Ranska, Bordeaux
... tyypilliset piirteet. Maaperä koostuu Garonne-sorasta. Viinien kypsytys tapahtuu 12 kuukauden ajan tynnyreissä, joista 25 % on uusia. Sen kirkas ja kiiltävä rubiininpunainen sävy ennustaa miellyttävää maistelua. Tuoksu on monimutkainen, ja mustan kirsikan, kukan ja luumujen aromit sekoittuvat paahdetun ja paahdetun hasselpähkinän nuotteihin. Tämä viini tarjoaa kauniin joustavuuden suussa erittäin hienolla...
Portfolio (93)
Ranska, Bordeaux
... palstoista, ja se saa omistajaltaan erityistä huomiota: vihreät sadonkorjuut, luonnon kunnioittaminen (ilman rikkakasvien torjuntaa), järkevä viljely, käsin kerätty sato, optinen lajittelu, kypsytys tynnyreissä. Kypsytys: 10 kuukautta tynnyreissä. Maistelu: Violettihohtoinen, syvän purppuranvärinen, elinvoimaisella intensiivisyydellä; Voimakas tuoksu, kypsien mustien hedelmien nuotteja...
Portfolio (43)
Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista. Viininvalmistus ja kypsytys Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista. MAISTAMISMUISTIO Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin. Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C...
Portfolio (60)
Ranska, Saint Emilion
...CÉPAGES : 75% Merlot; 20% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc SITUATION : Sainte Terre CULTURE ET ÉLEVAGE : Kulttuuri järkevästi, käsin lehtien poisto, vihreät sadonkorjuut. Viininvalmistus teräksisissä lämpötilasäädellyissä säiliöissä. Kypsytys tynnyreissä. LABEL HVE 3 2016 : Kulta CONCOURS DE BRUXELLES 2020 / Kulta G&G 2019 : "Syvän granaatinpunainen väri, jossa rubiininhehku. Tuoksussa...
Portfolio (34)
Espanja, Varea
Ekologisen hunajan ja ekologisen pollenin tuottajat (bio-sertifiointivuodet), puhtaat hunajatuotannot, valikoidut rosmariinista, timjamista, kanervasta, tammen, appelsiinin, sitruunan, propoliksen ja tynnyri-hunajan. Eri kansainvälisesti palkittuja hunajia (myyntiä sekä tukkumyyntinä että vähittäismyyntinä, ja pakkaamme teidän brändeillänne, voitte vierailla meillä ilman sitoumuksia, mehiläisemme ...
Portugali, Freixo De Espada à Cinta
... Cinta, valmistamme tätä valkoviiniä valitsemalla parhaat rypäleet Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeiralta. Käyminen tapahtuu käsin ranskalaisissa tynnyreissä Douron perinteisistä rypälelajikkeista: Códega do Larinho, Rabigato ja Gouveio. Tätä sadonkorjuuta varten tuotettiin 2333 pulloa.
Portfolio (4)
...Suuri viini suurella tulevaisuudella. Tempranillo-rypäleitä viinistämme "Los Majuelos", joka sijaitsee Sajazarra. Lajikkeet: 100% Tempranillo Alkoholipitoisuus: 14% vol. Kypsytys: 12 kuukautta uusissa tynnyreissä, 60% amerikkalaista tammea ja 40% ranskalaista tammea. Pullotukseen heinäkuussa 2012. Valmistus Sadonkorjuupäivämäärä 14. lokakuuta. Manuaalisen valinnan jälkeen kentältä, rypäleet...
Portfolio (1)
Slovenia, Ljubljana
... tynnyreissä 54 kuukautta. Suodattamaton. Kypsymispotentiaali: 2019–2029 Ominaisuudet: Viini on syvemmän kultakeltaista väriä, jossa on meripihkan sävyjä. Intensiivinen tuoksu on täysin kypsä ja tarjoaa pääasiassa kolmannen vaiheen nuotteja. Hunajaa, mäntyhartsia, balsamisia nuotteja, laventelia voidaan havaita. Suussa viini on kuiva, voimakas, kohtuullisen hapokas. Erittäin voimakas ja robusti Malvasia, se on melko lämmin, mutta ei mausteinen. Maku suussa ei ole pitkä, mutta intensiivinen. Ruokaparit: Sopii hyvin voimakkaan makuisille ruoille ja kypsytetyille juustoille. Tarjoillaan 10 - 12 °C.
