Turkki, Erzurum
...90 mm Petri astia | 20 ml Valmis käyttöön Agar IVD | Steriili | pH 5.6 ± 0.2 10-Pakkauksen Tyhjöpakkaus Säilytys 2-12 °C Parasta ennen 5 kuukautta SDA on kiinteä ravintoalusta, jota käytetään hiivojen ja homeiden viljelyyn sekä dermatofyyttien eristämiseen. Tuotekoodi: AKL-771...
Portfolio (92)
Ranska, Bernin
...flan, kastikkeet, kuorrutteet, glaseeraukset…) teksturoimiseen, jotka on tarkoitettu nautittavaksi kylminä tai lämmitettyinä. Koska se ei hajoa mikro-organismien entsyymien vaikutuksesta, AGAR BIO voi myös teksturoida eläviä elintarvikkeita (maitotuotteet, vegaanijuustot…).
Portfolio (8)
Ranska, Ducy-Sainte-Marguerite
...Omenahillomme valmistetaan puristamalla mehu luomuviljellyistä omenoistamme, jota seuraa yksinkertainen keittäminen. Hedelmien sisältämä pektiini mahdollistaa tuotteen hyytelöitymisen. Agar-agar vahvistaa myös pektiinin vaikutusta. Hillomme pakataan 310 g:n purkkeihin. Bruttopaino: 535 g 12 kappaleen laatikon paino: 6,5 kg...
Portfolio (57)
Puola, Brzozów
... vaihtoehto gelatiinille. Se liukenee 85-95 asteen Celsius-asteessa, kun taas se paksuuntuu 32-35 asteessa. Siksi sitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. Keskimääräisen geelin kovuuden saavuttamiseksi käytetään suhdetta: 1 tasainen teelusikallinen agaria per 1 kuppi nestettä. Liuota agar pieneen määrään kylmää vettä ja lisää kiehuvaan veteen, keitä muutama minuutti. Agaria voidaan myös käyttää hillon valmistamiseen. Lisää 1,5 kg hedelmiä ja 500 g sokeria varten 1-1,5 teelusikallista agaria.
Portfolio (781)
Ranska, Grasse
...Paksuntajat, hyytelöitysaineet, happamuudensäätöaineet, säilöntäaineet... Elintarviketeollisuudessa käytetään useita lisäainekategorioita. Usein käytetään luonnollisista lähteistä peräisin olevia tuotteita, kuten Agar Agar, joka saadaan erilaisista levistä. Nykyajan luovassa ruoanlaitossa, erityisesti molekyylikokin keittiössä, useat ammattilaiset käyttävät teksturoijia hienosäätämään ja...
Portfolio (186)
Saksa, Heidelberg
...vitamiinianalyysille, diffuusiotesteille, kulttuurimediat Käyttö: AnalyysitSolukulttuuriImmuunidiffuusio Tuoteryhmä: AgarMedia : Sokerit CAS-Nr.: [9002-18-0] Säilytyslämpötila: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Synonyymi: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Ulkonäkö: valkoinen tai kermaisen värinen jauhe MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Koodi:1329...
Portfolio (194)
Saksa, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) on mauton ja erittäin hyvä hyytelöitysaine, joka on riippumaton ympäröivästä välineestä.
Portfolio (85)
Ranska, Paris
...Tuoreen lohen ja savustetun lohen hienovarainen liitto yhdessä tuoreiden tillilehtien kanssa tekee tästä tuotteesta ehdottoman klassikon. Ainesosat: Tuore lohi 44 %, savustettu lohi, kerma, kalaliemi, sipuli, oliiviöljy, tilli, suola, agar-agar, valkopippuri. Nettopaino: 90 g...
Portfolio (200)
Ranska, Yssingeaux
...Agar Agar Natriumalginatti Karrageeni Guar-jauho Jauhettu hyytelö Cryogel-jauhettu hyytelö Arabikum Xantaanikumi Johannesleipäjauho HM Pektini...
Portfolio (55)
Ranska, Astaffort
...VEGETAALINEN METSÄTERRINE. 100g Ei, ei ja ei! Vakuutamme, että tässä kauniissa purkissa ei ole lihaa, vain hyviä kasvisraaka-aineita ja herkullinen sekoitus sieniä hienolla intensiivisyydellä. Sulje silmäsi, olet keskellä aluskasvillisuutta. AINEKSET: kookosöljy (35%), vesi, soijaproteiini, luomuhiivahiutaleet, sienet, sinappi, rypsiöljy, suola, agar agar, luomochia-jauho, luomutamari, mustapippuri, sherryviinietikka, mausteet, valkosipuli, tomaattisosetta, ohramiso, sipulit.
Portfolio (7)
Ranska, Cavignac
... kaloreita. Se ei kuitenkaan ole kaikki, sillä agar-agar sitoo myös vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa solujen ikääntymisestä. Käyttöohjeet 2–4 kapselia/päivä, niellään suuren vesilasillisen kanssa otettavaksi osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Älä jätä lasten ulottuville. Säilytä valolta, lämmöltä ja kosteudelta suojattuna. Kuten kaikkien ravintolisien kohdalla, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen käyttöä.
