... bordeaux’laisten perinteiden mukaan, luonnollisella alkoholikäymisellä, lämpötilojen hallinnalla, pitkällä käyminen (18 päivää) ja kaksi pumppausta päivässä koko käymisen ajan. Nämä toimenpiteet mahdollistavat hedelmien laadun maksimaalisen hyödyntämisen: väri, aromit ja rakenne. Viinin kypsytys tapahtuu sitten tammitynnyrissä, josta kolmasosa on uutta puuta 12 kuukauden ajan.
Maistaminen
Silmässä...
...Rypäleet: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% -
Maaperä: Graniittiset rinteet
Sadonkorjuu: käsin
10 000 pulloa.
Viininvalmistus: osittain murskattu sato, lämpötilasäädelty teräksinen säiliö
Kylmä uutto ennen käymisen alkamista 4-5 päivää. Lämpötilan nostaminen ja hiivatus.
Käyminen 24-28°C. Päivittäinen pumppaaminen ja ilman lisääminen.
Uutto 4-8 viikkoa rypälelajikkeista riippuen tälle vuosikerralle. Puristus ja erottelu.
Kypsytys: 30 kuukautta hienoissa sakkoissa ilman sulfiitteja. Pullotus helmikuussa 2023.
... käyminen, malo-laktinen käyminen säiliöissä.
Kypsytys: 60% tynnyreissä, 25% teräksisissä säiliöissä ja 15% amforissa.
Maistelu: Kaunis intensiivinen granaatinpunainen väri, tuoksussa mustaherukan ja orvokin vivahteita, mentholisia aromeja, kaunis aromikokonaisuus.
Herkkua, paljon pyöreyttä ja makeutta, hienot, samettiset ja elegantit tanniinit, punaisen ja mustan hedelmän aromeja kauniilla raikkaudella.
... päättäväisesti innovatiivisia. Tämä henki heijastuu tänään tässä viinissä.
VIININTEKO
Käsin korjattu optimaalisen kypsyyden aikana
Viininvalmistus appellationille tyypillisten menetelmien mukaan:
Puristus, ensimmäinen käyminen, kuplintaprosessi ja toinen käyminen pullossa
Kypsytys sakassa vähintään 12 kuukautta
RYPSIT
Merlot
Cabernet Franc
MAISTAMINEN
Villa Bordeaux Rosé esittelee kirkasta vaaleanpunaista väriä, jossa on pehmeitä, hieman rubiininpunaisia vivahteita. Tuoksu tarjoaa elegantteja nuotteja mustaherukasta ja hillomaisista hedelmistä.
...Bourgogne Aligoté on täysin Aligoté-rypäleestä valmistettu viini.
Bourgogne Aligoté -tarhamme sijaitsevat pääasiassa Buxyn ja Saint-Gengoux-le-Nationalin välillä, rinteiden alaosassa. Aluskallio on savi-kalkkikivinen. Maa on usein peitetty kivien murskeella, mikä mahdollistaa rypäleiden saavuttaa hyvän kypsyyden.
Käyminen
Bourgogne Aligoté -viinin valmistus tapahtuu kokonaan terästankeissa...
... paksu ja hedelmäliha on suhteellisen mehukas, pehmeä ja maultaan neutraali. Danlas B:n kuljetuskyky ja säilyvyys ovat hyviä. Kun se käyminen, Danlas B tuottaa tavallisia ja vähän aromaattisia viinejä.
Viljely- ja maatalouskelpoisuus
Danlas B on voimakas lajike, jolla on vaakasuora kasvu. Se on herkkä tuulelle, joten se on tuettava ja hoidettava pitkällä leikkauksella. Se on erittäin vähän herkkä millerandageille ja putoamiselle.
Kuvailevat elementit
Tunnistaminen perustuu:
- äärimmäiseen...
...Côtes-de-Bourg
Seos:
Merlot - Cabernet Sauvignon
Säilytyspotentiaali:
Noin 15 vuotta
Viininvalmistus:
Sadonkorjuu ilman varsia, ei puristettu. Käyminen betonisäiliöissä.