Portfolio (10)
...Rypälelajike: 100% Arneis. Viininvalmistus: käyminen ranskalaisissa tammitynnyreissä ja akasiassa. Kypsytys: oleskelu "sur lies" -menetelmällä tynnyreissä seuraavaan sadonkorjuuseen asti. Väri: intensiivinen vaaleankeltainen. Tuoksu: elegantti ja monimutkainen, kypsän hedelmän nuotit hyvin sekoittuneina akasiahunajantuoksun ja makeiden mausteiden kanssa. Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkä ja kestävä jälkimaku. Alkoholi: ±13,5%. Ruokapari: ehdotettu alkupaloille, herkille pääruoille, kalapohjaisille ruuille ja vaalealle lihalle. Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Portfolio (10)
Ranska, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen on viinitila Margaret Riverissa Australiassa, joka tunnetaan luomuviineistään, jotka ilmentävät paikallisten terroirien monimuotoisuutta. Alueen pioneereiden perustama tila erottuu kestävästä käytännöstään ja cuvéeensa aitoudesta. Cuvée "Rocky Road" on sekoitus Sémillonia ja Sauvignon Blancia. Käyminen tynnyreissä ja astioissa, jota seuraa kypsytys hienoissa sakkoissa, antaa tälle...
Portfolio (10)
Ranska, Saint-Vérand
... päin. Kaikki viinitarhan työt tehdään täysin selkäpuolelta ja käsin. Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari. Leikkaus : Guyot. Ikä : 45 vuotta. Sadonkorjuu : Käsin. Sato : 40–45 hehtolitraa hehtaarilta vuosittain. Rypäleet ovat tahallisesti ylikypsiä. Viininvalmistus : Erittäin pitkä viininvalmistus, kylmässä hienoissa sakkoissa. (15 °C - 20 °C) Kypsytys : 100 % kypsytys 1–3 viinin tammitynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä kestää 9–12 kuukautta.
Portfolio (18)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
... ja lisäluonteen. Sen 18 kuukauden kypsytys pienissä tynnyreissä ja sitten vuoden ajan tynnyrissä antaa sille pähkinäisiä sävyjä sekä puumaisia ja vaniljaisia vivahteita, jotka luovat täydellisen tasapainon. Aikojen ja sääntöjen ulkopuolella oleva cuvée! Tilavuus: 75cl Tyyppi: Valkoviini Rypäleet: 80% Clairette, 10% Grenache blanc AOC: Palette Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti Tarjoilulämpötila: 11-13°C...
Portfolio (321)
Ranska, Auxerre
... appelsiinin essenssillä.","Temps de garde":"säilytysaika: 17 vuotta","Œil":"Silmä","Taux d'alcoolémie":"alkoholi prosentti: 13,5%","Vinification":"käyminen tynnyreissä ja sitten 18 kuukauden kypsytys uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä","Millésime":"2016","Domaine":"Château Coutet","Culture":"kestävä"}...
Portfolio (190)
Espanja, Sevilla
...MAXX - ANDALUSIAN UNELMA TEKNINEN TIETOSIVU: Alkuperämerkintä: DOP Sierras de Málaga Koostumus: Tintilla de Rota ja Garnacha Kypsytys: 13 kuukauden kypsytys ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tynnyreissä, perinteiset 500L kapasiteetilta. Alkoholiaste: 14,5o MAISTAMISMUISTIO: Näkö: Erittäin intensiivinen kirsikka. Haju: Punaiset hedelmät, balsamiset ja mausteiset. Maku: Voimakas, rakenteellinen ja pyöreä.
Portfolio (9)
...Alsacen Crémant on perinteisellä menetelmällä valmistettu kuohuviini. Ensimmäisen käymisen jälkeen viini pullotetaan toista käymistä varten, joka tekee siitä kuplivan. Keskimääräinen kypsymisaika tynnyrissä on 18 kuukautta. Sopii tarjoiltavaksi aperitiivina tai koko aterian aikana. Rypäleet: 100% Pinot Noir Sateet: 550 mm/vuosi Kypsytys: 8-9 kuukautta satavuotisissa tynnyreissä Alkoholi: 12% Tarjoilulämpötila: 5-7°C Säilyvyys: 3 vuotta...
