Saksa, Bad Bentheim
... Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruohosta. Sen melassipitoisuus on 10-15 %, joten se on koostumukseltaan erittäin pehmeää, paakkuista ja kosteaa. Maku ja käyttö: Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeesta ja maltista, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri on kestävämpi korkeita lämpötiloja vastaan kuin muut sokerit, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi lämpimissä ruoissa tai leivonnassa.
Portfolio (549)
...Erytritoli + Stevia, jonka makeus on yhtä suuri kuin sokerin, 2x makeampi kuin sokeri tai 10x makeampi kuin sokeri...
Portfolio (7)
Saksa, Uetersen
...Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei...
Portfolio (14)
...Tuotetiedot Erittäin monipuolinen nori-sekoitus maistuu yhtä herkulliselta kuin se näyttää. Tämä korkealaatuinen sekoitus koostuu riisikekseistä ja maapähkinöistä, ja se on hienovaraisesti maustettu soijakastikkeella autenttisen, alkuperäisen japanilaisen reseptin mukaan. Rapsakka, kevyt ja yksinkertaisesti herkullinen. Ainesosat Riisi, soijakastike (soijapavut, vehnä, suola), sokeri...
Portfolio (47)
Saksa, Buxtehude
...Erytritolin makeusvastuus vastaa noin 70 % sokerin makeusvastuusta. Erytritoli on käytännössä kaloriton, luonnollinen ja hammastenv ystävällinen sokerin korvike. BIO Erytritolin makeusvastuus vastaa noin 70 % sokerin makeusvastuusta. Erytritoli on käytännössä kaloriton, luonnollinen ja hammastenv ystävällinen sokerin korvike. Erytritoli-kristallit näyttävät samankaltaisilta kuin sokeri tai...
Portfolio (85)
...Naturland on kehittänyt erityiset standardit luomuviljelylle ja myöntää etikettinsä niille tuotteille, jotka on tuotettu luonnon ja ympäristön kanssa sopusoinnussa näiden kriteerien mukaisesti. Naturland-sokerin raaka-aine, sokeriruoko, vaatii yli 20 °C:n lämpötiloja kasvaakseen, ja sitä viljellään siksi vain maissa, joissa on trooppinen tai subtrooppinen ilmasto. Tämä tekee entistä tärkeämmäksi valvoa määriteltyjen standardien ja olosuhteiden noudattamista, joissa raaka-ainetta viljellään. Naturland-sokeri on tiukempien kriteerien alainen kuin tavalliset luomutuotteet.
Portfolio (27)
Saksa, Bonn
... monet ovat peräisin Espanjasta. 9. Ekologinen tasapaino Sitruunatuotannolla, erityisesti Lunero-sitruunoilla, on suhteellisen hyvä ekologinen tasapaino. Sitruunapuut tarvitsevat vähemmän lannoitteita kuin muut monokulttuurit, ja vedenkulutusta vähennetään optimoidun tippakastelun avulla. 10. Vedenkulutus Lunero-sitruunat ovat, kuten kaikki sitrushedelmät, vettä kuluttavia. Yksi sitruunapuu...
Portfolio (5)
Saksa, Oyten
...BIO ERYTHRIT Kalorittomasti makeuttaminen Bio Erythritillä! Meidän Bio Erythrit on tuotettu ilman geenimuuntelua maissista ja se on hieman vähemmän makeaa kuin sokeri. Ihanteellinen teen, kahvin ja jälkiruokien makeuttamiseen tai ruoanlaittoon ja leivontaan. Erytritoli on moniarvoinen alkoholi, joka ei muunnu energiaksi kehossa. Siksi energia on 0 kcal. Kun ruokia ja juomia makeutetaan...
Portfolio (42)
...Tarjous: Luomu-kookospalmusokeri, 2 x 10 kg pussia Luomu-kookospalmusokeri on indonesialainen harvinaisuus, joka rikastuttaa elämää kuin hellä suudelma. Kookospalmun kukista kerätty makea nektari muuttuu puuhellalla keitetyksi hienoksi kiteiseksi sokeriksi, jossa on pehmeitä karamellin makuja. Sokeri on 100 % puhdasta kookospalmunektaria, käsitelty ilman jalostusta ja erittäin hellävaraisesti...
Portfolio (10)
Saksa, Hamburg
...Acesulfam-K ei ole vain makeampi kuin sokeri, se ei myöskään aiheuta reikiä hampaisiin, joten se on optimaalinen makeutusaine hammastahnoille. Toisin kuin sokeri, Acesulfam-K:ta ei hyödynnetä kehossa eikä muuteta energiaksi. Juomissa sitä käytetään muiden makeutusaineiden ohella, koska se voi tehdä mausta vielä makeamman. Sacariinin kanssa tämä ei kuitenkaan päde. Acesulfam-K on erittäin...
