ovat ensimmäiset mikro-organismit, joita ihminen on käyttänyt. Vaikka käymisprosessia ei tuolloin ymmärretty, ihmiset käyttivät niitä saadakseen ruoasta ja juomasta helpommin sulavia, miellyttävämmän makuisia ja pidempään säilyviä. Käyminen on pitkään ollut ihmisille jumalallinen ilmiö. Käyttöohjeet 3–6 kapselia/päivä, niellään suuren lasillisen veden kanssa...
Portfolio (100)
Slovenia, Ljubljana
...Viininviljelijä: Korenika & Moškon. Alue: Istra, Slovenia. Alk.: 14,5 % vol. Makeus: Kuiva. Sato: 2013. Tilavuus: 750 ml. Rypälelajike: Malvasia. Viininvalmistus: 25 päivää kuorilla (maceration), ilman puristamista. Käyminen: inox (ruostumaton teräs), alkuperäiset hiivat. Malo-laktinen käyminen alkuperäisillä bakteereilla. Kypsytys: 12 kuukautta hiivan kanssa tammitynnyreissä, yhteensä...
Portfolio (10)
...Rypälelajike: 100% Arneis. Viininvalmistus: käyminen ruostumattomassa teräksessä 18°C lämpötilassa 3 viikon ajan. Kypsytys: säilytys "sur lies" -menetelmällä ruostumattomassa teräksessä noin 8 kuukautta. Väri: vaaleankeltainen, hieman vihertävillä sävyillä. Tuoksu: hienostunut ja kukkainen, hedelmäisten vivahteiden rikas, joka muistuttaa omenaa ja kypsää päärynää. Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkäkestoinen jälkimaku. Alkoholi: ±13,5% Ruokapari: erinomainen aperitiivina; sopii alkupaloihin, kevyisiin pääruokiin, kalapohjaisiin ruokiin ja vaaleisiin lihoihin. Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Portfolio (10)
Ranska, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen on viinitila Margaret Riverissa Australiassa, joka tunnetaan luomuviineistään, jotka ilmentävät paikallisten terroirien monimuotoisuutta. Alueen pioneereiden perustama tila erottuu kestävästä käytännöstään ja cuvéeensa aitoudesta. Cuvée "Rocky Road" on sekoitus Sémillonia ja Sauvignon Blancia. Käyminen tynnyreissä ja astioissa, jota seuraa kypsytys hienoissa sakkoissa, antaa tälle...
Portfolio (10)
Ranska, Caromb
... Säilytys: 2 vuotta Viininvalmistus: Suora puristus. Mehut jäähdytetään nopeasti aromien säilyttämiseksi. Luonnollinen sakkaus kylmässä. Käyminen säiliössä 16°C:ssa optimaalisen raikkauden ja hedelmäisyyden saavuttamiseksi. Kypsytys hienoissa sakkoissa pullotukseen asti.
Portfolio (4)
...NIIN LUONNOLLINEN KUIN SINÄ Niin luonnollinen kuin tuorepuristettu viinirypälemehu. Kun käyminen alkaa, pystymme katkaisemaan sen luonnollisesti kylmän avulla, saamme aikaan matalan alkoholipitoisuuden, 5,5 % Alc., ja luonnollisen hiilidioksidipitoisuuden. Tämä on jotain uutta ja herkullista, joka houkuttelee yhä enemmän yleisöä, joka on lumoutunut sen erinomaisesta mausta. "PARAS KUOHUVIINI ESPANJASSA 2017"...
Portfolio (7)
Espanja, Canet De Mar
...Käyminen tapahtuu ruostumattomissa terästankeissa hallitussa lämpötilassa. Valmistettu punaisista rypäleistä, Zinca d'Anfora Tinto, tai valkoisista rypäleistä, Zinca d'Anfora Blanco. Ne korjataan käsin myöhään ja käyvät vakiossa lämpötilassa 28 astetta punaisille ja 22 astetta valkoisille. Kun alkoholikäyminen ja malolaktinen käyminen on saatu päätökseen, viini siirretään käsintehtyihin saviastioihin, joissa se kypsyy, antaen sille suuremman rakenteen ja mahdollistamalla sen aromien kehittymisen ilman puun lisäämistä.