Portfolio (100)
Saksa, Hamburg
...Punalevä, josta raaka-aine Agar Agar saadaan, tarjoaa valtavasti positiivisia ominaisuuksia. Sen sisältämä kuumavesiliukoinen hydrogeeli varmistaa korkeat hyytelöitymis- ja sakeutumisvoimat. Tämä mahdollistaa erityisen vakaat ja termoreversiibelit hyytelöt teollisissa sovelluksissa.
Portfolio (38)
...Yksinkertaisesti "meri" parhaista Lecker’s Bio -geelituotteista merilevästä sopii erityisen hyvin hyytelöiden, kermojen, hilloiden ja kakkujen valmistukseen, mutta myös suolaisiin ruokiin, kuten aspikissa oleviin hyytelöihin. Vegaaninen vaihtoehto gelatiinille! Se on maku-neutralia, säilöntäaineetonta ja täysin kasvipohjaista. Ainesosat: Agar Agar* *=valvotusta ekologisesta tuotannosta Allergeenit: ei sisällä Vegaaneille: Kyllä Kasvisruokavalioon: Kyllä...
Portfolio (41)
...); - Karrageenit (E407); - Konjac-kumi (E425); - Ksantaanikumi (E415); - Natriumalginaatit (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Sakeuttavat aineet hallitsevat kosteutta ja tarjoavat rakennetta, virtausta, vakautta ja syöntilaatua elintarvikkeille.
Portfolio (4)
Saksa, Garstedt
... kosteassa tilassa ja hauraata kuivassa tilassa. Agar-Agar-jauhe on valkoista tai kellertävän-valkoista tai vaaleankeltaista. Geelin voimakkuutta voidaan standardoida lisäämällä dekstroosia ja maltodekstriinejä tai sakkaroosia. Ominaisuudet: - termoreversiibeli - pH-stabiili - jopa 90 °C lämpötilankestävä - hyytelöityy jäähdytyksen jälkeen - vegetaristinen - sopii vegaaniseen ruokavalioon - sopii lakto...
Portfolio (45)
Espanja, Barcelona
...AE-MP tehostaa mikrobiologian ja kasvitieteellisen kudoskulttuurin laboratorioiden operatiivista työskentelyä, jotka valmistavat agar- tai kulttuurimediaa. Yksi laite yhdistää korkealaatuisten kulttuurimedioiden valmistamisen, steriloinnin ja annostelun erinomaisella erästä erään toistettavuudella. AE-MP on suunniteltu vähentämään kokonaisaikaa ja toimittamaan suuria määriä steriiliä kulttuurimediaa tehokkaan lämmitysjärjestelmänsä ja nopean jäähdytysjaksonsa ansiosta sterilointiprosessin lopussa. Ota meihin yhteyttä nyt tai vieraile verkkosivustollamme.
Portfolio (8)
Turkki, Istanbul
Aycan Kozmetik on valmistajayritys, joka tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkaa ja korkealaatuisia hajuvesiä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotamme myös innovatiivisia tuotteita, jotka yhdistävät terveyden ja henkilökohtaisen hoidon. Olemme erikoistuneet hiustenhoitoon, ihonhoitoon ja hajuvesien valmistukseen brändiemme alla: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROM...
Portfolio (52)
Saksa, Hamburg
... huoletta makeissa resepteissäsi. Käytä sitä itse keitetyssä hillossa, kuorruta kakkuja ja torttuja herkullisella kuorrutteella tai saavuta luonnollinen sakeus keitoissa ja kastikkeissa. Tuotteen ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Vegaani Elintarviketunnistus: E406 Valmistus: Agar Agar valmistetaan punalevien soluseinistä.
Ranska, Pont-De-Labeaume
...Erittäin korkealaatuisesta sahramista valmistettu hyytelö, joka yllättää juustojen kanssa. Viimeistelynä liharuokien, kuten ankanrinnan, kanssa se korostaa makua ilman, että se peittää sitä. Sopii myös kermaisille tai maitopohjaisille jälkiruoille: riisikakku, tuorejuusto… Visuaalisesti tuote on erittäin kaunis, sillä sahramin stigmat pysyvät hyytelössä pinnalla. Koostumus: luomusokeri, sitruunamehu, sahramin stigmat, agar-agar. Säilyvyys: 3 vuotta. Purkin koko: 215g.
Portfolio (28)
...Tarjoamme: Agar Agar Karrageeni Gelatiini jne. Glyseriini Guarkumi Johanneksenleipäpuun siemenjauho Mannitoli Pektiini Sorbitoli Tragakantti Xantaani...