Kaksi - kolme viikkoa uuttamista kontrolloidusti, jotta saadaan hieno ja elegantti tanniinirakenne. Kypsytys tynnyreissä malolaktisen käymisen jälkeen. Kypsytys tynnyreissä 12 kuukautta.
...Historiantutkijoiden mukaan hiivat ovat ensimmäiset mikro-organismit, joita ihminen on käyttänyt. Vaikka käymisprosessia ei tuolloin ymmärretty, ihmiset käyttivät niitä saadakseen ruoasta ja juomasta helpommin sulavia, miellyttävämmän makuisia ja pidempään säilyviä. Käyminen on pitkään ollut ihmisille jumalallinen ilmiö.
Käyttöohjeet
3–6 kapselia/päivä, niellään suuren lasillisen veden kanssa...
...McHenry Hohnen on viinitila Margaret Riverissa Australiassa, joka tunnetaan luomuviineistään, jotka ilmentävät paikallisten terroirien monimuotoisuutta. Alueen pioneereiden perustama tila erottuu kestävästä käytännöstään ja cuvéeensa aitoudesta.
Cuvée "Rocky Road" on sekoitus Sémillonia ja Sauvignon Blancia. Käyminen tynnyreissä ja astioissa, jota seuraa kypsytys hienoissa sakkoissa, antaa tälle...
...Sadonkorjuu tehdään käsin. Tälle Cuvéelle valitsemme vain parhaiden cuvéiden ensimmäiset puristukset.
Käyminen tapahtuu vain säiliössä ensimmäisen alkoholikäymisen aikana noin 3 kuukautta, jonka jälkeen pullotus toisen käymisen kanssa hienojen kuplien luomiseksi.
Tämän jälkeen vähintään vuoden kestävä kypsytys telineillä on tarpeen optimaalisen laadun saavuttamiseksi.
Ruoka- ja viiniparit...
...Puristus. Lämpötilasäädelty alkoholikäyminen, malo-laktinen käyminen estetty. Perinteinen vinifikaatio inox-säiliössä, hallitut lämpötilat. Alkoholipitoisuus 12,5 % vol. Allergiat (sulfiteetti) Sisältää sulfiitteja. Tämä vaaleanpunainen viini on täydellinen ystävien kanssa nautittaviin aterioihin, grillattujen ruokien ja vihannes-tian seuraksi.
...Maistelu
Keltainen sävy. Hedelmälliset aromit, joissa on päärynän vivahteita. Raikkautta suussa, erittäin helposti juotava viini.
Viininvalmistus
Kolmen päivän kuorimacerointi, jonka jälkeen pehmeä puristus kolmen tunnin ajan. Käymisastia, malolaktinen käyminen suoritettu. Kypsytys hienolla leesillä kahdeksan kuukautta astiassa. Viini valmistettu ilman sulfiitteja.
Ruoka- ja viinipari
alkupalat...
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Herkkä puristus kolmesta valikoidusta, kuivatuista ja botrytis-rypäleistä. Käyminen tammitynnyrissä ja sen jälkeen 12 kuukauden kypsytys hienoissa sakkoissa monimutkaisen aromirakenteen saavuttamiseksi.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Kimalteleva ja kultainen väri...
...Sadonkorjuu tapahtuu käsin, käyminen tapahtuu perinteisesti lämpötiloja halliten, ja viininpursotus tehdään aamuisin ja iltaisin koko käymisprosessin ajan. Tämän jälkeen viini kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan.
Tuoksu: kypsät hillomaiset hedelmät, sekoitettuna vaniljan ja paahtamisen vivahteisiin.
Maku: täydellisesti tasapainoinen, se tarjoaa pyöreyttä ja...
...Yli 100 vuoden kokemus kuohuviinien valmistuksesta tytäryhtiömme SVM:n kautta.
- Prosessi perustuu Charmat-menetelmään (käyminen tapahtuu suljetussa astiassa, kuten ranskalaisissa siidereissä tai italialaisissa proseccoissa).
- Maailman trendien mukauttaminen makeisiin makuihin ja hintoihin.
- Ala, joka on avoin innovaatioille ja houkuttelee uusia kuluttajia.
- Useita mahdollisia yhdistelmiä...