Portfolio (9)
Ranska, Saint-Vérand
...Sadonkorjuu tehdään käsin. Tälle Cuvéelle valitsemme vain parhaiden cuvéiden ensimmäiset puristukset. Käyminen tapahtuu vain säiliössä ensimmäisen alkoholikäymisen aikana noin 3 kuukautta, jonka jälkeen pullotus toisen käymisen kanssa hienojen kuplien luomiseksi. Tämän jälkeen vähintään vuoden kestävä kypsytys telineillä on tarpeen optimaalisen laadun saavuttamiseksi. Ruoka- ja viiniparit...
Portfolio (18)
Ranska, Malataverne
...Puristus. Lämpötilasäädelty alkoholikäyminen, malo-laktinen käyminen estetty. Perinteinen vinifikaatio inox-säiliössä, hallitut lämpötilat. Alkoholipitoisuus 12,5 % vol. Allergiat (sulfiteetti) Sisältää sulfiitteja. Tämä vaaleanpunainen viini on täydellinen ystävien kanssa nautittaviin aterioihin, grillattujen ruokien ja vihannes-tian seuraksi.
Portfolio (188)
Tunisia, Tunis
...Omenaviinietikka on 100 % luonnollinen. Sillä on monia terapeuttisia ominaisuuksia ja terveyshyötyjä. Se vaikuttaa myönteisesti ruoansulatukseen vahvistamalla suoliston mikrobistoa. Koostumus Omenaviinietikka 100 % luonnollinen. Valmistusprosessi Alkoholikäyminen Etikkakäyminen Kirkastus Varastointi Pullotus Valmistus Upotettu käyminen Ei sulfiitteja Ei pastöroitu Kategoriat: Elintarviketeollisuus Luonnollinen etikka Väri: keltainen oranssi Happamuus (etikkaprosentti): 5 % (+ 0,5 %) Haju: erityinen Happamuus: pH alhainen: 2,8 Ulkonäkö: kirkas Jäännösalkoholi: < 0,5 %...
Portfolio (130)
Ranska, Auxerre
...Maistelu Keltainen sävy. Hedelmälliset aromit, joissa on päärynän vivahteita. Raikkautta suussa, erittäin helposti juotava viini. Viininvalmistus Kolmen päivän kuorimacerointi, jonka jälkeen pehmeä puristus kolmen tunnin ajan. Käymisastia, malolaktinen käyminen suoritettu. Kypsytys hienolla leesillä kahdeksan kuukautta astiassa. Viini valmistettu ilman sulfiitteja. Ruoka- ja viinipari alkupalat...
Portfolio (190)
Ranska, Soing-En-Sologne
...Janojuoma. Käytetään paikallisia hiivoja ilman lisäaineita. Käyminen 3 viikkoa. Nautitaan kavereiden kanssa! Tuottaja:CHÂTEAU FRÉDIGNAC Nimi:VIN DE FRANCE Alue:BORDEAUX Väri:Punainen Rypäleet:15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Viljelytapa:Luomu Luonne:Kevyt/Marjainen Tilavuus:75cl Vuosikerta:2020 Paino:1 kg...
Portfolio (100)
Ranska, Roubia
...Luomu. Mekaaninen sadonkorjuu. Koko sadonkorjuu, Käyminen betonisäiliössä epoksihartsilla, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys betonisäiliössä epoksihartsilla, Sekoitus, Kevyt suodatus, Perinteinen korkki korkista. Savea sisältävät maaperät, Kalkkikivimaat, Sora- ja kivimaat. Silmä Violetti, intensiivinen väri, purppuraiset heijastukset. Nenä Elegantti, hieno, hienovaraisia mustaherukan...
Portfolio (28)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play