Portfolio (10)
Saksa, Bohmte
...Korkealaatuinen ja käännettävä (15-20 kertaa) agar-agar-pohjainen dubliermassa 6 kg:n ämpärissä suoraan valmistajalta mallinvalmistukseen. Upotusmassa, kipsi ja muovivalutekniikka. Malleja dublioidaan kokonaisten ja osittaisproteesien valmistukseen sekä mallivalutöihin yhdessä fosfaattipitoisten upotusmassojen kanssa. Sulatuksen jälkeen massa jäähdytetään jatkuvasti käsittelylämpötilaan 45 ºC.
Ranska, Montereau Fault Yonne
...Kaikille miehille, jotka rakastavat tuoksuja, Swiss Arabian on luonut tämän Attar Al Ghutra -tuoksun. Tämä Eau de Parfum sisältää huipputuoksuna kauniin mandariinin, nahan ja sahramin. Sydäntuoksuna ovat suitsuke, jasmiini ja patchouli. Pohjatuoksussa hallitsevat amber, peura, santelipuu, nahka ja agar. Joten, jos olet mies, joka on tuoksujen ystävä, erityisesti talvituoksujen, valitse ilman epäröintiä Attar Al Ghutra. Tuoksu: 100 ml...
Portfolio (99)
Puola, Wrocław
...Ainesosat: glukoosi-fruktoosisiirappi, suklaa 25 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kasviöljy (palmu), maitovoi, emulgointiaineet: lesitiini (soija) ja E 476; aromi), sokeri, vesi, kasviöljy (palmuöljy, osittain kovetettu palmuöljy, emulgointiaine: E471), rasvaton maitojauhe, hyytelöitysaine: agar, korkean vaahdon albumiini (munanvalkuainen, stabilointiaine: E 1505), säilöntäaine: kaliumsorbaatti, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, aromi: etyyli vanilliini, suola, väriaine: karoteenit. Saattaa sisältää seesaminsiemeniä. Suklaan lisäksi kaakaovoissa on kasviöljyjä. Kaakaosuolat suklaassa: 40,5 %.
Portfolio (179)
Saksa, Linden
...Systec Mediaprep, media valmistajat (kulttuurimediavalmistaja ja sterilointilaite) seitsemässä eri koossa (10–20 litraa) rakennettu autoklaaviksi, joka on suunniteltu erityisesti kulttuurimateriaalien tuotantoon ja optimoitu steriilien nesteiden (esim. agar-kulttuurimediat, peptonivesi ja puskurointiliuokset tai muut steriilit nesteet) valmistamiseen, sterilointiin ja steriiliin täyttämiseen. www.systec-lab.com...
Portfolio (5)
Saksa, Hamburg
...Sienten aiheuttamien kontaminaatioiden havaitsemiseksi Hygicult pinnan hygienian helppoon seurantaan Hygicult Y&F sienten aiheuttamien kontaminaatioiden havaitsemiseen. Maltti-agar edistää hiivojen ja homeiden kasvua. Bakteerien kasvu estetään. Suomi: 1 VE = 10 testiä...
Portfolio (9)
Saksa, Wörrstadt
UD CHEMIE GmbH perustettiin vuonna 1984 Uwe L.F. Dubberken toimesta. Perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee rheinhessiläisessä Wörrstadtissa, on laajentunut markkinoiden haasteiden myötä kansainvälisten valmistajien laadukkaiden raaka-aineiden sopimuskumppanista jalostusmanufaktuuriksi, joka tuottaa toiminnallisia, tarkasti säädettyjä ja spesifikaatioiden mukaisia nestemäisiä ja kuivaseoksia lä...
Saksa, Hamburg
Tervetuloa Willy Beneckelle. Yritys perustettiin vuonna 1954 Willy Benecken toimesta. Se kauppaa ja tuottaa luonnollisia kumia ja hartseja elintarviketeollisuudelle sekä erilaisille muille aloille. Keskellä Hansakaupunkia Hampurissa se omaa maailmanlaajuisen logistiikkaverkoston ja yli 20 ulkomaista edustustoa. 7.000 m2 varastotilaa, oma laboratorio sekä tuotanto ja jalostus takaavat jatkuvasti k...
Portfolio (8)
Ranska, Challans
C.DUBON on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2008 ja sijaitsee Vendée-osastossa (85), 30 km päässä NANTESista (44). Työskentelemme kahden tuoteperheen parissa: Agar-Agar 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g ja *Madagaskarin Bourbon-vanilja 250 g:n pakkauksissa sekä 48 putken esittelypakkauksessa, joissa on 8 palkoa.* 100 g. Kaikki tuotteet pakataan täysin omassa tuotannossamme ja ne mukautetaan jokaisen...
Neupert Ingredients edustaa maailmanlaajuista kauppaa kasvipohjaisilla raaka-aineilla, lisäaineilla ja erikoistuotteilla. Olemme jo monien vuosien ajan toimittaneet raaka-aineita elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja rehuteollisuudelle, joita käytetään monissa tunnetuissa tuotteissa. Asiakkaidemme korkeat vaatimukset laadun ja hinta-laatusuhteen osalta ovat meille ensisijaisia. Neupert Groupiin ...
Portfolio (1)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play