Saksa, Düsseldorf
...DMH on makeudeltaan kohtuullinen. Se on 65-70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi ja sen liuos on paljon vähemmän viskoosista kuin nestemäinen glukoosi. DMH liukenee vapaasti veteen huoneenlämmössä ja myös kiehuvassa alkoholissa. Dekstroosilla on suurempi jäätymispisteen aleneminen kuin ruokosokerilla, mikä johtaa lopputuotteiden, kuten pakastetuotteiden, tasaisempaan ja kermaisempaan koostumukseen. Se on myös tärkeä ainesosa mikrobiologisessa rehussa antibioottien synteesiä varten.
Portfolio (3)
Saksa, Thedinghausen
...Vety esiintyy maapallolla vain yhdisteissä (vesi, maakaasu, öljy, orgaaniset yhdisteet kuten sokeri, rasva ja proteiini). Se on kaksiatominen molekyyli H2, joka on noin 14,4 kertaa kevyempi kuin ilma. Vety on kaasumaista, syttyvää, väritöntä ja hajutonta. Käyttö: Vety soveltuu hyvin hitsaukseen, rakettipolttoaineeksi (Space Shuttle), ammoniakin valmistukseen, rasvojen kovettamiseen ja muihin synteeseihin. YK-numero: UN 1049 Venttiili: W 21,8 x 1/14" LH 25E, GK DIN 477 nro 1 Väri: RAL 3000 punainen...
Vastaavat tuotteet
Vety
Vety
Muut tuotteet
Argon S2
Argon S2
Portfolio (21)
Saksa, Laucha
... (kuivattu riisisiru, riisitärkkelys, riisijauho), perunaproteiini, paksuntaja: johanneksenleipäpuun siemenjauhe; emulgointiaine: mono- ja diglyseridit tuorerasvahapoista; aromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo Pakkaus: 250g, 500g Ravintoarvot: Ravintoarvo per 100g Energia 278 kcal 1164 kJ Rasva 25 g - tyydyttyneet rasvahapot 25 g Hiilihydraatit 13 g - joista sokeri 0,6 g Proteiini 0,8 g Suola 0,03 g...
Portfolio (9)
... € - 7000 €, joista yli 75 % pidämme jatkuvasti varastossa! Lähes kaikki tuotteet hankimme suoraan valmistajilta. Näin voimme taata asiakkaillemme, että saat aina alkuperäisiä tuotteita parhaalla laadulla. Ja jos kuitenkin löydät puutteita tuotteistamme, suora yhteys valmistajaan auttaa meitä ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Premium-kumppanina niin tunnettujen brändien kuin rheavendors, Nestlen ja...
Erikoistumme Stevian aiheeseen ja olemme yksi ensimmäisistä Stevian viljelijöistä yhteistyössä Euroopassa. Lehtien makeus on 20-30 kertaa makeampaa kuin sokeri ilman kaloreita ja se on hammasturvallista. Lehtituote on jo käsitelty lehtijauheeksi tai teepussikokoihin, olipa se sitten makea kastikkeena tai lopputuotteena monille teille, esimerkiksi saatavilla orgaanisena lasten teena eri...
Saksa, Ebersberg
NaturSüß - Sokerin kaltainen stevia-jauhe ilman katkeraa sivu- tai jälkimakua sekä ilman keinotekoisia lisäaineita tai makuja. 1:1 yhtä makea kuin sokeri, alle 0,25 kcal grammaa kohti, sopii diabeetikoille. Parasta laatua, valmistettu Saksassa, säännöllisesti saksalaisessa laboratoriossa testattu § 64 (LFGB) mukaisesti. Takuu ilman geenimuuntelua, takuu Halal, kosher ja ilman allergeeneja. Tällä hetkellä terveellisin vaihtoehto sokerille tai synteettisille makeutusaineille. Saatavilla käytännöllisessä ripustuspakkauksessa tai ravintolastikeissä. Myyntivoimaiset, houkuttelevat POS-näyttöjä.
Suklaa. Pelkästään tämä sana sulaa suussa kuin harva muu. Se tekee meidät onnellisiksi, on pehmeä, ja jotkut jopa sanovat sen olevan haluttava.
Saksa, Aachen
... ja tee; valmiit ateriat. Tarjoamme asiakkaillemme tilausjärjestelmän. Tilaus on tilaus, johon voit liittyä, kuten kuntosalilla, eli maksat kuukausittain ja saat siitä tiettyjä etuja. Ainoa ero on, että tässä tapauksessa saat tuotteet, joita haluat jatkuvasti pöydälläsi. Sinun tarvitsee vain koota ostoskori kerran, valita toimituksen taajuus, päivä ja kellonaika. Ja me toimitamme sen sinulle niin usein kuin haluat. Sinun ei tarvitse edes ajatella tilauksen maksamista, se voidaan automaattisesti veloittaa antamaltasi tililtä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play