Portfolio (36)
Ranska, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Jäännössokerit: 210 g/litra","Nez":"Tuoksu: Omenan ja kvittenin vivahteita","Terroir":"Savi-hiekka maaperä liuskekivillä","Equilibre":"Tasapaino: Makea","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholikäyminen tapahtuu tynnyreissä, ja kypsytys kestää 18 kuukautta tynnyreissä.","Bouche":"Maku: Karamellisoituja hedelmiä...
Portfolio (43)
Ranska, Soing-En-Sologne
...Mikro-sato, poikkeukselliset viininvalmistusmenetelmät ja 31 kuukauden poikkeuksellinen kypsytys tynnyreissä tekevät tästä viinistä "poikkeuksellisen". Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Région: BORDEAUX Couleur: Punainen Cépages: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Mode de culture: Luomuviljelyyn siirtyminen Caractère: voimakas Contenance: 75cl Millésime: 2014 Poids: 1 kg...
Portfolio (100)
Italia, Gussago
...KYPSYTYS 24 kuukautta 5 hehtolitran tynnyreissä. MAISTAMISHUOMAUTUKSET Granaatinpunainen, räjähtävä ja elegantti tuoksu muistuttaa orvokkia ja vaikuttaa voimakkaalla mineraalisuudellaan, lisäksi se tarjoaa hyvin tasapainoista raikkautta ja täyteläisyyttä. SUOSITELLUT YHDISTELMÄT Erinomainen punaisen lihan ja pitkään kypsennettävien ruokien kanssa. PALVELULÄMPÖTILA 16-18 °C ALKOHOLIPITOISUUS 14,50%...
Portfolio (4)
Ranska, Saint-Loubes
... terästankeissa ja osa yhdellä tai kahdella kertaa käytetyissä tynnyreissä, jotta saavutetaan hyvä pehmeys. Väri: Punainen AOC: Bordeaux Supérieur Viinitarhat: Savipitoiset ja hiekkaiset maaperät Viininvalmistus: Kypsytys terästankeissa ja tynnyreissä Palkinnot ja mitalit: Hopea/Bronssi Los Angelesissa...
Portfolio (21)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Seos: Merlot - Cabernet Sauvignon Säilytyspotentiaali: Noin 15 vuotta Viininvalmistus: Sadonkorjuu ilman varsia, ei puristettu. Käyminen betonisäiliöissä. Kaksi - kolme viikkoa uuttamista kontrolloidusti, jotta saadaan hieno ja elegantti tanniinirakenne. Kypsytys tynnyreissä malolaktisen käymisen jälkeen. Kypsytys tynnyreissä 12 kuukautta.
Portfolio (53)
Italia, Dorgali
...Saatu puhtaasti Cannonau-rypäleiden käsittelystä. Käymisen jälkeen, joka kestää 15–20 päivää, viini kypsyy pääasiassa teräksisessä säiliössä vähintään 10 kuukautta, kun taas pieni osa kypsyy ranskalaisissa tonneaux-tynnyreissä alle vuoden ajan. Pullotuksen jälkeen seuraa 2–3 kuukauden kypsytys. Elävän rubiininpunainen väri, Vigna Sorella tarjoaa nuoruudellaan ja raikkaudellaan Sardinian aromeja...
Portfolio (5)
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu Negroamaro-rypäleistä (90%) ja Malvasia Nera -rypäleistä (10%). Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Kypsytys tynnyreissä. Tuoksussa erottuvat kypsien punapulpraisten hedelmien ja hillojen aromit, mausteina mustapippuri, lakritsi, paahteisuus ja välimerellinen balsaminen vivahde. Ihanteellinen kovien juustojen, kuten Comté ja Gorgonzola, sekä lihatuotteiden, kuten sian pancetta, chorizo, capocollo ja grillattujen punaisen lihan kanssa.
Portfolio (5)
...herkkyyttä ja persoonallisuutta. Château de Bioulin tilalla annamme hedelmän potentiaalin tulla esiin yhdistämällä perinteisen ja modernin osaamisen: osittainen ryöppäys, hellä puristus, kylmäkäyminen, useiden kuukausien kypsytys teräksessä, kuten tynnyreissä ja erityisesti "munatankissa"! Tämä munatankki, ensimmäinen Belgiassa, on valmistettu savesta ja puhdistetuista hiekasta lähdevedellä...
Suositut maat tälle hakutermille